reklama

Mamy majowe 2009

cześc dziewczynki, ja wpadłam tylko na chwilkę podziękowac w imieniu Agi za życzenia dla Zosi . AgA ma jakieś problemy z nowym forum i wróci jak się z nimi upora .
Nie odpisuję na razie nikomu bo jeszcze nic nie czytałam. Idę dziś z Damisiem do kontroli do lekarza , trzymajcie kciuk by choc troszkę przybrał na wadze...stresa mam :dry:
Do zobaczenia później,wpadnę jak Damiś zaśnie , muaa :*

reklama
Witajcie, dopiero po 10 a ja juz ledwo na nogach stoje, od rana pucuje wszystkie podlogi i ledwo zyje... na szczescie maly spi a ja moge troszke odsapnac. U nas z rana tez slonko ladnie swiecilo a teraz robi sie pochmurno. Wogle dzis straszny jest dzien, Wiciu zle spal cala noc o budzil sie ok 3 i ciagnal noskiem jakby mial katarek, chcialam wyczyscic nosek ale nic nie bylo, ciagnie tak do tej pory, rano zmierzylam mu temperature i mial 37,4 mam nadzieje ze sie biedulek nie rozchoruje, do tego jestem poklocona z M, ten facet nic nie rozumie Wasi tez sa taki malo domyslni???

Mamo Niki wszystkiego nalepszego dla Nikolki, a powiedz mi masz moze ta dietke spisana w wersji elektronicznej bo bardzo mi sie podoba jak takie efekty sa ja juz tak zdesperowana jestem ze chetnie sprobuje :-)

ankzoc wspolczuje takiej zimnicy, i jak tu czlowiek ma funkcjonowac normalnie, trzymaj sie kochana jakos

nina super ze maly wypil mleczko modyfikowane, mysle ze z czasem juz zupelnie sie przyzwyczai i bedzie pieknie spal w nocy, czego zycze z calego serca :-)

Roxy super ze mala juz zdrowieje, tylko przykro mi ze Ty teraz chora .... :-( wracaj predko do zdrowka

I to by bylo na tyle musze zmykac bo moje dziecko sie obudzilo i wyjelo znowu szczebelki z lozeczka, cwaniak maly pewnie juz wisi glowa w dol ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witajcie Kochane...

wcieło mi już jednego posta, wrrr

Mamo NIki i Nicolko - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 10 miesiąca!!
Oby Niunia nadal się tak przebojowo rozwijałą, a Mamusi niech się spełnią jej plany i marzenia
Buziaki od Cioci Agi i Jagodzi

246vpcn.jpg

Mamo Niki - i ja przed ciążą chodziłam na rollki i stosowałam tą dietkę (złożoną z 15 tygodni - niestety ja się zatrzymałam na 8 tygodniu... Później zaczęłam mieszać tygodnie.. Nie wszystko mi odpowiadało - no i doszła ciąża).
A kiedy dokładnie ruszasz z dietką - ja się chętnie do Ciebie przyłącze - mozemy na gg się powspierać w tej niedoli (wyśle Ci na PM moj nr)

Ankzoc - a jak Twoje zdrówko? Bóle zatokowe znikły?

Co do uwag w dziale moderatorskim - przejrzyj Kochana cały wątek "Próba generalna" - bo tam już tyle róznych uwag było i odpowiedzi na nie, że ... może już pojawiły sie odpowiedzi na Twoje i Moniki uwagi

Roxy - zdróweczka Kochana!!! Nie poddawaj się choróbsku - walcz wytrwale!!! Buziaki :******

mamo Niki, super że się nie gniewasz :tak::tak: i powiem Ci że Twoje posty od razu stały się bardziej przejrzyste i czytelne ;-) oby tak dalej :tak::-)
gratulacje przespanych nocek - od razu człowiek czuje się inaczej, prawda? :happy:

owca, no właśnie ja też mam taką huśtawkę (w Polsce) i synek tak nie bardzo jest z niej zadowolony :sorry2: może wtedy był jeszcze za mały (w Polsce byliśmy w grudniu)..nie wiem...

ankzoc, rękawiczki na dłonie i do pracy :dry: zbuntuj się, walnij papierami i wracaj do domku ;-):tak:

nina, super że synek polubił mleczko... zawsze to lżej dla Ciebie, możesz sobie gdzieś wyjść na dłużej bez obaw że młody będzie głodny :tak:

mamomatysia, gratki z okazji 200 tysięcznika :tak:
cieszę się że synkowi spodobał się torcik :-):-)

confi, daj znać co u lekarza

nina2003- kurcze mam nadzieję, że Maja nie bedzie sie bała, bo ja sama wierce m w brzuchu dziure zeby ją kupic i zamontować a on sie wścieka, ze nie chce z domu robić placu zabaw. a jak mai sie nie spodoba to będzie porażka.......... Nie wiem ile ale dzis zadzowniłam żeby przyszli i alboniech montuja te kaloryfery albo niech docieplają i się okzajue, że się nie dogadali, jedni sciagneli kaloryfery a inna ekipa miala ocieplac a sie okazuje że nie masz czasu teraz fuck :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Super, że Julek nauczył się pić mleczko modyfikowane, ja z Mają nie mam problemów je wszytsko co jej dam i pije :sorry2:

roxy- dużo zdróweczka zyczę:-)

confi- kciuki zacisniete.......

agakm- u mnie już troszke lepiej, ale obawiam się , ze jak jeszcze posiedzę pare godzin w tej zimnicy to całe moje leczenie pójdzie się walić

owca121, barmanka79- dzięki jakoś staram się trzymac pije kolejną herbatkę

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA NICOLI- ROŚNIJ ZDROWO

Ostatnia edycja:
Mamo Niki jeszcze życzenia dla Nikoli wszystkiego najlepszego

Ankzoc pewnie się nie będzie bać Majeczka. Namawiaj M bo to fajna zabawa dla dziecka i chwila odpoczynku dla rodziców:)

Roxy zdrowiej szybko

Dzień dobry.
Dla Nikoli i jej mamusi dziesięć buziaczków na dziesięć miesięcy od Filipa i jego mamy;-)
Dziekuje za gratki z okazji2000 :-).
Confi
trzymam kciuki za Damiana.Na pewno będzie dobrze;-).
Roxy dobrze,ze Nadia zdrowieje ,ale niedobrze,ze ciebie rozkłada.Nie daj se choróbsku i zbieraj siły bo trzeba jakieś większe śląskie spotkanie urządzić;-)

Szlag mnie trafia.Mój M poumawiał mi na sobotę swoich znajomych na masaż:wściekła/y:. Bez konsultacji ze mną.Jego zdaniem wyjdę trochę do ludzi,zrelaksuje się:szok:.Jak pytam?Zapie......masując trzy godziny pod rząd po takiej długiej przerwie:confused:.Bosze, ta pokręcona męska logika:no:.

Confi - trzymam kciuki za wagę Damisia

Aniu - ojjj to uważaj na siebie... popijaj dużo gorącej herbatki.., a po pracy może jakas herbatka z wkladka

Dziękuję Ninko, Kasiu za ciepłe słowa... Sprawa się do soboty bedzie klarowała, wiec ja do tego dnia bede zyła problemem... ale póki co nie chcę się tym dzielic (moj M mógłby mieć mi to za złe)

a co do huśtawek - Jaga ma taką:

ngr8jl.jpg

2mq0phc.jpg

no i średnio ją pokochała :sorry2::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry