Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może wyślij teściową ;-):-)ale kto wtedy za mnie do pracy pójdzie???
jeszcze nigdy nie jechałam... wiesz ja sama dopiero pierwsze kroki za kierownicą stawiamMarzena a ty się boisz z małą jeździć sama???
i mam lekkie obawy:-(biedne te moje "dzieci"...może wyślij teściową ;-):-)
/ na szczęście taki z siatki/ dobrze ze ludziom do ogrodu nie wjechałam....jakoś tak zamiast hamulec wcisnęłam gaz do dechy

.....no i sorry
Nic dodać nic ująć. Wyjełaś mi to z ust.Witam.
Ankzoc prawie taka jak moja tylko kolorek innyPiękne dziewczyny;-)
Mój M. protestuje...hmmmmUstaliłam z fryzjerka ze na ten mój wyblakły rudy położymy jasne pasemka i troszkę ciemniejszego rudego
może w ten sposób łagodnie wrócę do naturalnego koloru....sama nie wiem..kiedyś robiłam pasemka 2 x w roku a teraz muszę co 1,5 m-ca nakładać farbę...meczy mnie to
Uwielbiam rudę z jasnymi pasemkami.
Kiedyś w sklepie zastanawiałam się co kupić na obiad. Facet z boku zaproponował mi potrawę-rosół z piz.... i siekane glisty.Wyobraz sobie moją minę.Aga rozumiem,że to miłe towarzystwo to my:-).
Co tu dzisiaj na obiad wymyślić hymmm,podpowiedzcie coś....
Tikanis, Monika, AgA - po co i komu były te poranne posty??
Odpisałam Tikanis na posta bo tego wymaga kultura.Nie uważam żebym podgrzewała temat. Moim zdaniem była to normalna wymiana zdań.
dziekuje za odpowiedz
Proszę bardzo.
Confi gratuluje postępów u Damisia.
Ja też się zastanawiałam nad danonkami. Szczerze mówiąc to nie wiem czy podać.Alergolog starszaka mówiła żeby sobie podarować ze względu na sztuczne barwniki i dużą ilość wapnia.
mam nadzieję że i mnie ten luzik przyjdzie!!!Wiesz ja też dopiero się wprawiam za kółkiem rok dopiero,ale staram się jeździć ile mogę ,na początku też się bałam sama z dziećmi a teraz luzik..
Ja tez autobusem jechałam tylko 2 razy w tym raz na spotkanie z Confi - dla mnie stres bo zawsze tłum ludzi pcha się pierwszy do Autobusu a potem nie mam miejsca na wózek albo stoi na przystanku 4-5 wózków a miejsc w busie na 2 wózki...istna dżungla. Poza tym czasami do niskopodłogowych trudno wejść jak parkują daleko od chodnika.
- albo mam jeszcze większe- bo właściwie to ja z lubością po nogach ludziom jeżdzę
;-)!!!
...A jeśli chodzi o mój pobyt na ślasku to przyjeżdżam 26 lub 27 kwietnia i będę do 30 kwietnia tzn 30.04 już wyjeżdżam bo jeszcze na kilka dni do Warszawy jadę wiec jesli możecie kochane ślązaczki w tygodniu spacerować po parku byłoby super

!!!
:-):-):-). BRAWO!!! :*

:-)!!!
:-).