reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko ,niestety znowu wdam się wspór z Tobą:baffled:
Nagana dla Moniq? Za co? Za to,ze odpierała ataki Tikanis?

Moniko - wczesniej zanim dałam ostrzeżenie Tikanis - padła propozycja aby Obie dostały po naganie za współuczestnictwo w tej kłótni. Jednak do mnie bardziej "przemawiały" słowa Tikanis względem Moniq - i uważałam, ze to Ona bardziej "poleciała" za słownictwem, wiec jej się ostrzezenie dostało...
No i zarzucono mi niesprawiedliwość (aneteczka, Tikanis)!!! Dlatego też... Dzisiaj wszystkie moderatorki stwierdziły, że Moniq dostanie ostrzezenie za współuczestnictwo, a Tikanis za kolejne dzisiejsze pieniactwo względem koleżanki.

Teraz powinno być już bardzo sprawiedliwie :crazy:.
Przykro mi Tikanis, ze nie widzisz swoich gorzkich słow - i uważasz, że nikogo nie urażasz... Bo ja osobiście też bym się poczuła baaardzo urażona.

Jest mi też przykro, że sprawy przybrały takiej postaci. Ale ... wobec takich akcji nie przejdziemy obojętnie :no: i pomimo, że bardzo lubimy Obie, wzorowo je zganiłyśmy.

reklama
Dobrze ze Panie moderatorki postanowily zareagowac na zaistnialy spor....jednak ja tez musze zadac pytanie..Dlaczego Moniqsan dostala ostrzezenie ?????/
Bardzo to niesprawiedliwe......

Ostatnia edycja:
Obiektywnie rzecz biorąc też nie rozumiem dlaczego Moniq dostała nagane:baffled:
Ale staram się zrozumieć moderatorki...nie macie dziewczyny łatwego zadania:sorry2:

A zmieniając temat to byliśmy dzisiaj z małą na zakupach,chcieliśmy kupić jej nowy fotelik samochodowy ale niestety nie kupiliśmy....nie mogę sie zdecydować:dry:
Za to zakupiliśmy jej pierwsze buciki do chodzenia,pani zmierzyła jej stópke i ma 19...jak będe miała chwilke to dam fotke w odpowiednim wątku:tak:

Kasiula...moim zdaniem waga jak najbardziej ok:tak: Moja Nadia urodziła sie malutka...2500g...i teraz waży tez koło 9kg:tak:

:tak::tak:witam wszystkie mamusie:-)oj no to mamy problem na forum:-(Też niechciałam reagować na owy konflikt,ale normalnie nie da się:wściekła/y:takie sprawy załatwia się na priv a nie tu na forum:tak:I niechce nikogo bronić ,ale tak samo jak Roxy,m&m's,jola,monika,marzena-myślę ,że Moniqsan nie zasłużyła na nagane.
Wiadoma sprawa,że nasze kochane moderatorki musiały zareagować:no:bo zrobiło się paskudnie i nie fajnie,sprawa nabrała zbyt dużego obrotu .Odrobina kultury i inteligencji wymaga pewnych zasad oraz przemyśleń:tak:więc tikanis-niegniewaj się!ale mega przesadziłaś:no:powinnaś jak coś Cię zabolało czy uraziło napisać Moniq prywatną wiadomość,co by nikt z nas nie musiał się denerwować teraz takim sporem:tak:za bardzo poleciałaś Moniq tymi obelgami:wściekła/y:Moniq próbowala Cię zignorować i zakonczyć tę farse,a widać ,ze się nie da szkoda:-(moim zdaniem forum nie jest miejscem na tak chore sytuacje:tak:więc prosze mi niemieć za złe mojej śmiałości i zdania na ten temat droga Tikanis:tak:;-)lubie szczerosć i zawsze mówie to co myśle:tak:
miejmy nadzieje,że to już koniec tego koszmaru!
Musiałam to napisać baby kochane bo nieszło przemilczeć tej farsy:-(a co unas napisze później,bo teraz Niki mamy potrzebuje:tak:to do potem papatki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry