reklama

Mamy majowe 2009

hej Moniq!!!

mam nadzieje, ze nauke na dzisiaj zakończylas???

co do Twojej Lili - Ona mogłaby dobry klej reklamować. Moja się "puszcza", ale za chwile "załuje" tego czynu :-D:-D:-D

reklama
Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola.
- To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka.
Jadą do drugiego.
- Nie znamy pana synka - słyszy w drugim.
Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał:
- Tato, zaliczmy jeszcze tylko jedno przedszkole, bo się w końcu na ostatnią lekcję spóźnię.

i jeszcze cos na czasie;

- Kochanie, wyrzuć śmieci!
- Ale dopiero co usiadłem!!!
- A co do tej pory robiłeś?
- Leżałem.

Drugi dowcip to jak bym mojego M slyszala .....

Witaj Moniq !

zawsze do uslug...

siedze od rana przed kompem, rekami i nogami się bronie, żeby do Was za często nie wpadać na pogaduchy, bo mam dużo pracy... Obiadki tyle co gotuje, ale to b. szybkie i bardzo z torebki....

a zgadnijcie, kto dziś nie przyszedł!? Tak, fachowcy od piecyka! Pewnie jutro, jak ja mam końcowy termin i wszystko do oddania wpadna i zrobią mi "jesień średniowiecza" w łazience, a potem sprzatanie i tyle będzie...

a na dobry poczatek wieczorku (choc ja spadam za kilka chwil):
Blondynka wsiada do autobusu. Wyjęła bilet i podeszła do kasownika. Nagle
autobus ruszył. Blondynka straciła równowagę i upadła siedzącemu obok
facetowi na kolana mówiąc:
- Przepraszam, ale myślałam, że zdążę, kiedy jeszcze stał*.

Czym się różni blondynka od lodówki?
-Do lodówki można jeszcze wsadzić jajka!!!*

*oczywiście nic do blondasków nie mam!

zawsze do uslug...

siedze od rana przed kompem, rekami i nogami się bronie, żeby do Was za często nie wpadać na pogaduchy, bo mam dużo pracy... Obiadki tyle co gotuje, ale to b. szybkie i bardzo z torebki....

a zgadnijcie, kto dziś nie przyszedł!? Tak, fachowcy od piecyka! Pewnie jutro, jak ja mam końcowy termin i wszystko do oddania wpadna i zrobią mi "jesień średniowiecza" w łazience, a potem sprzatanie i tyle będzie...

a na dobry poczatek wieczorku (choc ja spadam za kilka chwil):
Blondynka wsiada do autobusu. Wyjęła bilet i podeszła do kasownika. Nagle
autobus ruszył. Blondynka straciła równowagę i upadła siedzącemu obok
facetowi na kolana mówiąc:
- Przepraszam, ale myślałam, że zdążę, kiedy jeszcze stał*.

Czym się różni blondynka od lodówki?
-Do lodówki można jeszcze wsadzić jajka!!!*

*oczywiście nic do blondasków nie mam!

No tak, nie ma to jak liczyc na fachowcow, niektorym znani jako "flachowcy" .....
Haha ale sie usmialam z dowcipow, uwielbiam te o blondynkach

już mi się literki zlewają a tyłek odmawia współpracy... Znikam Lejdis kochane!
Trzymajcie się zdrowo, ciepło i przyjemnie...
a ja i mój ajerkoniak kawowy idziemy spać... Mamcia robiła i nie chce dac przepisu, zołza....

Dobranoc!

dziekuje za zyczonka dla Xavka;-)

teraz spoznione buziaczki na kolejny miesiac dla :
Miloszka-aneteczki
Majeczki-ankzoc
Zosi-aga
Filipka-mmatysi
Kamilka-m@dzi
Gabi-mamstud
Nicol-mamaNiki
Kasi-nina27

Co do roczku nam wypada we wtorek ,w srode zrobie msze za pierwszy roczek tak jak Oliverowi,mysle

ze nie bede przekladac na weekend....

gratulacje nastepnych zebolkow i postepow!!!

zdrowka dla chorych dzieciaczkow:tak:

KASIA mysle ze to jakis wirus ,jeszcze ma nosek zapchany, kaszelek,oliver tez jest przeziebiony ,napewno

od niego zlapal

ja sie ciesze ze tak dlugo karmilam a zakladalam ,ze 6mscy...a tu 10

on tez nie chcial z butelki pic,ale tak w pazdzierniku zaczelam mu podawac modyfikowane zeby poczul

inny smak mleka ,zawsze przed nocnym spankiem robilam ok 100ml nie duzo ale zawsze cos oczywiscie

wszystkiego nie wypijal ,najpierw poplakal bo chcial cyc
jak troszke wypil modyfikowanego ,to

dostawal cyca i tak codziennie......az wkoncu wypija 250ml.

niestety kazda karmiaca czeka odstawienie oby szybko i bezproblemowo,

zycze powodzenia ...

M&Ms nie jestes zla matka ,kazda inaczej przechodzi....
pamietaj idealnej matki niema !

dobranoc

ja sie ciesze ze tak dlugo karmilam a zakladalam ,ze 6mscy...a tu 10

on tez nie chcial z butelki pic,ale tak w pazdzierniku zaczelam mu podawac modyfikowane zeby poczul

inny smak mleka ,zawsze przed nocnym spankiem robilam ok 100ml nie duzo ale zawsze cos oczywiscie

wszystkiego nie wypijal ,najpierw poplakal bo chcial cyc [/COLOR][/COLOR][/COLOR]jak troszke wypil modyfikowanego ,to

dostawal cyca i tak codziennie......az wkoncu wypija 250ml.

niestety kazda karmiaca czeka odstawienie oby szybko i bezproblemowo,

zycze powodzenia ...

M&Ms nie jestes zla matka ,kazda inaczej przechodzi....
pamietaj idealnej matki niema !

dobranoc

hmmm... Martalis - Twoja metoda ma duży sens... :tak:własnie Jaga zawsze się drze jak dostanie na noc zamiast cyca butle/kubek z mlekiem modyfikowanym... jak wypije 10 ml to dobrze... no i po tym oczywiście wymiękam i daje jej cyca...:baffled::sorry2:
Od jutra tak szybko się nie poddam... kurcze.. Ona ma już 8 zębów!!!

Masz rację - idealna matka nie istnieje, ale dobrych jest cała masa - i My takie bedziemy!!!
dobranoc Kochana :*

ja też już się pożegnam... rano postaram się do Was zajrzeć :happy:

P.S. Moj M własnie zjadł obiad :-) (oby to nie było jego dzisiejsze jedzonko na cały dzień:-()

reklama
aga km powodzenia niedaj sie !

trzeba byc twardym i nie ustapic a tym bardziej ze ona jest juz taaaka duza .

no jeszcze nie dopisalam ze ,jak juz nauczyl sie pic mleko modyf , to rano i wieczoram dostawal flache a w nocy jeszcze karmilam 1 abo 2,jak przestal sie budzic w nocy ,to juz nastepne

karmienie odeszlo....i tak po koczku...

wiecie co zapamietam z tego okresu ? to ze jak dopadl do piersi to byl bardzo szczesliwy....to byly najfajniejsze miesiace, az mi lezka poleciala,bo wiem ze juz sie niepowtorzy ...

szkoda tylko ze Olivera nie karmilam tak dlugo ....bym sie cieszyla tak samo ...

przed chwilka sie obudzil Xavko i mial temp 39.2 ale nic nie dalam ...zobaczymy dalej

agakm kryzys ? znam to...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry