reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko...Nadinka też taka wcześniej nie była...zawsze był problem z zasypianiem,bujałam itd:zawstydzona/y::tak: ale generalnie była spokojnym dzieckiem.
Ale odkąd usiadła i zobaczyła świat dookoła to się zaczęło...a jak juz podniosła tyłeczek i wstała to jest wesoło:tak:
Ja tak czasami marudze i piszę że jest łobuzem...ale ja lubie takie dzieciaki,wole jak jest taka żywa i radosna...niż miałaby być tak jak dziecko kuzynki P,potrafi 3 godz w kojcu sam siedzieć bez miałknięcia:baffled::sorry2:
Ale kochana ciesze sie że masz podobnie:-p bo już osądzałam moją małą o Adhd:sorry2:

reklama
barmanko już się miałam obrazić i walnąć focha za to "szkoda mi" :-):-) Uściski przekażę jutro, nie będę teraz dziecka budzić, ok? :-)
Dlaczego boisz się zdjęcie wrzucić?

Barmanko...Nadinka też taka wcześniej nie była...zawsze był problem z zasypianiem,bujałam itd:zawstydzona/y::tak: ale generalnie była spokojnym dzieckiem.
Ale odkąd usiadła i zobaczyła świat dookoła to się zaczęło...a jak juz podniosła tyłeczek i wstała to jest wesoło:tak:
Ja tak czasami marudze i piszę że jest łobuzem...ale ja lubie takie dzieciaki,wole jak jest taka żywa i radosna...niż miałaby być tak jak dziecko kuzynki P,potrafi 3 godz w kojcu sam siedzieć bez miałknięcia:baffled::sorry2:
Ale kochana ciesze sie że masz podobnie:-p bo już osądzałam moją małą o Adhd:sorry2:

Ja też uwielbiam takie "żywe sreberka", przynajmniej wiadomo, że ma się dziecko w domu :-) Gaba jest chyba trochę spokojniejsza ale i tak wszędzie jej pełno. Czasem wspominam czasy gdy Andrzejek był taki malutki i tak sobie myślę, że on to dopiero dał mi popalić :-)

edit: o kurcze, kurcze.... nie zrobiłam edycji, post pod postem.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Barmanka nic się nie bój,najwyżej Was skrytykujemy a co:-p:-D:-D:-D żart oczywiście:dry:
:-p:-p:-p

roxy, tyyy a może mój też ma adhd? :baffled::-D:-D
wiesz ja porównania do innych dzieci nie mam w wieku MArcelitka, zawsze ktoś sporo starszy lub ciut młodszy...
a ty wiesz moja babcia to mi zawsze mówiła (jak byłam w Pl) "co to za dom gdzie dziecka nie słychać" :-D:-D chyba jej kurierem wyślę Marcela - ciekawe czy teraz też tak będzie mówić :rofl2:

mamstud, a bo powiecie że go rozpieszczam albo co tam jeszcze :nerd:
już połączyłam posty :tak:

Eeeee no z tym ADHD to wiem...za wcześnie na diagnoze...ale ja czasami już powątpiewam czy wszystkie dzieci tak mają jak moja...ona na prawde jest szalona:tak: No ale cóż...rodzice też aniołkami nie są:zawstydzona/y::tak:;-)
Mamstud...ja myślałam że chłopcy to łobuziaki a dziewczynki spokojniejsze...nic bardziej mylnego:-D Ale dobrze że Gaba spokojniejsza....bo może na trzecie się zdecydujesz;-):-);-)

Barmanko...u mnie mama P nie wierzyła że Nadia taka szalona...ale przekonała się na własnej skórze...wszyscy myśleli że ja przesadzam:tak:
No i ja też zawsze martwie się tym że pomyślicie że mała jest rozpuszczona...na pewno troszke jest bo oszalałam na jej punkcie ale wydaje mi się że tak "zdrowo":tak:

Dziewczyny dobranoc:-)
Ja też się ewakuuję:tak::-) papatki

Witam babeczki

Oj Mamstud gratuluje nocek przespanych (Ty wiesz, że ja Ci zazdroszczę), ale też przykro mi, że Andrzejek ma te napady.

Kasia fryzurka super, fajny kolorek i kształt.

Florencjo fajnie, że Krzyś już ma się lepiej.

Aneteczko jakie zdjęcie? Podobno "to co dzieje się w Vegas, zostaje w Vegas" :) więc czemu nie ma tak samo w zamkniętym? Jakie dziecko nazywane trollem? Trochę mnie to zbulwersowało, pewnie dlatego, że nie wiem o co chodziło.

Roxy szczur, o matko,chyba bym zawału dostała.

U nas mały "demon" spał w ciągu dnia pół godziny(zwykle śpi chociaż dwa razy po pół godziny) Zakupiłam zabezpieczenia na szafki i do kontaktów. Chyba jeszcze bramkę do kuchni trzeba będzie kupić bo mamy takie meble, że nie da się ich tymi uniwersalnymi zabezpieczeniami zamknąć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry