reklama

Mamy majowe 2009

M&M's odstawianie tzn ja tylko w nocy chciałam go oduczyć...no i do d... nocki z cycem i to co dwie godziny, czyli bez zmian. Ale teraz dwie jedynki naraz wychodziły jak tylko mu przejdzie zabieram się do walki od nowa.

reklama
Kasiu - mowisz, ze Cie rozbawilam... a ja sie balam, ze Cie uraze, takze ufffff... Ale napisalam prawde... Widać, ze jesteś delikatną osobką, a szkla troszkę Ci "ujmują" :sorry2:

A JAGODA - to imię wybrane przez Mariusza... Ja już pisałam, ze mialam inne typy...

Nina - no u Jagi cyc to cały swiat!!! Lek na wszelkie problemy, i w ogole... Jest ciężko....:dry:

Nina jak wyjdą jedynki to potem będą dwójki,trójki itd...:-Dtakże jeszcze dużo przed Wami:-p:-D

Oj cicho Ty.... babo jedna:-p
to ja wiem, ale do myśli nie dopuszczam:-D
No cóż chyba taki urok mojego dziecka jest. Może jak go całkiem odstawie od cysia... ale się łudzę

Barmanko dobranoc

No to jak Was nie ma to idę spać

Aha i jeszcze zapomniane życzenia w okazji Dnia Kobiet

Ostatnia edycja:
m&m's nie przysypiaj...No i sobie poszła:-(:-(:-(.
Aga mnie obrazić.. no co Ty ,ale ja delikatna to mnie zdziwiło ale dziękuję;-),a Ty masz bardzo subtelny głos,kto cię słyszał przez telefon to wie o czym mówię...nie pasowało Mi to do moich wyobrażeń o tobie;-).
Nina jak Nas niema a Ja to kto....jak uciekasz to przespanej nocki życzę:confused::tak:.

No to Ja też uciekam,DOBRANOC.

Ostatnia edycja:
no Kasia - to teraz sie tlumacz - co Ci nie pasowało do mnie??? Jędza do subtelnego głosu:baffled::confused:?? w ogóle... subtelny głos, hehehe... :-D:-D:-D No i poznałaś szalonego Marcza, hehehehe... Biedne to nasze Dziecko, :-D:-D:-D

ja też już śpiącym mamom życzę dobrej nocki :***

Witaj Martuś właśnie ty też masz wadę:sorry2: nie pasuje mi to do moich wyobrażeń o Tobie:-D.To Ty sobie wkładasz palucha do oka:sorry2:ciężkie są soczewki w stosowaniu....

Łoooooo matko bosko, to jakie ty o mnie wyobrażenie masz??
ja jestem z tych mądrych, nie z tych ładnych.... hi hi hi hi :-D:-D:-D:-D:-D

Oj cicho Ty.... babo jedna:-p
to ja wiem, ale do myśli nie dopuszczam:-D
No cóż chyba taki urok mojego dziecka jest. Może jak go całkiem odstawie od cysia... ale się łudzę

No masz rację będziesz go tak karmić aż sobie zastępstwa nie zanjdzie..... ?

a tak na serio to przykro mi że nie ma poprawy w nocnym karmieniu i spaniu. Ale trzymam kciuki.

a gdzie MMATYSIA???? już kilka dni jej nie ma....
no i MAMSTUD się mało udziela.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry