• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

kasia, mamstud, dzięki dziewczynki

niech mi ktoś powie dlaczego nie mogę zakoloryzować tekstu? Aga ... jak robisz fiolecik?

[[/B]

Kochana - w oknie "odpowiedzi" masz na górze kolor - 5 ikonka

Aga a Ty się nie obijaj tylko łącz mi posty co bym potem przemowy na 4 tysiące 2 razy nie miała...!!!

Kochana - już połączone :-D:-D:-D

Florencjo - zdróweczka dla Krzysia... Biedaczek Malusi :-(:-(:-(

reklama
Dziękujemy za życzenia Florenjo.
Co do kaszlu to my borykamy się z nim od urodzenia.Najpierw witkosc krtani,potem poejrzenia alergii i tez non stop antybiotyki:no:.Ostatnio w akcie desperacji pani doktor przepisała nam wziewy.Podajemy Filipowi i Mateuszowi leki w formie mgiełki.Kaszel przechodzi maksymalnie po dwóch dniach a "stare" forumowiczki wiedzą,że bywały noce,że Fifi sie dusił.
Wiem pamiętam,że Filip się dusił,a ta mgiełka to sterydy?

kasiu jakoś nie doczytałam, przepraszam.... Andrzej miał 10,5 miesiąca gdy zaczął chodzić i bardzo się cieszyłam. Gaba ma 10 i jej się nie spieszy i teraz to się dopiero cieszę :-)

mamamatysia na zdrówko :-)

reklama
w zaawansowanej edycji?
Tu też nie działa :-( Zaznaczam tekst, wybieram kolor czcionki i dupcia :baffled:

Florencjo, nie na wszystko domowe sposoby pomagają. Jeśli Krzyś faktycznie złapał jakąś cholerę to trzeba z tym zawalczyć

I ode mnie buziaczki i najlepsze życzenia dla dzieciaczków:
Gabuniu, rośnij zdrowo, tak by mamusia była zadowolona z dobrej wagi
Filipku, bądź radosnym i zdrowym chłopcem
Kamilku, ciesz rodziców nowymi umiejętnościami i grzecznie idź przez resztę niemowlęcego życia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry