monika1977
Fanka BB :)
Owca zasłabła na diecie!!!
Dobranoc Ninko
Dobranoc Ninko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, kochane babeczki przestancie już plisssssss 

, powiem Ci szczerze, że czytam Twoje porady, opinie i jak na razie Maja nie miała gorączki , ale jestem już bardziej świadoma w tych sparwach. I wiesz chciałam sie Ciebie o coś zapytać, nie traktuj tego jako podlizywanie się lub zgryźliwość z mojej strony, ale zastanawiam sie czy moge podać Mai danonki? Jesli tak to zapewne wiesz, że jest w niej wit D i teraz nie wiem czy przy podaniu Danonka podac jej jeszcze vigantol? Bo przeciez za dużo wit d jest szkodliwe prawda??
Kochan uwierz mi, ze nie tylko twoja jest taka szalona 
Dziewczyny a my mamy szczura na klatce schodowejChyba zawału dostane,P dzwonił że mam pozamykać drzwi
ale przecież do klamki nie doskoczy
![]()

mamy szczura , dzownił żeby pozamykać drzwi....... i jeszcze doskok do drzwi powalił mnie na łopatki 

- kontakty - ulubiona zabawa
- kosz na śmieci - "o może mama schowała tam dla mnie jedzenie?"
- "a po co są kable od komputera?"
- "a co znajduje się za telewizorem?"
- "ooo jakie tata ma smaczne buty" - dodam że te od pracy co tak lekko fetorkiem jadą
i takie tam...niby nie wiele i nic strasznego ale czasem to wymiękkam![]()

a u nas maly ma goracze a raczej mial najpierw 37,5 a za pol godziny ok 20 38... zaraz podalam lek przecigoraczkowy ( moniqsan nie nerwuj sie) robilam oklady przez ok 15 min i przed chwilka mierzylam i spadla do 37,4 t
Tikanis - spoko, nie denerwuję się. Tyle tylko że u dzieci 38 st to jeszcze nie gorączka a stan podgorączkowy ...
moniqsan- no juz nie bede cie draznic i ale bylam z malym u lekarza no i ma lekko infekcje gardla no i ida mu az naraz 4 zeby u gory stad ta goraczka od 2 dni
No cóż ... nie zgadzam się z tym, ale mam prawo. Jeśli Kubuś ma infekcję gardła (lekką) to życzę mu, żeby po podawaniu leków niszczących jego naturalną obronę infekcja się nie pogłębiła i żebyś za 3-4 dni nie biegła do lekarza z czymś poważniejszym

Apropo szczura...to jeszcze jest,tylko nie wiemy gdzie

obie jesteście śliczne
Nie podlizuje się