reklama

Mamy majowe 2009

owca, no właśnie ja też mam taką huśtawkę (w Polsce) i synek tak nie bardzo jest z niej zadowolony :sorry2: może wtedy był jeszcze za mały (w Polsce byliśmy w grudniu)..nie wiem..

U nas maly tez dostal w grudniu i bardzo mu podpasowala jest poprostu nia zachwycony, teraz to nawet w niej zasypia i ucina sobie krotka drzemke :-) ale widze ze Jagodce tez nie pasuje

reklama
ankzoc, ja na twoim miejscu najpierw bym gdzieś przetestowała czy Maja zaakceptuje nową zabawkę... :tak:
może jakaś koleżanka ma taką huśtawkę? albo idź z małą na plac zabaw na huśtawki :tak: nie mówię że na długo - tak by tylko kilka chwil pobujać ją, wtedy sprawdzisz czy córeczka lubi huśtawki ;-):-)

mmatysia, no to są faceci - nic dodać nic ująć :baffled:

aga, ja mam podobną (w Polsce) huśtawkę do Twojej, tyle tylko że moja jest z tacką ;-) i szczerze powiedziawszy młody nie bardzo ja polubił... nie wiem może to wina tego że w grudniu był "za młody" na nią :dry:

Załączniki

• 57..jpg
    57..jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 56 - 19.12.09..jpg
    56 - 19.12.09..jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 48
barmanka79- masz rację, najpier pojde z nia na plac zabaw, wiesz sam koszt takiej hustaweczki to ok 40 zł wiec nie dużo, ale najgorzej to m się wscieknie jak zostana te dziury we framudze ps. super fotki

Ostatnia edycja:
agakm- fajne Jaga strzela minki :-D, no ja własnie chciałam kupić taka hustawkę, którą można schować, a ta zajmuje troche miejsca :sorry2:

Aniu - własnie zajmuje tyle miejsca co to siedzisko... a tak jak jest złożona trzymam ją pomiędzy komodą a szafką

sorrki za bałagan - ale ... to wyglada u nas tak:
30belps.jpg

ankzoc, ja na twoim miejscu najpierw bym gdzieś przetestowała czy Maja zaakceptuje nową zabawkę... :tak:
może jakaś koleżanka ma taką huśtawkę? albo idź z małą na plac zabaw na huśtawki :tak: nie mówię że na długo - tak by tylko kilka chwil pobujać ją, wtedy sprawdzisz czy córeczka lubi huśtawki ;-):-)

aga, ja mam podobną (w Polsce) huśtawkę do Twojej, tyle tylko że moja jest z tacką ;-) i szczerze powiedziawszy młody nie bardzo ja polubił... nie wiem może to wina tego że w grudniu był "za młody" na nią :dry:

właśnie - dobrze by było, gdyby Majeczka gdzies się pohusiała i przetestowała oba warianty hustawek. Będziecie mieli problem z głowy

Barmanko - hahaa - widzę, że Marcel równie "zadowolony" co Jaga

ale zamiast huśtawki mogę wam polecić skoczka, który jest montowany na framugę drzwi... tyle tylko że ten skoczek jest do iluś tam kg - bodajże 12 kg :-(

Załączniki

• 58 - 01.02.10..jpg
    58 - 01.02.10..jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 52..jpg
    52..jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 39
barmanka79- masz rację, najpier pojde z nia na plac zabaw, wiesz sam koszt takiej hustaweczki to ok 40 zł wiec nie dużo, ale najgorzej to m się wscieknie jak zostana te dziury we framudze
no dokładnie, czasem nie chodzi o kaske jaką sie wyda na zakup tylko o miejsce jakie ona zajmuje, tudzież jak w przypadku huśtawki - pozostałości po dziurach we framudze :-(

Barmanko - hahaa - widzę, że Marcel równie "zadowolony" co Jaga
no cóż, niestety nie przypasowała mu :dry: (a widzę że huśtawki mamy z tej samej firmy - Taco ;-):tak::tak:)
ale za to kocha skoczka - fotki wstawiłam wyżej. więc jest 1:1 :-):-)

haaa - no to Jaga jest już za duża na taki skoczek ... Poza tym zamiast framugi - wykorzystuje mamę do tych celów;-):-D:-D:-D
a to nie wiesz że u Mamy najlepiej? :nerd::-D:-D:-D

reklama
agakm, barmanka79- najpierw przetestuje z moim dzieckiem hustawki a poxniej rozważe kupno......... dziekuję za rady co do skoczka, to u mnie znowu nie ma jak na framudze go zainstalowac eh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry