reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wiecie co teraz miałam... dałam to + do postów i teraz przy każdym wcisnięciu odp na temat ten po lewej mi wyskakiwały te poty,które wcześniej dodałam,dopiero jak je odznaczyłam to znikły ...rozumiecie o co mi chodzi mam nadzieję...i czy też tak macie???

rozumię, ale nie pomogę, bo ja nic nie mam...

Witajcie dziewczyny:-)

Wszystkiego naj dziesięciomiesięczniaki Gabrysiu,Kamilku i Filipku:-):-):-)

Tak bym chciała być z Wami na bieżąco,ale nie daje rady:-(
Krzysio skończył w piątek zastrzyki,a od wczoraj ma taki kasze,że dzisiaj praktycznie całą noc nosiłam go na rękach:-(
Nie ma naszej pediatry i za każdym razem trafiamy w przychodni na miłośniczke leczenia tylko antybiotykami:wściekła/y:
Nie wiem co mam robić boje się,żeby sie nie pogorszyło Krzysiowi,ale nie chce znowu szpikować go antybiotykami:-(

Przeprasza,że nie odpisuje każdej z was osobno,ale nie mam do tego głowy:-(
Dziękujemy za życzenia Florenjo.
Co do kaszlu to my borykamy się z nim od urodzenia.Najpierw witkosc krtani,potem poejrzenia alergii i tez non stop antybiotyki:no:.Ostatnio w akcie desperacji pani doktor przepisała nam wziewy.Podajemy Filipowi i Mateuszowi leki w formie mgiełki.Kaszel przechodzi maksymalnie po dwóch dniach a "stare" forumowiczki wiedzą,że bywały noce,że Fifi sie dusił.

Florencja zdrówka dla Krzysia.Niech ta wiosna już wreście przyjdzie...
Marzenko ale na pewno nie masz odpowiedzi na temat po lewej:sorry2:
Moniq w zaawansowanej edycji zaznaczam i daje color.....

to na dole jest odpoiwedz na ten temat i się powinno pojawić, albo na ostatni z cytowanych postów zamiast + to daj cytuj i tyle

właśnie tego odpowiedz na ten temat nie mam...
a z tym cytuj w ostatnim poście czasmi jest problem, bo czasami nie wiem, że już dalej nie będę cytowała i chciałabym mieć to jakoś sensownie... a tu d....! a jaką powinnam mieć przeglądarkę najlepiej?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry