Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
troche to trwalo zanim odszedl od drzwi, za to pozniej pokoju nie poznalam istny sajgon jak mozna zrobic taki balagan w przeciugu kilku minut :-)
a powiem Wam jeszcze ,że Damian znów dziś wziął do buzi kabel który był podłączony do kompa i tym razem pokazało ,że "nie rozpoznano urządzenia USB "![]()

ja na razie uzywam do mycia tylko przegotowanej wody, ale czy to nie za malo ???
troszke mnie niebyło a tu tyle do nadrabiania:-)
a niekukałam na bb bo byłam odwiedzić mamusie no i tak mi się spodobało,że zostałam i śpiuniałam u mamci z Niki:-)A tam niestety niema laptopka.Myślałam,że nienadrobie z czytaniem,ale dałam rade bo Niki grzecznie śpi
żeby niezapeszyć-ale ta flaszka to dlanas prawdziwe błogosławieństwo.Wcześniej jak karmiłam piersią to były pobudki co 3godzinki czasem co dwie,a teraz Niki dostaje flaszeczke przed spaniem i prześpi całą noc,albo obudzi się na drugą flaszke,jestem cała happy ,ze tak sie udało!życze wam kochane też takich przespanych nocek!!!!
i nawet jestem Ci wdzięczna za szczerość
to lubie!pisałam tak bo myślałam,że każdy załapie oco mi chodzi,pozatym dopiero od niedawna odkryłam gdzie jest zmiana kolorków pogrubienia itd
a jestem dość chaotyczna ,przez co robie wszystko szybko(tak to jest jak się ma w domku taki mały żywioł)a taka jestem zakręcona,że nawet niepokapowałam oco chodzi z tym niezrozumieniem mojego posta
Postaram się poprawić:-)
kocham pizze ,gyros itd,ale trzeba kiedyś powiedzieć stop

więc od wczoraj smaruje jej buźke Linomag,zobaczymy czy coś da.
ja od poniedziałku robie swoją sprawdzoną,chyba nie jest taka najgorsza
zobaczymy jak mi pójdzie:-)
no ale musiałam nadrobić:-)no i mam nadzieje,że teraz czytelniej napisałam;-)dobranoc kochane no i nie złoście się za moją gafe i roztargnienie w pisaniu
Dobrej i spokojnej nocy wszystkim
:-)
gratuluję przespanych nocek.
Wiosno gdzie jesteś.......
i oby było bezwietrznie,cobym mogła z Niki potem pospacerować:-)Kasia
choć po porodzie pojawiały się niezłe braki w spaniu:-)wogóle po porodzie nie spałam 3doby,wszystkie dziewczyny na sali były w szoku,że nic niespałam a normalnie funkcjonuje,no ale Niki mi tak odrazu dała popalić że chyba musiałam być w niezłym szoku skoro niespałam:-)i tam było mineło
a Niki już teraz starsza i już niema takiego stresu ,teraz jest ok:-)zmykam jakieś śniadanko skonsumować póki Niki śpi,no i brać się za obiadek to będzie potem więcej czasu na spacerek

, zaraz gile bedą mi wisiały do pasa.

.