reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jeszcze nie skonczylam ,bo latam co chwilke do malego bo ma gorczke i sie budzi ,jeszczemu nie dalam

syropu na goraczke..mial 38,2 to moge poczekac co nie?

niemialam czasu wam napisac co sie zmienilo,ale 27lutego w jego 10 miesiecy zakonczylam karmienie,

z jednej strony sie ciesze bo nie mialam problemu z odstawieniem a myslalam ,

ze bedzie gorzej, z drugiej strony jest mi przykro bo juz takiej bliskosci nie bedzie ....ale trzeba bylo juz

skonczyc.
no to gratuluję zakończenia karmienia, ale faktycznie jak sobie pomyślę ,że już najprawdopodobniej nigdy nie będę karmić to mi smutno ,że pewien etap już za mną:sorry2:
zdrówka dla maluszka a podejrzewasz z kąd ta gorączka

idę spać dobranoc***

Ostatnia edycja:
dobranoc Kasiu :***

martalis - opowiadaj jak to się działo? jak Ci sie udało tak bezproblemowo zakonczyc karmienie? (u mnie jest wielki problem z zamkiem na cyce)

łooooo matko!! Agus pilnuj ty go bo się wykończy.

Martalis, i tak długo karmiłaś. Ja to nie umiem się wczuć bo ja nie miałam problemów wewnętrznych z zakończeniem karmienia - jestem zła matką...

Wcielo mi posta :wściekła/y:
wiec zaczne od dowcipu

Wszedł facet do kwiaciarni i mówi, że chce kupić jakieś kwiaty.
Ekspedientka:
- Oczywiście, a jakie ma pan na myśli?
- No sam nie wiem...
- Hmmm... no to pozwoli pan, że pomogę. Co konkretnie pan przeskrobał?

Dlaczego Bóg dał mężczyznom większe mózgi niż psom?
1. Żeby nie obwąchiwali kobiecych nóg na przyjęciach.
2. Żeby nie zatrzymywali się by pobawić się z każdym mężczyzną napotkanym podczas spaceru wokół bloku.

nic wiecej nie pamietam ide pisac na nowo posta ....

aj tam czytać będziecie....rzućcie jakiś kawał,,,muszę sobie humorek poprawić...

delikatny:
Wchodzi mąż do domu i czuje, że żona cos przypaliła. Wchodzi do kuchni i widzi, że zona zdziera nożem spalenizne z teflonowej patelni:
- Co tak tym nożem skrobiesz po teflonie?
- Sam jesteś poteflon!

Nie delikatny:
czym się różni żarówka od penisa?
niczym.... to i to można zastąpić świeczką...

delikatny:
Wchodzi mąż do domu i czuje, że żona cos przypaliła. Wchodzi do kuchni i widzi, że zona zdziera nożem spalenizne z teflonowej patelni:
- Co tak tym nożem skrobiesz po teflonie?
- Sam jesteś poteflon!

Nie delikatny:
czym się różni żarówka od penisa?
niczym.... to i to można zastąpić świeczką...

jeahhh - dobre!!!
drugi kawał sprzedałam już M... niech się chłopak "pocieszy":-D

hej babki
widzę że stałe tematy na naszym forum (choroby+ ... faceci ...)

Tikanis - spoko, nie denerwuję się. Tyle tylko że u dzieci 38 st to jeszcze nie gorączka a stan podgorączkowy ... My ostatnio mieliśmy 39,2 ... oczywiście nie podałam nic (bo nawet nie mam) Kontrolowałam tylko temp. Na drugi dzień dziecko zdrowe jak rybka. Będę to powtarzać jak mantrę - gorączka zwalcza chorobę !

Aga Nie za ciekawie brzmi to co piszesz :( Chyba musi być u Was niewesoło. Trzymaj się kochana, jestem z Tobą!

martalis Gratuluję! Ja w ogóle nie wiem jak by to u nas miało wyglądać, bo Lili nie wie co to butelka, z niekapka pić nie chce ... no mogiła no

kasia Ale masz spryciarza! No i do tego chłopak. No bo i Mai m&m's to już nic nie mówię - wstaje i siada sama ... ale co tam, powtórzę się - moja córcia nie jest puszczalska (jak tak patrzę na nią to mam wrażenie że ona cykor jest i nigdy się tych mebli, albo moich nóg nie puści)

reklama
tsarina fajny ten kalendarz, moje urodzinki wypadaja w Dzien Slonca :-), no i zdrowiejcie

Aga dziekuje,Wiciu dzis tez ciezki do opanowania, az sie boje pomyslec co to bedzie jak zrobi sie jeszcze szybszy :-). Jak to nic nie je twardy jest, ale bidak zmarnieje jak tak dalej bedzie ciagnal :-(
tikanis mamy pchacz, ale jeszcze nie uzywany czeka na swoja kolej, jestem przeciwniczka chodzika kuzynek Wiktorka wlasnie ma juz maly problem spowodowany przez chodzik zostal w nim ulokowany zaraz jak skonczyl 10 miesiecy i tez na krotko byl do niego wsadzany, teraz ma rok ( skonczyl w poniedzialek) zaczyna chodzic i ciagnie jedna nozke, lekarz mowi ze to przez chodzik.....

Wiecej nie pamietam .....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry