moniqsan
Fanka BB :)
A o mnie to nie pamietasz? Prawie dałam się pokroić za Ciebie![]()
Tak babo!
Walcz o swoje!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

właśnie zaczęłam pobierać...Marzenko...witaj kochana:-)....a co do przegladarki to mam OInternet Explorer 8 ...dziala mi dobrze i szybko.....![]()
ale to Nina napisała o mnie, Moniq i Mamstud... ja o Tobie pamiętam!!! Zawsze i wszędzie!!!A o mnie to nie pamietasz? Prawie dałam się pokroić za Ciebie![]()
Człowiek wspierał,pomagał,obstawał a ta taka niewdzięczna.Tak babo!
Walcz o swoje!!!![]()
W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.Hihihihi a tak myślałam czy pisać o Tobie Monika, ale pisałaś czasami więc ominęłam Cie.
Ale już się poprawiam cudnie Cię czytać, a co to się stało z chłopakami Twoimi - obaj chorzy?
Dietka hmmm chyba dobrze objadam się dietetycznym sernikiem. A w tydzień 3,5 kg mniej. A Ty też na Dukanie?
W SUMIE TO POWIEM TAK-od poniedziałku do piątku tak a w weekendy nie. Nie mam siInej woIi i nie potrafię sie powstrzymać od jedzenia.W tygodniu umiem zorganizowac sobie jedzenie a w sobote i niedzieIę nie ma nas wdomu i wtedy kIapa.Serniczek dzisiaj robiłam i idę po niego do Iodówki.
Człowiek wspierał,pomagał,obstawał a ta taka niewdzięczna.
K w domu czy w pracy? Będziesz miała się kiedy uczyć?

i będzie pod górkę
Jak ja się będę z tym małym pędziwiatrem uczyć ... 

Marzenko, kasiu - proszę nie pisać posta pod postem. Edycja w miarę dobrze dziala na BB ;-)
Nino - 3,5 kg w tydzien - wow!!! To teraz Ty mi podeslij jakies wskazówki - pleaseee