reklama

Mamy majowe 2009

roxy- własnie nie :-(. A co do dziecka diablika ehh .... szkoda słów ona chyba bedzie jak Mikołaj m&msa bedzie jechać na roweku patrzec gdzie indziej i zgubi głowe po drodze hahaha :-D

reklama
Aga_km
Ankzoc
powiem Wam że czasami myśle że Ona to robi złośliwie:-D;-) z takim diablikiem w oczach:tak:
Nie badzcie złe ale ciesze się że nie jestem sama...że nie tylko Nadinka taka szalona kobita jest:-D;-)

AgA....a ja widziałam foteczki Twojego wózka:tak::blink: super jest:tak:
No i jak będziesz już po wizycie u fryzjera to pokażesz nam się...co????:-)

Ankzoc...jaki w koncu wybrałaś wózeczek...pisałaś już bo może przeoczyłam:sorry2:

Dzięki Dzięki :tak::tak::tak:już wstawiłam tutaj na wózkach
Pokaże pokaże:tak: może nawet osobiście:happy2: bo 27 kwietnia na kilka dni przyjeżdżam na Śląsk do Bytomia...no chyba ze mama mieszkanie sprzeda i nie będzie do kogo przyjechać. W planach mam spacer po parku chorzowskim lub zoo:tak:i mam nadzieje ze nie sama:tak:

Barmanko - Marcelek the Best...kurtki to mu mój M pozazdrościł:-D

roxy- własnie nie :-(. A co do dziecka diablika ehh .... szkoda słów ona chyba bedzie jak Mikołaj m&msa bedzie jechać na roweku patrzec gdzie indziej i zgubi głowe po drodze hahaha :-D
:-D:-D:-D Ja się tylko obawiam że mojej małej to rowerek nie będzie potrzebny,Ona zgubi głowe na prostej drodze:tak::-D
Kup ten co ja,fajny jest...Aria:tak:

Witajcie, od razu przepraszam ze nie każdej odpisze ale czytalam bardzo szybko i nie wszystko pamiętam
Florencjo
świetnie Krzysiu wygląda na nocniczku:-)

aneteczka ciesze się bardzo ze ospa już za Wami :-) Gratuluje nowych umiejętności

Barmanko Marcelek wygląda świetnie, ale mu sie smacznie zasnęło :-D a w tej kurteczce wygląda po prostu bosko :-) Jeśli zastanawiasz sie nad dukanem to dietetyczka poradziłam mi south beach ( mam nadzieje że dobrze napisałam) jest mniej obciążająca organizm a efekty ponoc tez super, jak chcesz to mogę podesłać Ci linki, bo na necie jest kilka wersji, a mam sprawdzone właśnie przez tą dietetyczkę, daj znać to wyśle na priv, aby nie zaśmiecać forum

tikanis nie możesz zrezygnować z forum, tylko dlatego ze ktoś ma inne zdanie na pewien temat niż Ty, to Ty jesteś mama Kubusia i Ty decydujesz co robisz z własnym dzieckiem, ja lubię Ciebie czytać, skoro nie możecie się dogadać to po prostu ignorujcie siebie na forum

nina szkoda ze tak potoczyło sie z tą dietką wiem ile trzeba na niej wyrzeczeń, ale to prawda zdrowie najważniejsze, a powiedz ile udało Ci się schudnąć? Moze spróbujesz ta o której Ci pisałam ona jest bardzo podobna do dukana, ale tak jest dozwolona oliwa z oliwek, zawsze to jakieś tłuszcze :-)

Aga a czy ten lek jest drogi Klarin Aktiv z luteiną, bo też bym chętnie spróbowała bo cos mi sie wzrok ostatnio pogarsza, a mam dość dużą wadę :-( Wiem ze minusową wade leczy sie okularami plusami, chyba z 13 lat jeździłam do sanatorium jako dziecko leczyć oczka i mieliśmy tam dużo ćwiczeń wzmacniających oczy, zawsze pomagało:-)

Mamo Niki super masażyk :-) och chyba sama musze sie w końcu wybrac, jak i na solarium

