reklama

Mamy majowe 2009

Roxy jak Ja bym miała szczura na klatce to już bym tam nie mieszkała....do czasu pozbycia się go:szok::szok::szok:jak miałam kiedyś mysz w domu to się wyprowadziłam na jakiś czas....mam fobię i jak to piszę to mam ciarki:baffled::baffled::baffled::baffled:
Moni,to dziecko już nie śpi...

reklama
My mieliśmy jakieś 2 m-ce temu inwazje szczurów w piwnicach zapodaliśmy im trutki i na razie jest spokój.moje najmłodsze dzieciaki to codziennie o 19-tej już śpią,ale wstają o 6 rano także coś za coś:tak:

Roxy jak Ja bym miała szczura na klatce to już bym tam nie mieszkała....do czasu pozbycia się go:szok::szok::szok:jak miałam kiedyś mysz w domu to się wyprowadziłam na jakiś czas....mam fobię i jak to piszę to mam ciarki:baffled::baffled::baffled::baffled:
Moni,to dziecko już nie śpi...
Wiecie...właśnie słysze że P z sąsiadem walczą:szok:
Najgorsze że on chyba był na naszym piętrze bo tu słyszałam odgłosy walki,hmmmm:baffled:
Ja się myszy nie boję...szczura w życiu nie widziałam:no: Żal mi go teraz:sorry2:
Za to pająk to dla mnie trauma:zawstydzona/y:

.moje najmłodsze dzieciaki to codziennie o 19-tej już śpią,ale wstają o 6 rano także coś za coś:tak:
mój wstaje o 7 ale jak dla mnie to i tak za wcześnie:confused:na szczęście przebieram, karmie i lata a mama dosypia:confused:odgapiłam od Moniq:-p
muszę iść się wykąpać ,ale jak sobie pomyślę o moich piekących pośladkach i udach to Mi się odechciewa:baffled:zachciało mi się solarium.....ale za tydzień i tak pójdę...dlaczego Ja mam taką jasną karnację:confused:

Ostatnia edycja:
dobry wieczór Majóweczki

Kurcze, ostatnio nie mam czasu na BB :-( Właśnie zasiadłam w nowych okularach (też jestem okularnicą - astygmatyzm) i jakoś dziwnie się w nich czuję, mam nadzieję, że się przyzwyczaję bo jakoś mi niedobrze....

Czytałam wszystko, mam na myśli sprawę tikanis i moniqsan i miałabym sporo do powiedzenia ale skoro temat zakazany to sama już nie wiem.... Najwyżej dostanę upomnienie albo coś tam jeszcze ale poniekąd brałam w tym udział, czuję się upoważniona do zabrania głosu...

tikanis wyraża swoje poglądy w sposób obraźliwy i niekulturalny. Wiele razy prosiła na forum o radę czy pomoc i zawsze ktoś takowych udzielał. Dziwi mnie tylko, że rady zgodne z jej p oglądami są fajne, a te sprzeczne to już nie.... Pytałaś tikanis na FORUM co sądzimy o chodziku, wypowiadałaś się na temat bicia dzieci... Gdy ja wyraziłam swoją niepochlebną ocenę nawet się do tego nie ustosunkowałaś. Następnym razem zadając pytanie dodaj w nawiasie, że interesują Cię tylko pochlebne opinie, ok?

moniqsan olej to wszystko bo normalnie już się tego czytać nie da, nie zniżaj się do pewnego poziomu konwersacji bo nie warto. Osoba, o której piszę i tak nic nie zrozumie i już. Będzie podawać leki przeciwgorączkowe przy temperaturze 37,5 bo przecież ona rano do pracy wstaje.... Będzie wsadzać dziecko do chodzika bo przecież jest takie absorbujące, a klaps bo nie słucha - to przecież nic złego.... Chcesz wymieniać poglądy z kimś takim?

Dobra, napisałam i od razu mi lepiej. Liczę się z karą :-)

kasia fryzurka bardzo ładna

słonko dobrze, że Julka już nie jest taka absorbująca i fajnie, że znalazłaś dla nas trochę czasu

barmanko gdzie byłam jak mnie nie było? hm... prałam, gotowałam, byłam w pracy, sprzątałam, prasowałam, łaziłam z Andrzejkiem po neurologach, przychodniach, a wieczorem padałam.... :-)

florencja dobrze, że z Krzysiem lepiej

tsarina jutro idę na Empiku :-)

agakm wierzę, że ciężko Ci upominać koleżanki będąc moderatorką, nie wiem czy chciałabym pełnić taką funkcję.... Ja zarządzam działem liczącym 6 osób - prywatne się znamy i lubimy, a i tak muszę je czasem opieprzyć.... :-)

monika jak to nie pijesz? Co to za tragiczna dieta?! :-)

marzenka ale fajne rady daje Twój tata, podrzuć mi go :-)

Kasiu ,młody śpi ale dopiero teraz wypił mleko. Mój wstaje i też idzie na podłogę. Połazi z godzinę i wtedy go przebieram ,karmię itd.Ja to jestem wyrodna matka-dziec łazi z mokrą pieluchą.

Roxy jak tam M. Pokonał szczura?

reklama
mamstud- i teraz kto kogo obraza?? a co do opini i rad mamstud, ja jak najbardziej jestem za kazda opinia i ta zla i dobra tak jak to bylo w przypadku kolezanki moniqsan, ale nie cierpie i chyba nikt nie lubi jak mu sie cos narzuca.. opinie i rade kazdy moze powiedziec ale ja niekoniecznie moge sie z nia zgodzic.. i tyle.. a co do bicia?? jakiego bicia?? nie pamietam zebym kiedykolwiek pisala o biciu..
no i mamstud i inne dziewczyny to ni jest tak ze jak maly ma 37,5 ja daje mu przeciwgoraczkowy.. teraz to ucyznilismy z mezem bo wchodzilo do tego zachowanie niepokoj, placz wielogodzinny i wizyta u pediatry ,co do chodzika to ja nie mam chodzika wiec malego do niego nie daje.. mielismy ale po tym co uslyszlam od rehabilitantki o chodziku chodzik oddalam,, wiec.. mastud zastanow sie na 2 raz co chcesz napisac.. nie wiesz jaka jest moja syt i nie oceniaj jej pochopnie.. i ja nie ide na latwizne,,, ale zreszta co ja sie rozwodze ty i tak juz mnie ocenilas... wiec trudno...

a co do mojego przesadzenia.. ja tez wyrazilam swoja opinie .. moze jedynie zgodze sie ze moglam napisac priva do moniqsan a nie na forum.. i tyle na ten temat..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry