Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie...właśnie słysze że P z sąsiadem walcząRoxy jak Ja bym miała szczura na klatce to już bym tam nie mieszkała....do czasu pozbycia się gojak miałam kiedyś mysz w domu to się wyprowadziłam na jakiś czas....mam fobię i jak to piszę to mam ciarki
Moni,to dziecko już nie śpi...
Najgorsze że on chyba był na naszym piętrze bo tu słyszałam odgłosy walki,hmmmm
Ja się myszy nie boję...szczura w życiu nie widziałamŻal mi go teraz
Za to pająk to dla mnie trauma![]()
mój wstaje o 7 ale jak dla mnie to i tak za wcześnie.moje najmłodsze dzieciaki to codziennie o 19-tej już śpią,ale wstają o 6 rano także coś za coś![]()
na szczęście przebieram, karmie i lata a mama dosypia
odgapiłam od Moniq
zachciało mi się solarium.....ale za tydzień i tak pójdę...dlaczego Ja mam taką jasną karnację
no ja też bym tak chciała żeby mój latał sobie grzecznie po mieszkanku a mamusia w kimonkomój wstaje o 7 ale jak dla mnie to i tak za wcześniena szczęście przebieram, karmie i lata a mama dosypia
odgapiłam od Moniq
![]()

oj na pewno nie jest tak żleno ja też bym tak chciała żeby mój latał sobie grzecznie po mieszkanku a mamusia w kimonko
echhh nawet nie chce mi się pisać co on wyprawia bo to przechodzi ludzkie pojęcie![]()