Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ile Ja się nawkur.....na teściową jak próbowała mnie pouczać przy Wiktorii
.
.
zostawiłam Filipka z M ,a z Wiktorią wyruszyłyśmy na miasto...maraton po sklepach ,małe lody i troszkę sztucznego słoneczka(solarium),jutro jeszcze fryzjer i miodzio
:-).
:-(.
:-)

Jestem dowartościowana. Nie potrzebuję być głaskana i pocieszana. a gdzie się wszyscy podziali???????????

ostatnio każda chwila spokoju jest cenna;-)
[/QUOTE]
NADINKO KOCHANA ROŚNIJ MAMIE ZDROWO!BĄDŹ POCIESZNA I GRZECZNA!ZAWSZE UŚMIECHNIĘTA!!!NO I NIEZGUB GŁÓWKI JAK DOSTANIESZ JUŻ TEN ROWEREK:-)buziaki od forumowej cioci i Nicol:*:*;*
a jak idzie z odparzeniami Damiśia?mam nadzieje,że jest poprawa i coś zaskutkowało!oby to było już za wami.
a na solarium mam karnet ,tylko czasu brak,ale taki już nasz los-ciągle mało czasu dla siebie,bo są inne obowiązki
mam nadzieje,że uda Ci sie wyskoczyć na solarke czy coś, oj wszystkim nam już brakuje tego słoneczka!
też nie zniosłabym ,pouczania ze strony rodziny,na szczęście u mnie nikt tego nierobi.Odpoczywaj kochana i wracaj do formy
jedyny powód do radości dzisiejszego dnia!no moze jeszcze wypad na basen z moimi kochanymi babeczkami:-)miło się tak odprężyć i wyrwać z domku,tylko szkoda,że po powrocie znów do d...
a co u Ciebie napisz jak ,mam nadzieje że dajesz rade!
a na wadze mniej
im więcej nas na forum tym lepiej:-)a brak czasu przy bąblu doskonale rozumiem-bo moja Niki na wiele spraw mi niepozwala
i też często pisze szybko i chaotycznie!z tego samego powodu co ty-brak czasu,a też chce czynnie brać udział na forum
niema to jak troszke relaksu tylko dla siebie
miło ,że miałaś fajny dzień.
dobrej i spokojnej nocy kochane babeczki
:-)