Witajcie kochane.....ach mam strasznie podły nastrój i jeszcze śnieg mnie dobił:-(
Wszystkiego Dobrego dla Majeczki,Julki i Szymonka

Martalis...zdrówka dla Xavierka życze
Wiesz ja na taką temperature już bym coś podała,wiem że u dzieci jest inaczej z temperaturką ale są też skutki uboczne. Ale to moje zdanie:-)
M&m,s...gratki dla Majeczki,już tylko patrzeć jak zacznie Ci biegać po domu
Mama Niki...ja jestem przeciwna kolczykom w tym wieku u dzieci chociaż bardzo mi się podobają
zaczekam jak moja mała będzie troszkę większa
Ankzoc....przykro mi z powodu nie udanego wypadu do fryzjera,mam nadzieje że w poniedziałek wkleisz fotke z nową fryzurką...ta która pokazałaś jest boska
a kolorek świetny,ja niestety nigdy nie będe miała blond:-(;-)
Zdróweczka Majeczce życze...no i przespanej nocki dla Ciebie
Aaaaa kochana i przedewszystkim udanej imprezy
;-):-)
Layla...Witaj:-)
Współczuje sytuacji z rodzinką...nie pozwól sobie dziewczyno na takie zachowanie teściowej,Twoje dziecko i Ty je wychowujesz....szczera rozmowa może pomoże
Owco...no pięknie następna mamusia zwroty dostaje...super
:-)
Aga_km....kochana wspólczuje niewyspania,naprawde masz "nocnego marka"
Barmanko...niestety nie znam przepisu na likierek kawowy....zresztą ja mało przepisów znam
Tsarina...ja niestety też nie moge pomóc w sprawie przepisów dla diabetyków
U nas już lepiej,młoda zdrowieje....jednak nie byłyśmy wczoraj na spacerku-posłuchałam sie Was
:-)
Dzisiaj wyszłyśmy troszke na balkon się przewietrzyć...za to jutro wyruszamy na cały dzień do rodziców P,także spacerek nas nie ominie-w końcu
Miłego dalszego dnia:-)
Wszystkiego Dobrego dla Majeczki,Julki i Szymonka

Martalis...zdrówka dla Xavierka życze

Wiesz ja na taką temperature już bym coś podała,wiem że u dzieci jest inaczej z temperaturką ale są też skutki uboczne. Ale to moje zdanie:-)

M&m,s...gratki dla Majeczki,już tylko patrzeć jak zacznie Ci biegać po domu

Mama Niki...ja jestem przeciwna kolczykom w tym wieku u dzieci chociaż bardzo mi się podobają
zaczekam jak moja mała będzie troszkę większa
Ankzoc....przykro mi z powodu nie udanego wypadu do fryzjera,mam nadzieje że w poniedziałek wkleisz fotke z nową fryzurką...ta która pokazałaś jest boska
a kolorek świetny,ja niestety nigdy nie będe miała blond:-(;-)Zdróweczka Majeczce życze...no i przespanej nocki dla Ciebie
Aaaaa kochana i przedewszystkim udanej imprezy
;-):-)Layla...Witaj:-)
Współczuje sytuacji z rodzinką...nie pozwól sobie dziewczyno na takie zachowanie teściowej,Twoje dziecko i Ty je wychowujesz....szczera rozmowa może pomoże

Owco...no pięknie następna mamusia zwroty dostaje...super
:-)Aga_km....kochana wspólczuje niewyspania,naprawde masz "nocnego marka"

Barmanko...niestety nie znam przepisu na likierek kawowy....zresztą ja mało przepisów znam

Tsarina...ja niestety też nie moge pomóc w sprawie przepisów dla diabetyków

U nas już lepiej,młoda zdrowieje....jednak nie byłyśmy wczoraj na spacerku-posłuchałam sie Was
:-)Dzisiaj wyszłyśmy troszke na balkon się przewietrzyć...za to jutro wyruszamy na cały dzień do rodziców P,także spacerek nas nie ominie-w końcu

Miłego dalszego dnia:-)

to ci Jagodzina jedna....
.
.
Z nas wszystkich najlepiej czuje się Lili. Ma lekko luźniejszą kupkę i podwyższoną temperaturę (ok 38 st). Zobaczymy co będzie jutro :-(
ale wziełam się ostatnio za to i podyskutowałam z moimi rodzicami,dziadek robi tak jak babcia,