aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
Oj dużo by pisać
najpierw od 1 do 10 dni same białka: chudy drób, wołowina, owoce morza chudy nabiał,wątróbka i żołądki z kuraka,ryby wszelkie chude i nie,wędzone. Wszystko bez tłuszczu. Zero cukru i węglowodanów i tłuszczy. potem to samo ale na przemian z warzywami i same białka.
Szczegóły zna wujek Google jak to pisze Confi
hmmm... srednio ciekawie poki co.. - musze sie temu blizej przyjrzeć
Aga w Iutym się obijałam więc nie schudłam dużo. MyśIę,że 2 kiIo to wszystko.Jak skończy mi się @ to sie zważę i zamieszczę kiIoski w odpowiednim wątku.
no Kochana dobre i 2 kg!!! A jezeli na dodatek masz @.. to juz w ogole w pelni Cie rozumiem
Aga ja zagIądaIam tu Proteinowa - Grupy Wsparcia Dieta.pl. Na wątku głównym jest taki przerób,ze trudno się wbić w temat. Czasami po 100 stron dziennie.
podziękowała mocno :****
Uwaga przemowa!!!
Dziękuję ,ze pozwoliłyście mi się wygadać w tych 2000. Czasami posty były przemilczane czasem wyśmiane;-) czasem smutne częściej wesołe.Dzięki forumowe siostry:-):-):-)
Bardzo bym chciała do końca roku naklikać kolejne 2000 ale jak będzie 1000 to też całkiem nieźle.
GRATULUJĘ!!! I życzę nawet nowych 3000 do konca tego roku!!!

a jezeli chodzi o klapsa w pupe to zaliczyla 2 razy lekkie klepniecie...tak jak tez napisala jedna z dziewczyn. Jak mowie do Mani podniesionym glosem owszem zazwyczaj trafia ale musi wiedziec ze jak nie wolono po raz 100 to nie wolno
Ja teraz nabawilam sie migren przy malej jak pochylam glowe mam taki bol glowy ze wytrzymac nie moge i poza tym czesto mi boli wiec jak mala zaczyna o rany licze do 10...bo wariuje..ale mysle ze bedzie teraz coraz lepiej ja lekkim karceniem duzo ja nauczylam...rozumie. bo zawsze je tlumacze ze tego nie wolno i mama klepnela raczke boo tam jest nie bezpiecznie i wiesz co zauwazylam ze sobie darowala przedluzacz
ma krostki na policzkach wlasciwie wokol ust...moze ktorys z malenstw to mialo
ale mi sie wydaje ze moze miec po mnie skaze bialkowa..ucielam jej jogurcik zobaczymy jak bedzie...
hehehe