Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga_km
Ankzoc
powiem Wam że czasami myśle że Ona to robi złośliwie;-) z takim diablikiem w oczach
Nie badzcie złe ale ciesze się że nie jestem sama...że nie tylko Nadinka taka szalona kobita jest;-)
AgA....a ja widziałam foteczki Twojego wózkasuper jest
No i jak będziesz już po wizycie u fryzjera to pokażesz nam się...co????:-)
Ankzoc...jaki w koncu wybrałaś wózeczek...pisałaś już bo może przeoczyłam![]()

już wstawiłam tutaj na wózkach
może nawet osobiście
bo 27 kwietnia na kilka dni przyjeżdżam na Śląsk do Bytomia...no chyba ze mama mieszkanie sprzeda i nie będzie do kogo przyjechać. W planach mam spacer po parku chorzowskim lub zoo
i mam nadzieje ze nie sama

roxy- własnie nie :-(. A co do dziecka diablika ehh .... szkoda słów ona chyba bedzie jak Mikołaj m&msa bedzie jechać na roweku patrzec gdzie indziej i zgubi głowe po drodze hahaha![]()

Ja się tylko obawiam że mojej małej to rowerek nie będzie potrzebny,Ona zgubi głowe na prostej drodze

a w tej kurteczce wygląda po prostu bosko :-) Jeśli zastanawiasz sie nad dukanem to dietetyczka poradziłam mi south beach ( mam nadzieje że dobrze napisałam) jest mniej obciążająca organizm a efekty ponoc tez super, jak chcesz to mogę podesłać Ci linki, bo na necie jest kilka wersji, a mam sprawdzone właśnie przez tą dietetyczkę, daj znać to wyśle na priv, aby nie zaśmiecać forumDzięki Dziękijuż wstawiłam tutaj na wózkach
Pokaże pokażemoże nawet osobiście
bo 27 kwietnia na kilka dni przyjeżdżam na Śląsk do Bytomia...no chyba ze mama mieszkanie sprzeda i nie będzie do kogo przyjechać. W planach mam spacer po parku chorzowskim lub zoo
i mam nadzieje ze nie sama
Barmanko - Marcelek the Best...kurtki to mu mój M pozazdrościł![]()

a o mnieAga,Matruś jak mnie kiedyś upijecie, to Wam powiem co o Was myślałam.:.
???ja też...A ja uwielbiam siedzieć u fryzjera,lubię jak mi ktoś we włosach grzebiei jak mi myją włosy z masażem
.
W planach mam spacer po parku chorzowskim lub zooi mam nadzieje ze nie sama
![]()

!!!
i tak właściwie wadę zdiagnozowano mi 12 lat temu i pewnie coś tam się pogorszyło, ale i tak bez okularów widzę w miarę, w miarę... oczywiście, że to co daleko to mi się zamazuje, ale moja koleżanka już 3 razy w tym czasie okulary na mocniejsze zmieniała... więc chyba jednak dobrze, że wtedy tamtej lekarki się posłuchałam...:-):-):-) jak Marcelek wyrośnie z tej kurteczki to mogę ją odstąpić Twojemu m ;-):-)Barmanko - Marcelek the Best...kurtki to mu mój M pozazdrościł![]()
przejrzę sobie na spokojnie. Dzięki 
nie dosyć że dostaniesz to co lubisz, to co się Tobie podoba, to jeszcze - i najważniejsze - będziesz miała okazję by przy takich zakupach napomknąć o swoich gustach. Dwie pieczenie na jednym ogniu 

nie złożyłam życzeń dla Twoje Nadii
a to wszystko przez to że nie ma Cię w Rozpakowanych majówkach :-(