• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Roxy jak Ja bym miała szczura na klatce to już bym tam nie mieszkała....do czasu pozbycia się go:szok::szok::szok:jak miałam kiedyś mysz w domu to się wyprowadziłam na jakiś czas....mam fobię i jak to piszę to mam ciarki:baffled::baffled::baffled::baffled:
Moni,to dziecko już nie śpi...

reklama
My mieliśmy jakieś 2 m-ce temu inwazje szczurów w piwnicach zapodaliśmy im trutki i na razie jest spokój.moje najmłodsze dzieciaki to codziennie o 19-tej już śpią,ale wstają o 6 rano także coś za coś:tak:

Roxy jak Ja bym miała szczura na klatce to już bym tam nie mieszkała....do czasu pozbycia się go:szok::szok::szok:jak miałam kiedyś mysz w domu to się wyprowadziłam na jakiś czas....mam fobię i jak to piszę to mam ciarki:baffled::baffled::baffled::baffled:
Moni,to dziecko już nie śpi...
Wiecie...właśnie słysze że P z sąsiadem walczą:szok:
Najgorsze że on chyba był na naszym piętrze bo tu słyszałam odgłosy walki,hmmmm:baffled:
Ja się myszy nie boję...szczura w życiu nie widziałam:no: Żal mi go teraz:sorry2:
Za to pająk to dla mnie trauma:zawstydzona/y:

.moje najmłodsze dzieciaki to codziennie o 19-tej już śpią,ale wstają o 6 rano także coś za coś:tak:
mój wstaje o 7 ale jak dla mnie to i tak za wcześnie:confused:na szczęście przebieram, karmie i lata a mama dosypia:confused:odgapiłam od Moniq:-p
muszę iść się wykąpać ,ale jak sobie pomyślę o moich piekących pośladkach i udach to Mi się odechciewa:baffled:zachciało mi się solarium.....ale za tydzień i tak pójdę...dlaczego Ja mam taką jasną karnację:confused:

Ostatnia edycja:
dobry wieczór Majóweczki

Kurcze, ostatnio nie mam czasu na BB :-( Właśnie zasiadłam w nowych okularach (też jestem okularnicą - astygmatyzm) i jakoś dziwnie się w nich czuję, mam nadzieję, że się przyzwyczaję bo jakoś mi niedobrze....

Czytałam wszystko, mam na myśli sprawę tikanis i moniqsan i miałabym sporo do powiedzenia ale skoro temat zakazany to sama już nie wiem.... Najwyżej dostanę upomnienie albo coś tam jeszcze ale poniekąd brałam w tym udział, czuję się upoważniona do zabrania głosu...

tikanis wyraża swoje poglądy w sposób obraźliwy i niekulturalny. Wiele razy prosiła na forum o radę czy pomoc i zawsze ktoś takowych udzielał. Dziwi mnie tylko, że rady zgodne z jej p oglądami są fajne, a te sprzeczne to już nie.... Pytałaś tikanis na FORUM co sądzimy o chodziku, wypowiadałaś się na temat bicia dzieci... Gdy ja wyraziłam swoją niepochlebną ocenę nawet się do tego nie ustosunkowałaś. Następnym razem zadając pytanie dodaj w nawiasie, że interesują Cię tylko pochlebne opinie, ok?

moniqsan olej to wszystko bo normalnie już się tego czytać nie da, nie zniżaj się do pewnego poziomu konwersacji bo nie warto. Osoba, o której piszę i tak nic nie zrozumie i już. Będzie podawać leki przeciwgorączkowe przy temperaturze 37,5 bo przecież ona rano do pracy wstaje.... Będzie wsadzać dziecko do chodzika bo przecież jest takie absorbujące, a klaps bo nie słucha - to przecież nic złego.... Chcesz wymieniać poglądy z kimś takim?

Dobra, napisałam i od razu mi lepiej. Liczę się z karą :-)

kasia fryzurka bardzo ładna

słonko dobrze, że Julka już nie jest taka absorbująca i fajnie, że znalazłaś dla nas trochę czasu

barmanko gdzie byłam jak mnie nie było? hm... prałam, gotowałam, byłam w pracy, sprzątałam, prasowałam, łaziłam z Andrzejkiem po neurologach, przychodniach, a wieczorem padałam.... :-)

florencja dobrze, że z Krzysiem lepiej

tsarina jutro idę na Empiku :-)

agakm wierzę, że ciężko Ci upominać koleżanki będąc moderatorką, nie wiem czy chciałabym pełnić taką funkcję.... Ja zarządzam działem liczącym 6 osób - prywatne się znamy i lubimy, a i tak muszę je czasem opieprzyć.... :-)

monika jak to nie pijesz? Co to za tragiczna dieta?! :-)

marzenka ale fajne rady daje Twój tata, podrzuć mi go :-)

Kasiu ,młody śpi ale dopiero teraz wypił mleko. Mój wstaje i też idzie na podłogę. Połazi z godzinę i wtedy go przebieram ,karmię itd.Ja to jestem wyrodna matka-dziec łazi z mokrą pieluchą.

Roxy jak tam M. Pokonał szczura?

reklama
mamstud- i teraz kto kogo obraza?? a co do opini i rad mamstud, ja jak najbardziej jestem za kazda opinia i ta zla i dobra tak jak to bylo w przypadku kolezanki moniqsan, ale nie cierpie i chyba nikt nie lubi jak mu sie cos narzuca.. opinie i rade kazdy moze powiedziec ale ja niekoniecznie moge sie z nia zgodzic.. i tyle.. a co do bicia?? jakiego bicia?? nie pamietam zebym kiedykolwiek pisala o biciu..
no i mamstud i inne dziewczyny to ni jest tak ze jak maly ma 37,5 ja daje mu przeciwgoraczkowy.. teraz to ucyznilismy z mezem bo wchodzilo do tego zachowanie niepokoj, placz wielogodzinny i wizyta u pediatry ,co do chodzika to ja nie mam chodzika wiec malego do niego nie daje.. mielismy ale po tym co uslyszlam od rehabilitantki o chodziku chodzik oddalam,, wiec.. mastud zastanow sie na 2 raz co chcesz napisac.. nie wiesz jaka jest moja syt i nie oceniaj jej pochopnie.. i ja nie ide na latwizne,,, ale zreszta co ja sie rozwodze ty i tak juz mnie ocenilas... wiec trudno...

a co do mojego przesadzenia.. ja tez wyrazilam swoja opinie .. moze jedynie zgodze sie ze moglam napisac priva do moniqsan a nie na forum.. i tyle na ten temat..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry