reklama

Mamy majowe 2009

Jestem...teściowa była i nie mogłam pisać bo to głupio:sorry2:
A teraz wchodze na forum i co widze:-):-):-)
Dziękujemy bardzo...kochane jesteście:tak:muuuaaaaa:-)
Dla Marzenki podwójne muuuaaaaa,muuuuaaaaaa:-)

Hej,nie musi Wam być głupio,no co Wy:confused:;-):-) Nadinka nie ma swojego bociana w rozpakowanych bo za pózno doszłyśmy:tak:
Barmanko podaje dane....sorki że tak pózno
Roxy córka Nadia
9 maja godz.16:20
SN
Waga 2500g
Długość 51cm
Dziękuje:-)

Nino....przykro mi z powodu Twojej babci...zdrówka życze. I mam nadzieje że tate przyjmą do szpitala i ustawią jakieś leczenie:tak: Zresztą cholercia co to ma znaczyć że nie chcą przyjąć...przecież wszyscy płacą składki:no:
Powiem Wam że sama czasem nie mogę ogarnąć tego bałaganu w Służbie Zdrowia:sorry2::baffled:
Z tą pizzą to niezły numer:tak:

Monika...ciesze się że u Ciebie troszke lepiej,pewnie nie przejmuj się wszystkim,niech inni się pomartwią:tak:

Aneteczko...dziękuje:-) Z tym imieniem to mój P wymyślił...oglądał film i tam była taka ładna dziewczyna Nadia...i nie było odwrotu,mnie też się podoba:tak:

reklama
Witam kochane:-)ja dopiero teraz,choć miałam w planie zerknąć rano:tak:niestety moja mała terrorystka niepozwoliła mi.
Przepraszam,że znów nieodnosze się do każdej z osobna,ale przez złe samopoczucie nie mam do tego głowy.Dziś znów Niki dała w kość delikatnie mówiąc!rośnie mi normalnie dziecko jakiegoś Binladena czy coś:-Doj ręce mi opadają co do Niki ,a mało tego chyba jakiś kryzys z m,coś zadużo tych cichych dni:-( A w Niki to niewiem co wstąpiło nigdy się aż tak nie zachowywała:szok:dokazuje na maxa :no:oj dużo mnie jeszcze czeka:wściekła/y:a teraz śpi ,tak mamie dopiekała ,że wkońcu padła ze zmę czenia.
Co do rollmasażu to naprawde się zrelaksowałam ,bo wyszłam z domku i odetchnęłam od Niki,ale dziś przyznaje się bez bicia,że przegiełam troszke bo czuje się jakby ktoś mnie kijem bejzbolowym obłożył:-Dnastepny rollmasaż planuje na czwartek:-)
A po18 moje kochane babeczki zabierają mnie na basen i saune to sobie odreaguje i zrelaksuje się:tak:po10 miesiacach dopiero zaczęłam wychodzić z domku i robic coś dla siebie:szok:
A wspominacie o fryzjerach czy fryzjerkach,a może chodzicie do takich ,które mają zbyt małe umiejętności w tym fachu i przez to później wasze rozczarowanie,też tak może być:tak:nieosądzam tu nikogo takim stwierdzeniem,ale wiem co mówie w mojej mieścinie jest 13zakładów ,a tylko do jednego można śmiało iść ,mówie to patrząc okiem fryzjera:tak:czasem wole się sama obciać i zrobic kolor:-)
Roxy-no to jedziemy na tym samym wózku,a myślałm,że jestem sama w tej niedoli;-)
Uciekam kochane bo czas goni ,niegniewajcie się ,że tak ogólnikowo poleciałammiłego wieczorku pappapa

Witajcie Kobity, dziękuję za wsparcie ...przydało się bo jestem dziś całkowicie, kompletnie wyprana z sił. Miałąm po wczorajszym masę sprzątania i szczerze przyznam ze dopiero niedawno udało mi się usiąść...
Trochę was poczytałam ,ale nie mam weny by pisać do wszystkich. Co chwilę z resztą ktoś podchodzi i coś chce tym samym wybijając mnie z rytmu :sorry2:

Napiszę trochę po łebkach by choć coś napisać...

Wszystkiego najlepszego dla Nadusi, 100 lat maleńka. Uśmiechu dla Ciebie i Twojej mamusi życzą Confi i Damiś :-)

2923418875_e2f4920&#53.jpg

Barmanko ....Marcelito walnął pozycję roku :-D cudnie wygląda...no i ta kurtka :cool2:
a u was jest tak ciepło ze bez czapki go wozisz? :szok::szok::szok: boszsz jak zazdroszczę :tak:

Nina gratuluję Julowego zębola...my też dziś wzbogaciliśmy się o czwartego kiełka , w końcu wylazła lewa górna jedynka ;-)
Nikt Ci wcześniej nie mówił ,ze pizza działa cuda? I to nie tylko na wzrok :-D
zdrowia dla babci :tak:

m&m's a Ty widzę jak ja...bez weny ;-) powrotu do świetności życzę

Tikanis...tak poczytałam sobie waszą z Moniq "rozmowę" i myślę ,że te przygryzki nie były potrzebne. Nikt nie napisał ,że jesteś złą mamą. Wiadomo ,że robisz to co uważasz w danej chwili za stosowne i robisz tak by Kubuś miał jak najlepiej. Nikt tego nie neguje. Ja jednak czasem słucham mądrzejszych od siebie w dziedzinach o których nie mam pojęcia ponieważ bardzo często popełnia się błędy ze zwykłej niewiedzy. Ja skorzystałam z rad Moniq i uważam ze dobrze zrobiłam. Oczywiście ja też dołączam się do apelu byś z forum nie rezygnowała...to nie jest powód. Napisz do nas jak przejdzie Ci złość dobrze ? :sorry2:

MamaNiki...strasznie zazdroszczę tych masaży. U nas do takich przybytków mam daleko i na dodatek jak mam wolne to siedzę z Młodym a z nim to się raczej nie wybiorę.

ech nie idzie mi to pisanie bo dziś też sporo klientów się kręci. Co chwilę muszę odrywać się i nie dość ze nie mam weny to jeszcze się dekoncentruję...:dry:

Ostatnia edycja:
cześć, to ja... Jarząbek II, tak tylko nieśmiało...

Nadinko- buziaki!
18.jpg

Ja po weekendzie nie widzę, nie słyszę, nie czuję, tylko spać, spać, spać i jeszcze raz spać... Obie prababcie tak mnie wkurzyły, że słow brakuje... Izie zimno, głodna, pić, bawić, nie skacz, nie chodź, niech posiedzi, nie może tyle siedzieć, zimno, za ciepło... no szlag...

potem dowiedziałam się, że moja ciocia, która ma rodzić w maju ma kłopot, bo jej mąż nie chciał dziecka i teraz się na nią bardzo wkurza, przez to nie poszła do szkoły rodzenia, nie rozgląda się za szpitalem, nie wie nic o położnej środowiskowej... no masakra...

A Iza nie raczkuje, tylko pełza, ale powoli stawia już pierwsze kroczki... No, jest fajnie...

o konflikcie tikanis vs moniq się nie wypowiem, bo co miało być napisane to zostało napisane...

ja mam 0,75 na minusie w każdym oku i astygmatyzm, więc często chodzę w okularach, szkła nie są mi potrzebna, bo dobrze widze, ale jak się ślub wzieło też z biblioteką, to okulary to naturalny bieg wydarzeń...

książka mego Pana i Władcy jest w Empiku, więc małe światełko nadziei zabłysło... Mąż cieszy się bardzo, że po roku niemal coś się wydarzyło...

