reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasia, mamstud, dzięki dziewczynki

niech mi ktoś powie dlaczego nie mogę zakoloryzować tekstu? Aga ... jak robisz fiolecik?

A w ogóle, to z bardzo zaczerwienionymi policzkami składam najserdeczniejsze życzenia Confi .... zapewne w międzyczasie była jeszcze jakaś okazja ale ta Confi była taka szczególna i okrągła, więc mam nadzieję że nikt się nie obrazi o takie wyróżnienie. Kochana nasza 30-stko, wielki, naprawdę wielki buziak dla Ciebie. Jesteś i zawsze bądź taką super babką !!!

Kasiu, ale jak zrobiłaś "multicytat posta" jednego i drugiego to co potem zrobiłaś, żeby okno odpowiedzi Ci się wyświetliło z tymi dwoma postami??? Bo jeden jest o.k. po prostu robię cytuj i jest, ale dwa albo więcej to nie wiem...

dałam + przy jednym i drugim ,a potem odpowiedź po lewej stronie i wyskoczyło:tak: potem edycja jak zwykle i już

Przeczytałam posta Moniq i mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..

Confi - najserdeczniejsze życzenia!!! Mua, mua, mua!!!

dałam + przy jednym i drugim ,a potem odpowiedź po lewej stronie i wyskoczyło:tak: potem edycja jak zwykle i już
nosz kurna chata! ja nie mam odpowiedz po lewej stronie... dlaczego ja nie mam???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przeczytałam posta Moniq i mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..

Confi - najserdeczniejsze życzenia!!! Mua, mua, mua!!!

mnie wstyd jeszcze bardziej...
Wszystkiego Najlepszego!
Chen_Bride_Bouquet_Main_Photo1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry