reklama

Mamy majowe 2009

kasia, mamstud, dzięki dziewczynki

niech mi ktoś powie dlaczego nie mogę zakoloryzować tekstu? Aga ... jak robisz fiolecik?

[[/B]

Kochana - w oknie "odpowiedzi" masz na górze kolor - 5 ikonka

Aga a Ty się nie obijaj tylko łącz mi posty co bym potem przemowy na 4 tysiące 2 razy nie miała...!!!

Kochana - już połączone :-D:-D:-D

Florencjo - zdróweczka dla Krzysia... Biedaczek Malusi :-(:-(:-(

reklama
Dziękujemy za życzenia Florenjo.
Co do kaszlu to my borykamy się z nim od urodzenia.Najpierw witkosc krtani,potem poejrzenia alergii i tez non stop antybiotyki:no:.Ostatnio w akcie desperacji pani doktor przepisała nam wziewy.Podajemy Filipowi i Mateuszowi leki w formie mgiełki.Kaszel przechodzi maksymalnie po dwóch dniach a "stare" forumowiczki wiedzą,że bywały noce,że Fifi sie dusił.
Wiem pamiętam,że Filip się dusił,a ta mgiełka to sterydy?

kasiu jakoś nie doczytałam, przepraszam.... Andrzej miał 10,5 miesiąca gdy zaczął chodzić i bardzo się cieszyłam. Gaba ma 10 i jej się nie spieszy i teraz to się dopiero cieszę :-)

mamamatysia na zdrówko :-)

reklama
w zaawansowanej edycji?
Tu też nie działa :-( Zaznaczam tekst, wybieram kolor czcionki i dupcia :baffled:

Florencjo, nie na wszystko domowe sposoby pomagają. Jeśli Krzyś faktycznie złapał jakąś cholerę to trzeba z tym zawalczyć

I ode mnie buziaczki i najlepsze życzenia dla dzieciaczków:
Gabuniu, rośnij zdrowo, tak by mamusia była zadowolona z dobrej wagi
Filipku, bądź radosnym i zdrowym chłopcem
Kamilku, ciesz rodziców nowymi umiejętnościami i grzecznie idź przez resztę niemowlęcego życia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry