kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ty nie grzesz masz zmywarkęno właśnie to jest najbadziej wkurzające jak pół dnia stoisz rzy garach , potem 10 minut jesz i na koniec jeszcze 2 godziny po tym sprzątasz...

i właśnie dlatego nie lubię gotować

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ty nie grzesz masz zmywarkęno właśnie to jest najbadziej wkurzające jak pół dnia stoisz rzy garach , potem 10 minut jesz i na koniec jeszcze 2 godziny po tym sprzątasz...

a się nie będę wypowiadać bo ja o dietach nic nie wiem.
a co do monotoni w jedzeniu, to mi nie przeszkadza. Fakt że czasem zjadłabym coś bardziej pracochłonnego, ale zazwyczaj mi się po prostu odechciewa. Stoisz w kuchni nie wiadomo ile, potem jest jeszcze masa sprzątania. brrr odechciewa się.
Ale przez to gadanie o jedzeniu i monotoni to pomyślałma o mielonych które żadko robię bo mi się nie chce mielić mięsa (och może kupię sobie elektryczną maszynkę) bo ja bardzo lubię mielone, ale są dla mnie zbyt czasohłonne i mi się odechciewa.
edit:
matko wy to jesteście normlanie obcykane!! w tych dietach!! wow.
A ja lubie gotować,i piec:-).Zmywać nie lubi e ale teściowie maja dla mnie zmywarkę .Już czeka u nich w domuno właśnie to jest najbadziej wkurzające jak pół dnia stoisz rzy garach , potem 10 minut jesz i na koniec jeszcze 2 godziny po tym sprzątasz...
więc teraz z ekstra piekarnikiem i zmywarką pewnie nie bede z kuchni wychodziła;-) a za parę miesięcy będę potrzebowała diety
jakaś nowa wersja książki wyszła pod konie tamtego roku. Jakieś nowości w niej czy coś takiego. Ja nie lubię gotować i też mnie wkurza mycie garówOooo i nie wiem o co chodzi? Mam pierwszą o diecie i drugą z przepisami, są jeszczę jakieś wersje
nosz...!!! co to za test???
Ninka egzamin zdany na taką samą ocenę. Mamy takie same zdanie
no właśnie to jest najbadziej wkurzające jak pół dnia stoisz rzy garach , potem 10 minut jesz i na koniec jeszcze 2 godziny po tym sprzątasz...
dobranocA ja zmywarkę mam a gotować nie lubię...
dobra mykam spać...Pa Pa ;-)