barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wszystkiego najlepszego dla
* martalis, i synka Xaverka
* Aneteczki i jej synka Miłoszka
* ankzoc i córeczki Majeczki
* AgA i córeczki Zosi
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz...ona dostała taki antybiotyk w zawiesinie....w smaku ochydnie gorzkiRoxy oj to niedobrze że Nadia wymiotuje po antybiotyku, przecież to niedobrze przerywać kuracje. Co do fridy to u mojego Jula jest tak samo cały czas, nie ma opcji żeby wyczyścic mu nosek. A jak podajesz antybiotyk? i kiedy Nadia wymiotuje, w trakcie podawania, czy póżniej?
Podaje się go przez trzy dni,dwie dawki dostała prawie całe,wczoraj to była masakra.

Roxy zdrowia dla malutkiej, a i nie martw sie antybiotyk z reguly dziala dopiero po 3 dobach od wziecia pierwszej dawki, tylko niedobrze ze wimiotuje bo jak on ma zadzialac a rozmawialas o tym z lekarzem moze trzeba lek zmienic

Teraz nasze dzieciaczki dziennie nas czymś nowym zaskakują
cmoka buzką że normalnie polewke z niej mamy....nie rozpisuje się w tym temacie bo wątek nie ten. Ale jest wesoło

Mój pies jak mała sie zbliża to raczej zwiewa....jak zostaje to dostaje po paszczy
Ostatnio też przynosi małej zabawki i ja się wkurzam....bo ona je łapie...a to przecież nie za czyste. 

Moja dieta cud dla zainteresowanych:

:-) jak tam powrót? dałaś rade się na nowo odnaleźć w domku? Iza Mirka piękne postępy robi 

i będzie to dla Ciebie jakąś inspiracją

jesteśmy tutaj, do Polski nie lecimy, nikt od nas też nie przyleci na ten czas - więc sama rozumiesz :-

a teraz śpi i śpi... a na spacer to nie wiem kiedy pójdziemy dziś
przecież jak wstanie trzeba dać obiadek, ubrać, wyszykować się
echhh

...nawet udało mi się rozciągnąć okno posta na całą stronę bo wkurzało mnie to wąskie pole z prawej.