• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasia, mamstud, dzięki dziewczynki

niech mi ktoś powie dlaczego nie mogę zakoloryzować tekstu? Aga ... jak robisz fiolecik?

A w ogóle, to z bardzo zaczerwienionymi policzkami składam najserdeczniejsze życzenia Confi .... zapewne w międzyczasie była jeszcze jakaś okazja ale ta Confi była taka szczególna i okrągła, więc mam nadzieję że nikt się nie obrazi o takie wyróżnienie. Kochana nasza 30-stko, wielki, naprawdę wielki buziak dla Ciebie. Jesteś i zawsze bądź taką super babką !!!

Kasiu, ale jak zrobiłaś "multicytat posta" jednego i drugiego to co potem zrobiłaś, żeby okno odpowiedzi Ci się wyświetliło z tymi dwoma postami??? Bo jeden jest o.k. po prostu robię cytuj i jest, ale dwa albo więcej to nie wiem...

dałam + przy jednym i drugim ,a potem odpowiedź po lewej stronie i wyskoczyło:tak: potem edycja jak zwykle i już

Przeczytałam posta Moniq i mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..

Confi - najserdeczniejsze życzenia!!! Mua, mua, mua!!!

dałam + przy jednym i drugim ,a potem odpowiedź po lewej stronie i wyskoczyło:tak: potem edycja jak zwykle i już
nosz kurna chata! ja nie mam odpowiedz po lewej stronie... dlaczego ja nie mam???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przeczytałam posta Moniq i mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..

Confi - najserdeczniejsze życzenia!!! Mua, mua, mua!!!

mnie wstyd jeszcze bardziej...
Wszystkiego Najlepszego!
Chen_Bride_Bouquet_Main_Photo1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry