reklama

Mamy majowe 2009

Cześć dziewczyny:-)

Ja na chwilke...może pózniej uda mi się Was nadrobić:sorry2: Ja jestem ciągle u mamy i niestety wieczorami nie mam dostępu do komputera...ale dzisiaj będziemy same(mama ma nocke) to na pewno zawitam:tak:
Dzisiaj jest u nas świetna pogoda...za niedługo wybywamy z domu:tak:

Jagódko Wszystkiego Dobrego dla Ciebie i Twojej Mamusi z okazji ukończenia 10 miesiąca:-):-):-) Buziaki dziewczyny;-)
Jagoda_09.jpg

reklama
Jagódko dla Ciebie:
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden miesiąc więcej :)

Jagódko kochana wszystkiego co najlepsze dla Ciebie z okazji ukończenia 10 miesięcy. Rośnij zdrowa, szczęśliwa, kładź się grzecznie o 20 spać i spij całą noc:)

Tsarina dobre:-D
A Monika znów avatar zmieniła:)

witam

KUBUSIU ,JAGODKO WSZYSTKIEGO NAJ NA KLOEJNY MIESIAC !

KASIA pisalas o aparacie...,moj Oliver ma wlasnie taka u gory i na dole ,musial miec dwie ale juz mu sie naprostowalo ,na kolejnej wizycie w maju jak bedzie ok zmienia mu na aparat na zeby .
Oliverowi wkoncu urosla jedynka ,bo 4 lata temu wybil sobie ja wlecial na komode ...teraz tak dziwnie wygladaz tym zbem ,bo sie przyzwyczailam juz do luki.

wiosna nadchodzi i zmieniacie avatarki ,ja sie przyzwyczailam do starych...

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry .
DLA JAGODZIANKI I JEJ MAMUSI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,NAJWSPANIALSZEGO I NAJ,NAJ....
Cała noc w nosie.Filip dla odmiany spał za to ja siedziałam z ręką w zimnej wodzie:-(.opuchlizna trochę zeszła pomagają okłady z altacetu,niestety co parę godzin proszki przeciwbólowe bo bez tego ani rusz.W ramach rekompensaty M zamówił ekspresik-najpóźniej w czwartek będę sączyła pyszne machiato:-) ,no pół nocy nie spał bo kładł podłogę żeby mi zrobić niespodziankę.Jak posprzątam to składamy meble:tak:.
Aga przykro mi,ze cie wkręcili w taka sytuację:-(.Ja osobiście chętnie bym poszła bo w przeciwieństwie do mojego męża lubię piłkę nożną.
Ankzoc wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.Życzę udanego wieczorki i nocy;-)
Tsarina obrazki super:-D:-D:-D.Chyba powiększę i wrzucę na ścianę przynajmniej po przebudzeniu będę miała lepszy humor.
Idę pakować chłopaków na spacer bo zal siedzieć w domciu.
Do zobaczenia wieczorkiem (o ile nie nic sie nie wydarzy:baffled:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry