reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny:-)

Byłam wczoraj na kontroli z Krzysiem jeszcze przez tydzień jesteśmy na wziewach,ale już mniejsze dawki i jest znaczna poprawa:tak: z czego ogromnie się ciesze.:tak:Już się chwaliłam sukcesami nocnikowymi Krzysia dzisiaj znowu pięknie załatwił chłopczyk swoją potrzebe,a nocnik jast po Ani fakt,że różowy,ale co tam.:-D
Przepraszam Was dziewczyny,że prawie nigdy nie odpisuje każdej z was,ale ja ostatnio mam totalny brak czasu i jeszcze te nocne pobódki Krzysia na cyca no wykanczalnia.Przez chorobe Krzysio schódł ze 300g teraz waży tylko 10kg:-D i ma małą niedokrwistość muszę go karmić mięsem i żółtkiem więc myślę,że za jakiś czas wszystko się unormuje:tak:.Monika była kilka dni w szpitalu na rehabilitacji,bo kość się słabo zrastała i było słabe krążenie,ale już jest lepiej.Teraz ma noge w szynie i ćwiczy w domu:tak:
Aaaa zapomniałam ja lece po szklanke wina,a wy:-p

reklama
Moni śpi oczywiście;-)
A oto efekt,zdjęcia trochę kiepskie,ale cóż Ja tam jestem Więc i foto niezaciekawe:confused:
DSC01325..jpgDSC01313..jpg

Hej...ja też już jestem:-)
Z Redsem:-p

Florencjo...dobrze że z dzieciakami lepiej:tak: Biedna ta Twoja córcia z tą nogą:-(

Kasia....no ślicznie:tak: Fajny kolorek,podoba mi się:tak:

Ankzoc...a gdzie Twoja foteczka:-)

Dziewczyny a my mamy szczura na klatce schodowej:szok: Chyba zawału dostane,P dzwonił że mam pozamykać drzwi:baffled::-D ale przecież do klamki nie doskoczy:baffled:

Dziewczyny a my mamy szczura na klatce schodowej:szok: Chyba zawału dostane,P dzwonił że mam pozamykać drzwi:baffled::-D ale przecież do klamki nie doskoczy:baffled:

a tymbardziej nie prześlizgnie się przez tą dziurkę, hehe

Kasiu - fryzurkę już znam , bo ostatnio podobnie byłam obcięta (w listopadzie), ale kolorek rewelka!!! mam nadzieję, że się będziesz bardzo dobrze czuła w tej fryzureczce

Monika - alez Ci tego spokoju zazdroszczę. Jaga już śpi, ale i tak ma juz zaliczoną 1 pobudkę.

A ja mam ochotę na Karmi... Ale i tak dzisiaj z braku laku obiadowego jadlam pierogi ze szpinakiem (a nie powinnam), wiec... daruje sobie:zawstydzona/y: Bo Karmi też jest na liście niedozwolonych rzeczy :-(

ja tak na szybcika, mały rozrabia że szok, włożyłam go do skoczka to choć udało mi się poprasować jego ciuszki.. no a zaraz będziemy się kąpać, mleczko i spać :tak:
najpiękniejszy moment wieczorku - jak dziecko idzie spać :-D

echh głowa mnie rozbolała przez to wszystko dzisiejsze :-(:-(

Kasiu, bardzo ładna fryzurka, kolorek blond z miedzianym - tak?
:-):-)

reklama
Moni śpi oczywiście;-)
A oto efekt,zdjęcia trochę kiepskie,ale cóż Ja tam jestem Więc i foto niezaciekawe:confused:
Zobacz załącznik 223389Zobacz załącznik 223390
Och jak ładnie napisałaś.BUZICZEK. Foto ciekawe, nie przesadzaj z tą krytyką.Brakuje tyko uśmiechu.Kolorek mi się podoba.

Szczury są cwane więc uważaj jak śmignie pod nogami M jak będzie wchodził do domu.:szok:

Idę dać mleczko dzieciowi i zaraz wracam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry