reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasica....Dobranoc:-)

Ja też się już pozegnam....spokojnej nocy dziewczyny:-)

Marzena...chyba wiem gdzie to jest:tak: Dzięki:-)

Teraz to już Dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
U nas są roczki w kościele ,ale nie koniecznie musi to pokrywać się z imprezą ,a jak sama pisałaś w maju może być ciężko z lokalem:confused:

może być ciężko, ale mam nadzieję, że coś znajdę. prawda jest taka, że nawet się jeszcze nie orientowałam. nie chcę robić tego przez 2 dni, bo nie zbiorę tej samej ekipy przez 2 dni, a chcę, żeby całe 13 osób było i w kościele i na imprezie...

u nas taka tradycja... msza w kościele, a potem "impreza".
ja rozumię, że skoro u Was nie ma takiej tradycji bądź nie chodzicie do kościoła to inaczej to robicie.
ale u nas właśnie tak jest i mi to pasuje!
Mnie również:tak::tak:
No co Ty??? A ja się zastanawiam gdzie fajne torty w K-cach robią:baffled:
Jak będziesz miała jakiś kontakt to jestem chetna....szukam kogoś kto fajne cuda robi:-D:tak:
Jutro zadzwonię do sis to mi poda kilka adresów- dam ci namiar.

Dziewczyny mam prośbę czy któraś ma linka do tej stronki z której Moniq i Tsarina pieką ciacha?
Po przeniesieniu na nowego laptopa niestety jej nie mam.
Moniq Gratulacje pani doktor weterynarii(rano zapomniałam napisać:zawstydzona/y:).

Roxy ,dobranoc.

Mmatysia ja nie mam tej strony ale Moniq na pewno zajrzy późnym wieczorem.

Co się dzieje z Tsariną? Miała jechać na święta do teściów ale to chyba jeszcze nie teraz.

Marzenko,przecież to Twoje dziecko i zrobisz jak uważasz. Ja tylko wyrażam swoje zdanie. U nas takiej tradycji nie ma więc się Ciebie zapytałam to wszystko.

ej no, ja wiem... ja tu napisałam ogólnie, bo nawiązała się rozmowa i tak wyszło, że właściwie tylko ja i Roxy zamawiamy msze w kościele... a każdy robi jak chce!!! dokładnie tak jak naposałaś - u Was tak się nie robi, więc po prostu nie robicie... u nas się robi, więc i ja będę robiła... a mój post nie miał absolutnie żadnego drugiego dna... chyba wiesz???

jak nie zdecydujesz się na namiary Mmatysia to dość fajne torty robią u Kłosa w Piotrowicach...
Marzenko sieciówki mnie nie przekonują:-((no chyba,ze dobrze zaopatrzone markety;-)).Zdarzyło mi się kilka razy zamówić i byłam zadowolona ale odkąd wpadł mi w ręce katalog z firmy mojej siostry to wiem jak powinien wyglądać prawdziwy tort.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry