Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć pewnie i tak będzie mi przykro ,że Niki niewziełam,ale niechce jej ciągać tam gdzie niemusze bynajmniej niczego niezałapie
ostatnio mieliśmy pecha bo tuż obok nas w kolejce do kasy babeczka tak bardzo kaszlała itd,objawy na moje oko grypowe aż się bałam co by Niki mi nie łapła ,naszczęscie jej nic niebyło :-)pewnie pomyślicie ,że jestem przewrażliwiona ,ale poco ma mi bąbel chorować i cierpieć,jak narazie odpukać przez te10 mcy miała zapalenie gardła,oby nic się nieprzypałentało!
po przeczytaniu twojego posta to czuje się jakbym czytała swojego:-)i tak jak piszesz ,te zachowanie naszych mamuś jest nie halo,ale czasem nieda obejść się bez ich pomocy,moja myśle robi tak -bo chce dla Niki jak najlepiej!ja widze jak ona bardzo czekała na swoją wnusie !dla niej Niki to cały świat,cała reszta jest mniej ważna.Przez co mi ją rozpieszcza,wiadomo mogą dziadki robić to od czasu do czasu,kurcze ale w granicach rozsądku i przyzwoitości
a co do kąpieli to moja mama jej niewykąpie bo twierdzi,ze się tego bardzo boi,jest poprostu zabardzo przewrażliwiona i nad opiekuńcza ,zrobiło jej się tak po śmiertelnym wypadku mojego kochanego brata:-
fajnie,że jesteś zabiegana kobietko,oby wszystkie wizyty u lek,poszły sprawnie gładko i bez utrudnień
no i superowo,że niemasz już problemu z kompem:-)
nieznosze samej bez cytryni itp.no i brak pieczywka będzie zapewne doskwierał!

potem wyslalam tesciowa na spacerek to udalo mi sie chociaz odkurzyc, bo przy malym to niemozliwe bo bardzo boi sie odkurzacza
. Wiciu dzis bardzo marudny chyba ida mu kolejne zabki, bardzo ma spuchniete dziaselka :-(. Raczkowanie idzie mu juz coraz lepiej i wiecej chodzi na czworaka niz pelza po podlodze i idzie mu to coraz szybciej:-)
i caly dzien chodze i jem jakies slodkosci i same pysznosci. Ja jakos dam rade z ta woda, gorzej bez herbatki bo jestem od niej uzalezniona
a i za chlebkiem bede tesknic jak pewnie za wieloma innymi rzeczami..... ale co zrobic trzeba sie pozbyc tego nadmiaru tluszczyku wiosna wkrotce :-)
.
:-).
M ma tylko wtedy wolne,i zaszalałam w BARTKU trzeba było wydać wreście ten wygrany talon na buty(450zł) i tak wyszłam z 5 parami butów:-) zostawiłam im na bonie tylko 3,50
.Poszalalas, gratuluje udanych zakupkowDziewczynki pisałam Wam już ,że jesteście kochane.
DZIĘKUJEMY:-).
Miałam dzisiaj strasznie zabiegany dzień...jak co sobotęM ma tylko wtedy wolne,i zaszalałam w BARTKU trzeba było wydać wreście ten wygrany talon na buty(450zł) i tak wyszłam z 5 parami butów:-) zostawiłam im na bonie tylko 3,50
.
Miłego wieczorku;-).