Dzień Kobiet był super, dużo Lentilek się posypało... taka tradycja:-D:tak::tak::cool2:

jak sobie coś jeszcze przypomnę to zedytuje lub napisze...

ankzoc,aneteczka,kasia,monika,aga,roxy,owca,nnina,aga-k-m,confi- dziekuje kochane ze tak milo mi napisaleyscie .. ja nie obrazam sie na forum ani focha nie strzelam,, jesli chodzi o kubusia moja pediatra tez jest jedna z lepszych specjalistek w moim miescie i kazala podawac leki na infekcje gardla i przeciwbolowe przez 5 dni wiec tak tez zrobilam,, kubus odkad podajemy mu leki jest o niebo spokojniejszy i ma lepsze nocki.. takze dla nas to zbawienie..

confi- dla mnie wiedza moniq nie jest zadna wiedza ,,, nie obrazam jej ale mnie jej wiedza nie obchodzi,, jej rady moge poczytac ale nie koniecznie musze zrobic tak jak kaze,, guru jakims w strefie medykamentow dla mnie nie jest.. posluchac to ja moge mojej mamy czy lekarza do ktorych mam wieksze zaufanie..

a jeszcze kwestia tego co moniq napisala o moich pisaniu.. zeby inna dziewczyna nie odebrala tak mojego pisania jak moniq,, ja nieraz robie literowki i wiem i widze je ale nie mam czasu zeby je poprawiac a biora sie stad ze pisze szybko bo zazwyczaj mam bardzo malo czasu na siedzenie na forum.. stad dziewczyny nie gniewajcie sie za moje literowki czy nie uzywania polskich znakow.. ja chcac pisac polskimi znakami musze uzywac shifta.. wiec dodatkowo to czas.. ktorego niestety mi brak..:// przepraszam..

mamo Niki, oj wierz mi że nie tylko twoja Niki rozrabia ;-):tak: ja czasami mojego synka mam po dziurki w nosie :-p kocham go nad życie, ale czasami to wrrrrr:-D

confi, pozycja the best, nie? ;-):-D kochana, ojj ja wiem że Ci się kurteczka podoba :tak: nawet miał pewien plan ale..... nie ma już tych kurtek :no::no: :-(:-(
no tak jest ciepełko :tak::cool2::cool2: (ale czapke i tak zawsze biorę - na wszelki wypadek;-)) wczoraj już nawet zdjęłam mu ten śpiworek :tak:

tsarina, nie ma to jak "dobre" rady co do wychowywania dzieci co? :sorry2::sorry2:
gratulacje dla męża!! pewnie oboje macie co świętować :tak:

tikanis, no już dobrze, już po sprawie :tak: dajmy sobie wszystkie na luz i będzie git :tak:

Barmanko....cmok dla Ciebie:-)
Nadia dziękuje za bociana:tak::-D podobał się:tak:

Tsarina...współczuje przeżyć weekendowych:baffled: matko jak ja nie cierpię takiego pouczania,chyba by mi nerwy puściły:tak:
Gratki wielkie dla Twojego M...dawaj tytuł,znajde w empiku:tak::-)

Tikanis...już się nie denerwuj,było-minęło:tak::-)

A ja popijam sobie likierek...ale chyba zaraz przytule się do poduszeczki;-)

Taaaak.... uwielbiam rade na temat wychowywania dziecka:baffled:... skoro dociągnęłyśmy do 10 miesięcy to chyba wiemy co jest na rzeczy:baffled:... ale cóż. dziś np. mój tata pouczał mnie w jakiej wodzie powinnam kąpać Nataszę:szok:!!! że niby w za ciepłej wodzie ją kąpię:szok:! to, że on lubi na wpół zimną kąpiel i tak samo jest z jedzeniem (do zupy zasiada po 15 minutach od jej nalania na talerz kiedy już jest chłodna) to nie znaczy, że każdemu ma to sprawiać prsyjemność:no:... więc już się doczekać nie mogę jak jutro już będę u siebie:tak::tak::tak:!!!

reklama
Tikanis - no to ufffff... kamień z serca mi spadł. Cieszę się, że się nie obraziłaś na nasze forum.

Jarząbku II - Biedaczku TY Kochany... kto jak kto - ale Ty nie dałaś rady z najazdem prababć??? Współczuję...:-(:-(:-(
Wielkie gratulację dla Pana Tsarina (dla Pani Tsariny wielkie buziaki i gratulacje za tak zdolnego Małżona)

Roxy - do łóżeczka...??? hmmmm... Nie poznaję Pani proszę Pani:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry