reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzenko...witaj kochana:-)....a co do przegladarki to mam OInternet Explorer 8 ...dziala mi dobrze i szybko.....:tak:
właśnie zaczęłam pobierać...
A o mnie to nie pamietasz? Prawie dałam się pokroić za Ciebie :crazy:
ale to Nina napisała o mnie, Moniq i Mamstud... ja o Tobie pamiętam!!! Zawsze i wszędzie!!!

a Mmatysia to gdzie? Strong ją powalił czy jak???A może przemowe szykuje???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A o mnie to nie pamietasz? Prawie dałam się pokroić za Ciebie :crazy:

Hihihihi a tak myślałam czy pisać o Tobie Monika, ale pisałaś czasami więc ominęłam Cie.

Ale już się poprawiam cudnie Cię czytać, a co to się stało z chłopakami Twoimi - obaj chorzy?

Dietka hmmm chyba dobrze objadam się dietetycznym sernikiem. A w tydzień 3,5 kg mniej. A Ty też na Dukanie?

Marzenko, kasiu - proszę nie pisać posta pod postem. Edycja w miarę dobrze dziala na BB ;-)

Nino - 3,5 kg w tydzien - wow!!! To teraz Ty mi podeslij jakies wskazówki - pleaseee

Hihihihi a tak myślałam czy pisać o Tobie Monika, ale pisałaś czasami więc ominęłam Cie.

Ale już się poprawiam cudnie Cię czytać, a co to się stało z chłopakami Twoimi - obaj chorzy?

Dietka hmmm chyba dobrze objadam się dietetycznym sernikiem. A w tydzień 3,5 kg mniej. A Ty też na Dukanie?
W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.

W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.

a ogólnie ile masz już na minusie?? kolejne 7, czy 5??
ja w lutym zrobilam sie strasznie leniwa... niby jem mniej... ale późno... wiec kicha..

reklama
Marzenko, kasiu - proszę nie pisać posta pod postem. Edycja w miarę dobrze dziala na BB ;-)

Nino - 3,5 kg w tydzien - wow!!! To teraz Ty mi podeslij jakies wskazówki - pleaseee

Oj dużo by pisać
najpierw od 1 do 10 dni same białka: chudy drób, wołowina, owoce morza chudy nabiał,wątróbka i żołądki z kuraka,ryby wszelkie chude i nie,wędzone. Wszystko bez tłuszczu. Zero cukru i węglowodanów i tłuszczy. potem to samo ale na przemian z warzywami i same białka.
Szczegóły zna wujek Google jak to pisze Confi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry