reklama

Mamy majowe 2009

Hehehe no poszalałam poszalałam ... jest mi coraz lepiej ...powolutku dochodzę do siebie ;-)

Monika, nie kupiłam jeszcze wózka tylko znalazłam dla Okruszka fajne oferty cenowe na PP Si...sama zastanawiam się nad kupnem bo wózek jest faktycznie świetny. Już obczaiłam ze można je zobaczyć w Świecie Dziecka na Targówku w Warszawie więc przy okazji pobytu wstąpimy tam je zobaczyć
:tak::tak::tak:

reklama
a ja wciąż źle się czuję :-(:-( w nocy to myślałam że cały swój tłuszczyk wypocę :szok: smarkania ciąg dalszy, najgorsze że to takie smarki nad któym nie ma się kontroli...same wylatują z nosa :zawstydzona/y:

tsarina, haaa dobre :-)

ankzoc, daj znać co powie neurolog :tak: i wszystkiego najlepszego z okazji Waszej Rocznicy :tak::-)

tikanis, cu o Ciebie? Gdzie się chowasz? :sorry2::-p

martalis, ja też się przyzwyczaiłam do starych avatorków, zawsze szybko rozpoznawałam kto to pisze, a teraz jest lekkie utrudnienie ;-) ja na swoje usprawiedliwienie mam to że jest moja pierwsza zmiana odkąd jestem na BB :sorry2:

nina, tak ja wiem że ty wciąż karmisz piersią:tak: jednak ja mam wciąż obawy co do stosowania tej diety :zawstydzona/y:

monika, domyślam się że bardzo Ci brakuje słodyczy.. miałam to samo gdy karmiłam piersią i okazało się że Marcel jest skazowy :baffled: znalazłam tylko jedne owsiane ciasteczka i gingerowe które mogłam jeść... i tak przez 5 miesięcy:baffled:

confi, ty alkoholusie :-p:-p:-D:-D

no i na razie tyle :zawstydzona/y:

minęła godzinka więc mogę ;-)

Jagódko aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...

vy8m5w.jpg

Aga, dla Ciebie też mam torcik.. nie mogłam się powstrzymać ;-):-D:-D
Siły i wytrwałości kochana :tak:

fx5gs2.jpg

Witam.Będzie tu ktoś dzisiaj???
Matysia jak ręka?
Barmanka mam nadzieję że już troszkę lepej:tak:.
ankzoc wszystkiego najlepszego i wielu szczęśliwych lat z M;-)myślę że coś wymyśliłaś na wieczór;-).
tikanis co u Was???

Okruszku, o nocnik pytałam, gdyż Marcel dostał nocnik od naszych znajomych....no i jak mam być szczera to nie bardzo jestem z niego zadowolona :sorry2: nocnik jest bajerancki, szeroki, wysoki (Marcel siedzi wręcz jak żaba na nim, poza tym siedząc nóżkami nie dotyka podłoża) i nie bardzo mi przypadł do gustu. Ja chciałam kupić mu najzwyklejszy nocniczek .. szkoda że znajomi nie wpadli na pomysł by się najpierw zapytać mnie o zdanie :sorry2:
z opisu widzę że nasze maluszki rozwijają się w identycznym czasie :-):tak::tak:

Roxy, super że próbujesz z nocniczkiem. Ja sobie obiecałam że zacznę od 1 kwietnia, tak na dobre, bo teraz to nocnik służy do zabawy (do Okruszka pisałam o nim, dostaliśmy go od znajomych, nocnik jest bajerancki, i Marcel zamiast używać go do wiadomych potrzeb - bawi się nim :baffled:)

Nina, mi też katar leci z nosa, czuje się fatalnie.. Dziś to chyba odpuszczę sobie kąpiel małego, bo co nachylę głowę to smarki same mi wylatują (wczoraj m miał wolne to on kąpał synka :tak:)

Kasia, ja jestem, ale mam zamiar wypić grzane wino, więc pewnie szybko zmorzy mnie Amor Ciemności ;-):zawstydzona/y:

barmanka, kasia1208- dzieki dziewczyny ze pytacie,, ale szczerze nie chowam sie a nie mialam ostatnio weny pisac na forum... pewne rzeczy mi sie ostatnio nie spodobaly ale nie bede juz do tego wracac.. :/:baffled:

u nas kubus od ok tygodnia budzi sie w nocy i nie chce spac, tzn na rekach zasypia a kiedy odkladam go do lozeczka drze sie w nieboglosy no i tak az do skutku czyli branie na raczki lulanie i odkladanie az usnie.. nie wiem co mu sie stalo:// moze wiecej nas teraz potrzebuje,, ale dla nas to koszmar, wczoraj usypialam go tak 1,5 godziny:/ a takie pobudki ma 2-3..:/ pol nocy czlowiek nie spi://
a tak wszytsko jest ok..
kupilismy mu ubranko i jezdzic pchacz:) kaczuszke do wody i dinozaura zabawke.. takze ostatnio dostal od rodzicow duzoo prezentow.. hehe:) byla kasa wiec trzeba bylo ja na cos wydac a najlepiej sie wydaje na kubusia:P dla niego wszytsko:)
z rzeczy ktore umie,, to jak sie mu mowi daj smoczka to daje po czym zaraz zabiera,,albo buzi to otwiera szeroko buzie i krzyczy aaaaaa. i daje buzi i starsznie slini hehehe":) smiszny jest jak nie wiem,, juz probuje sam stac , tzn puszcza sie na pare sekund..ma narazie 2 zabki tylko i ogolnie jest strasznym gadulka.. ale fajnie nieraz go tak posluchac...:) tylko zeby spal jak jeszcze miesiac temu byloby fajnie tzn mial pobudki z 4-5 ale to tylko smoczka i dalej spal.. takze fajnie bylo ale sie skonczylo:/// moze mu to przejdzie..:/

tikanis oj Ten Wasz Kubulek zawsze znajdzie sposób aby rodzice nie przespali nocki:baffled:dużo siły i mocnej kawy życzę:sorry2:.
okruszku zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y:Witaj.Jak M u dentysty:sorry2:a autko już naprawione???Brawa za dreptanie Tymcia przy meblach:tak:.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór Majóweczki

Jagódko kochana 100 lat na ten kolejny miesiąc! Zdrówka i uśmiechu

jakoś dawno mnie tu nie było i nie wiem co na tapecie, z trudem dopchałam się do laptopa bo mój jest nadal w serwisie i nie miałam czasu Was poczytać. Mam nadzieję, że o mnie pamiętałyście! Ja o Was myślę codziennie.... :-)

reklama
Dobry wieczór Majóweczki

Jagódko kochana 100 lat na ten kolejny miesiąc! Zdrówka i uśmiechu

jakoś dawno mnie tu nie było i nie wiem co na tapecie, z trudem dopchałam się do laptopa bo mój jest nadal w serwisie i nie miałam czasu Was poczytać. Mam nadzieję, że o mnie pamiętałyście! Ja o Was myślę codziennie.... :-)
Witaj:-).Napisz coś więcej co u Was.Tęsknimy;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry