reklama

Mamy majowe 2009

Kurcze człowiek ledwie do pracy dotarł i już tyle stron do nadrabiania...

Fajne miałyście to spotkanie!!! Zazdroszczę!!!

Kasiu - świetne te "ludziki"!!! Wiktoria jest bosssska!!!

To teraz trzeba zmotywować Dziewczyny ze Śląska ;-):tak::-)

chyba żartujesz... ostatni mój post na wątku o spotkaniach został kompletnie bez odpowiedzi... ja już więcej na temat śląskiego spotkania się nie wypowiadam, nie namiawiam, nie zapraszam... i dziękuję za zaproszenie na drożdżówki! ale niestety Sławek dziś na Olszyne jechał zamiast na Zgorzelec... a poza tym dzielnie się trzymam od 2 tygodni! a tyk bym tą drożdżówkę zjadła... albo bułkę - najlepiej z serem... mniam...

reklama
Sprzątanie zakończone.uuuuuuuuuffffffffffff. Jutro muszę kupić jakieś ozdoby wielkanocne co by poczuć atmosferę świąt.

Marzenko ,znalazłam jeszcze taki pomysł na galaretkę-sok do rozcieńczania bez cukru( w lidlu) + żelatyna.

Hej dziewczyny:-)
Ostatnio na nic nie mam czasu i nie mogę się zorganizować żeby coś napisać:zawstydzona/y::sorry2:

Dziewczyny opowieści ze spotkania to faktycznie świetne:tak: Fajnie że udało Wam się tak szybciutko zorganizować:tak:
Co do spotkania śląskich mamuś to Marzena ma racje....ciężko będzie,jakoś tak wszystko "umiera" w przedbiegach:sorry2: Ja sama mam problem z tym żeby umówić się na 100%:zawstydzona/y: (sprawy osobiste:-(

Ankzoc...jak tam wyniki tomografii...daj nam znać że wszystko w porządku:tak::-)

Barmanko...kochana mojego głosu przez telefon to nic nie przebije:-D wszyscy myślą że mają do czynienia z przedszkolakiem:-D:tak:;-)
Niedawno ktoś do mnie dzwonił z urzędu i mówi "czy może mamusie do telefonu prosić":-D:-D:-D

Kasiu...świetne są te dzieciaczki przy imieniach:tak::-D
Szukałam kiedyś takiego tańczącego dzidziusia i nie znalazłam:dry:;-)

Dochtpilot:-D;-) niezle...ciekawe co Moniqsan na to:-D:-D:-D

reklama
Mój wczoraj poszedł spać o 22 bo odzwyczajam go od smoka. Wyczytałam w jakimś mądrym poradniku żeby po kawałku odcinać smoczek. Odcięłam i cyrk się zaczął.Dzisiaj usnął bez problemu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry