reklama

Mamy majowe 2009

Aga rozbawił mnie twój post:-D.Musisz mnie zobaczyć bez następnym razem,a moje to faktycznie bryle grubaśne:-D ale to i tak cudo do tych co robili przed laty, jak sobie przypomnę jak jeszcze nie cieniowali szkieł to aż się trzęsę:sorry2:.
Witaj Martuś właśnie ty też masz wadę:sorry2: nie pasuje mi to do moich wyobrażeń o Tobie:-D.To Ty sobie wkładasz palucha do oka:sorry2:ciężkie są soczewki w stosowaniu....

no wlasnie martus - ciekawe co sobie Kasia o nas myślała... jakie ma/miała wyobrażenia:baffled::-D:-D:-D

no ciekawe....hi hi hi hi

reklama
Witam kochane babeczki!miałam już gotowego posta i mi go wcięło:wściekła/y:
WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANE KOBITKI z okazjii już prawie mijającego naszego swięta(ja norma jak zwykle ostatnia)
Oj działo się jak mnie niebyło:szok:
Niegniewajcie się prosze,że pisze tak ogólnikowo i bezosobowo!Ale Niki mi dziś zgotowała taki dzień ,że ręce momentami opadały:szok:z tej bezsilności myślałam ażeby zamknąć jądo szafy:-DJedy ny +dzisiejszego dnia to wyjazd na solarium i rollmasaż:tak:no i oczywiście prezent od m,a teraz zamiast ze mną posiedzieć to śpi w sypialni a Niki w łóżeczku swoim obok.
Ja musze się pożalić,że było mi przykro jak mi -nowicjuszce nieobytej ,z małym doświadczeniem przy kompie,zwrócono uwage na drobne błendy i niedopatrzenia z mojej strony,typu niepogrubianie czcionki itd.Ja też mam dzieciątko ,które pochłania prawie cały mój czas:tak:i pisze przez to szybko i chaotycznie ,co się z tym wiąże popełniam wtedy błendy itd,także prosze o troszke zrozumienia i wyrozumiałości :tak:
Przykro mi kochane z powodu waszych problemów z oczkami:-(oby nastapiła poprawa:tak:
Aga km-do diety mialam dziś bardzo pozytywne nastawienie:tak:byłam uczciwa i jadłam tylko to co dozwolone:tak:to sobie zrobiłam święto:-D ale damy rade ,nie taki diabeł straszny:-)
Roxy-super,ze z Nadią ok ,bardzo mnie to cieszy:tak:oby nasze wszystkie forumowe skarby były zdrowe i nam niechorowały!tego sobie i wszystkim bym życzyła:tak:
ale mnie zmęczenie dopada ,a tak chce tu być:-)normalnie trzymam sie rękami i nogami:-D:-)
Pokochałam wasze forum:tak::tak::tak:

Ej m. Niki, niepotrzebnie. przecież bardzo delikatnie dałam ci do zrozumienia że trochę ciężko mi ogarnąć to co piszesz. Nawet próbowałam zażartować.

Teraz ci trochę mogę posłodzić. :-) bo od razu widzę różnice i od razu lepiej mi się czyta i rozumie, twoje słowa.
zazdroszczę masażu, chyba i ja jutro spróbuje się wybrać.

do juterka.
papapapapapapappa

M&m's-teraz to już wiem babo kochana,bo dziewczyny wytłumaczyły mi jak krowie na rowie:-Do co chodziło ,bo ja przez moje ostatnie roztargnienie nie myśle logicznie:zawstydzona/y:
dobrej nocy Tobie i wszystkim forumowym siostrą:tak::-)

Dzień Dobry :-)

florencja- swietne zdjęcia Krzysia :-D

barmanka79- nie no Marcelek ma extra pozycje do spania :-D, a jaką ty masz kochana spacerówkę?? pochwal się :-p

aneteczka- witaj super, że już małemu wszytsko ładnie się goi :-) a co do opieki no trudno tak to juz jest przy małym dziecku :sorry2:, ja tez zaliczyłam już opiekę :dry: Gratuluje postępów :-)

kasiaca212- oj kochana... współczuję Ci , trzymaj sie cieplutko i dzielnie :-)

tikanis- każda z nas ma swoje racje i nie ma co się obrażać i strzelać focha, oprócz moniqsan są tu też inne mamy, więc dlaczego miałabyś przestać z nami pisać a pozatym jak wiesz nie jest to pierwsza i ostatnia sprzeczka na forum........:happy2:

kasia1208- super, że idzisz do fryzjerka taka wizyta świetnie poprawia humor :-), fryzurka spoko grzywka jest i kolorek jasniejszy. postaram się jakieś zdjęcie wkleić :-) A ty jak zdecydowałaś się na grzywkę???

nina2003- nie jeszcze się nie wkleiłam :-p Gratuluję ząbka is tarsznie współczuję pogorszenia wady wzroku :-(

agakm- muszę wleić, postaram się dzis popołudniu :-)

roxy- jeny kochana, wyobrażam sobie jakiego stresa miałas u lekarza z wrzeszczącą córcią- współczuję, no ale najważniejsze , że wszytsko jest ok :-) Pewnie kochana zaszelej sobie to strasznie poprawia konfort psychiczny :-)

confi- przesyłam ciepłe fluidy......... ja też w pracy

mama Niki- dobrze, że w całym tym szaleństwie miałaś chwilkę relaksu dla siebie :-)

Witam,moje dziecko ma drzemkę, więc troszkę czasu mam przed obiadkiem:tak:.
Ankzoc czekam na fotkę,a decyzji nie pojełam zobaczymy co na fryzjerka jutro:confused:.
Aga,Matruś jak mnie kiedyś upijecie, to Wam powiem co o Was myślałam:-p:-D:-D.
Tikanis ja też na ciebie czekam:tak:.
A ja uwielbiam siedzieć u fryzjera,lubię jak mi ktoś we włosach grzebie:sorry2:i jak mi myją włosy z masażem :dry:.

aneteczka- tak tak z pracy :-p, no i fotki tu nie mam :-( postaram sie wieczorkiem wkleić

kasia1208- a co tam kasiu...... to tylko włosy odrosną....... ;-), mi strasznie podobały się grzywiki taki proste na całe czoło, ale ze względu na to, że mam niskie czoło moja fryzjerka mi odradziła :shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry