Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

za miłe słowa, a ty jak zdecydujesz się na blond??

a co do fotelików to ja włąsnie też te oglądałam i jeszcze jakieś z bebe confort ale teraz nie pamietamaga- dzień dobry :-), dziękuję bardzoza miłe słowa, a ty jak zdecydujesz się na blond??
Ustaliłam z fryzjerka ze na ten mój wyblakły rudy położymy jasne pasemka i troszkę ciemniejszego rudego
może w ten sposób łagodnie wrócę do naturalnego koloru....sama nie wiem..kiedyś robiłam pasemka 2 x w roku a teraz muszę co 1,5 m-ca nakładać farbę...meczy mnie to
szefu spi....dzieci nie ma...wiec mam chwile na kawę w miłym towarzystwieAga rozumiem,że to miłe towarzystwo to my:-).
Co tu dzisiaj na obiad wymyślić hymmm,podpowiedzcie coś....
Jeśli jeszcze dalej będzie dyskutować o tym na forum publicznym zostaniecie zbanowane!!
Temat uważamy za zakończony!!!

oczywiście wędlin ani sera nie dostała. Jak narazie raz dostała uczulenie i to takie w sumie, że miała obsypane plecki, później brzuszek na nastepny dzień rączki, nóżki, główkę a na 3 znikło
i nie wiem co bo za duzo próbowała nowych rzeczy
. W każdym razie dobrze, że zwróciłas uwage na tą kupkę, będę obserwować, a jak nie to jest wyjście, że danonka dostanie co 2 lub 3 dzień :-).