Dzięki Dzięki :tak::tak::tak:już wstawiłam tutaj na wózkach
Pokaże pokaże:tak: może nawet osobiście:happy2: bo 27 kwietnia na kilka dni przyjeżdżam na Śląsk do Bytomia...no chyba ze mama mieszkanie sprzeda i nie będzie do kogo przyjechać. W planach mam spacer po parku chorzowskim lub zoo:tak:i mam nadzieje ze nie sama:tak:

No to super...dawaj znać jak będziesz,zwołamy śląską ekipe:tak:
W parku chorzowskim to ja spędzam ostatnimi czasy mnóstwo czasu...tzn jak się juz wiosna zacznie bo mamy tam zabawki dla dzieci:tak:

Barmanko, dzięki,ze pytasz. Problem połowiczne się rozwiązał a reszta została zamieciona pod dywan. Przestałam się już tym przejmować i niech martwią się sami zainteresowani.
Aneteczka,przydadzą Ci się te ubranka do piaskownicy. Pamiętam Mikołaja w wieku naszych maluchów . Jedyne miejsce w którym potrafił siedzieć godzinami.

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROXY I NADII!!!
BUŹKA DZIEWCZYNKI!!!

Aga,Matruś jak mnie kiedyś upijecie, to Wam powiem co o Was myślałam:-p:-D:-D.:.
a o mnie:sorry2:???

A ja uwielbiam siedzieć u fryzjera,lubię jak mi ktoś we włosach grzebie:sorry2:i jak mi myją włosy z masażem :dry:.
ja też...

W planach mam spacer po parku chorzowskim lub zoo:tak:i mam nadzieje ze nie sama:tak:

nie sama, nie:-D:-D:-D!!!

a potem poczytam dokładnie... dopiszę tylko, że ja też z tych z wadą wzroku - ale nie dużą. kiedyś zaczęłam nawet nosić soczewki, ale potem od pewnej lekarki usłyszałam, żebym przy tak małej wadzie nie nosiła okularów, bo wtedy poleci raz dwa... no i darowałam sobie:sorry2: i tak właściwie wadę zdiagnozowano mi 12 lat temu i pewnie coś tam się pogorszyło, ale i tak bez okularów widzę w miarę, w miarę... oczywiście, że to co daleko to mi się zamazuje, ale moja koleżanka już 3 razy w tym czasie okulary na mocniejsze zmieniała... więc chyba jednak dobrze, że wtedy tamtej lekarki się posłuchałam...

edit:
Ninko - daj znać jak coś będziesz wiedziała - bo obowiązkowo musimy się spotakać!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojejjj..:szok: ależ mi się wstyd zrobiło... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ROXY - NADUŚ:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!!
Oby zdrówko zawsze dopisywało, oby Mamusia miala kilka chwilek na odpoczynek, oby Nadusia zawsze bezpiecznie się przemieszczała - i w ogóle wszystkiego najnajnaj!!!

x572mc.jpg

:-):-):-) jak Marcelek wyrośnie z tej kurteczki to mogę ją odstąpić Twojemu m ;-):-)

owca, jasne, podrzuć mi linki :tak: przejrzę sobie na spokojnie. Dzięki :happy2:

aneteczka, a masz możliwość wyjścia na zakupy razem z mamą? wiesz...ty wybierasz - ona płaci ;-):tak: nie dosyć że dostaniesz to co lubisz, to co się Tobie podoba, to jeszcze - i najważniejsze - będziesz miała okazję by przy takich zakupach napomknąć o swoich gustach. Dwie pieczenie na jednym ogniu :tak::tak:

monika, no to chociaż o tyle dobrze że część problemów rozwiązałaś....

roxy, o kurczę ale wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie złożyłam życzeń dla Twoje Nadii :baffled: a to wszystko przez to że nie ma Cię w Rozpakowanych majówkach :-(
ps. kochana mam prośbę... dopisze swoje dane wg poniższego schematu, a ja zedytuje posta i umieszczę tam Twoje dane, oki?
kornasia corka Diana
8 maja godz.23:42
SN
Waga 3420g
Dlugosc 52 cm

Wszystkiego najlepszego Dla Nadii, całuski od Marcelka :**

71tqm8.jpg

reklama
eeeeeeee i ja chylę nisko czoło :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
wybacz roxy, ale nie ma Cie w rozpakowanych............:-(:-(:-(:-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NADII
ROŚNIJ ZDROWO