reklama

Mamy majowe 2009

no Kochana - ja nie mam Tako, nasza to Adbor Luna 4 Kids
no co ty?? a wyglądają identyko :baffled:
Huśtawka Tako od 1 zł OKAZJA !! (941082034) - Aukcje internetowe Allegro

agakm, barmanka79- najpierw przetestuje z moim dzieckiem hustawki a poxniej rozważe kupno......... dziekuję za rady co do skoczka, to u mnie znowu nie ma jak na framudze go zainstalowac eh
ale do tego skoczka nie trzeba wiercić dziur ;-) on działa na zasadzie zatrzasku :tak:

2afbeds.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
barmanka79- no włąsnie tylko u nas jakby Ci to powiedzieć framuga jest równa ze scianą, wieć nie ma na czym zachaczyć buuuuu

hmmm... a mi sie wydaje, że taki skoczek, to zakup nie na terazniejsze czasy i rozwój naszych dzieci - zbędnie wydana kaska...
Marcelek ma już od dawna skoczek, i nie korzysta z niego od wczoraj... a w naszym przypadku to już prędzej bym się za rowerkiem czterokołowym rozglądała (oczywiście bez obrazy barmanko... bo skoczek jest świetny:tak::-))

hmmm... a mi sie wydaje, że taki skoczek, to zakup nie na terazniejsze czasy i rozwój naszych dzieci - zbędnie wydana kaska...
Marcelek ma już od dawna skoczek, i nie korzysta z niego od wczoraj... a w naszym przypadku to już prędzej bym się za rowerkiem czterokołowym rozglądała (oczywiście bez obrazy barmanko... bo skoczek jest świetny:tak::-))
no co racja to racja, taki skoczek to nie zakup na teraz, bo już troszkę za późno na niego - ja tylko chciałam napisać że Marcelitko jest bardziej zadowolony z tego skoczka aniżeli z huśtawki :sorry2:

dziewczynki juz wróciłam, tak szybciutko napisze bo oczywiście Damian nie spi ,a ja mam kipisz w chałupce taki ,że nie wiem od czego zacząć :baffled::baffled::baffled:
jak posprzątam to bedę mogła z czystym sumieniem do was usiąść...
w każdym razie kamień z serca , dziękujemy za kciuki...Damiś w końcu ruszył z wagą:-) na 7,5 miesiąca ważył 8200 ( tyle samo co na pół roku :baffled:) a dziś równe 9 kilo ( nadgorliwa pielęgniarka oczywiście odjęła 100 gr za pieluszkę...formalnie mamy więc 8900 i 78 cm :tak: uffff.
Pa kochane do zobaczenia potem , obiecuję ,że tym razem najpierw poczytam i odpiszę ;-):-p

super Confi!!! Cieszę się, że waga Damisia drgnęła w górę - widzisz nie ma się co zamartwiać za wczasu. A jak był mierzony??
Jagę wczoraj mierzono na stojąco (a wiadomo - nózki co chwilę ugięte... ) - no i moje dziecko się skurczyło, hehe - mierzy teraz 79 cm.

reklama
Witajcie, dopiero po 10 a ja juz ledwo na nogach stoje, od rana pucuje wszystkie podlogi i ledwo zyje... na szczescie maly spi a ja moge troszke odsapnac. U nas z rana tez slonko ladnie swiecilo a teraz robi sie pochmurno. Wogle dzis straszny jest dzien, Wiciu zle spal cala noc o budzil sie ok 3 i ciagnal noskiem jakby mial katarek, chcialam wyczyscic nosek ale nic nie bylo, ciagnie tak do tej pory, rano zmierzylam mu temperature i mial 37,4 mam nadzieje ze sie biedulek nie rozchoruje, do tego jestem poklocona z M, ten facet nic nie rozumie Wasi tez sa taki malo domyslni???
Mam nadzieje że małemu nic nie będzie....może to tylko taki jednorazowy wybryk:tak:
Co do facetów.....to wiadomo że oni są z innej planety,mój też jest mało domyślny...ba często wogóle nie myśli:no:
Roxy dobrze,ze Nadia zdrowieje ,ale niedobrze,ze ciebie rozkłada.Nie daj se choróbsku i zbieraj siły bo trzeba jakieś większe śląskie spotkanie urządzić;-).
Nie martw się kochana,nie planuje długo chorować:tak::-)
w każdym razie kamień z serca , dziękujemy za kciuki...Damiś w końcu ruszył z wagą:-) na 7,5 miesiąca ważył 8200 ( tyle samo co na pół roku :baffled:) a dziś równe 9 kilo ( nadgorliwa pielęgniarka oczywiście odjęła 100 gr za pieluszkę...formalnie mamy więc 8900 i 78 cm :tak: uffff.
Fajnie że Damiś w końcu przybrał na wadze:tak:
U nas w przychodni też odejmują za pieluszkę...ale mi to nie przeszkadza,przecież też troszkę waży:tak: no i niestety nie wiem jaka mała długa bo nigdy jej nie zmierzyli bo twierdzą że nie da się dokładnie tego zrobić:baffled:

Dziewczyny fajoskie te huśtawki...już tak myśle żeby czegoś nie wykombinować na lato w ogródku u teściów,fajnie by było:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry