reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam się kochane,ja już po jednym piwku,rany tak długo nic nie piłam a teraz mam jakieś zachcianki na desperadosa:-)
Mamatysia-chetnie bym wpadła na spotkanko BB,ale do Katowic to m mnie pociągiem nie puści bo twierdzi że Niki zamała,a autem się niezapuszczam w nieznane totalnie nieznam Katowic:no:szkoda że nieorganizujecie spotkania blizej mnie:tak:
dzień nam dzis szybko zleciał,byłyśmy w domku bo troszke sprzątałam potem jechałam do swojej ginekolog,oczywiscie Niki musiałam z sobą ciągnąć,no i pani doktor była bardzo zadowolona bo wreszcie zobaczyła Nicol-nacieszyć się nie mogła:-)wracam do stosowania pigułek,mam dość tych bardzo bolesnych i mega nieregularnych@,no i pozatym strasznie mnie denerwuje to przetłuszcznie włosów wcześniej tak nie miałam,a narazie nie planuje powiekszenia rodziny,więc chyba to bedzie najlepsze wyjscie.Jutro znów troszke biegania po mieście i sklepach mnie czeka,no i musze iść zapłacić mój pierwszy w życiu mandat,przekroczyłam prędkośc o18km i dostałam mandat w wysokosci50zł,i 2p karne:zawstydzona/y:no ale cóż po tylu latach zaliczyłam ten pierwszy mandat na szczescie nie taki straszny:-)przepraszam,że niepisze do każdej z was ale jakos nie mam weny
Owco -co u Ciebie?odezwij się coś ostatnio tu nie zagladasz,mam nadzieje,ze u was wszystko ok:tak:
ok uciekam bo musze iśc pranie od Niki rozwiesić godzine temu się wyprało ,a mi się ruszyć po nie nie chciało,no i ide chyba zaraz spac bo coś padnieta jestem,co jest do mnie nie podobne ,ja taki nocny marek:-)dobrej nocki kochane zycze:-):tak:
Teraz doczytałam ,ze wspominałyscie o roczku-ja planuje impreze w domku na14osób,wypada nam 3maja tak jak Niki się urodziła,ztym,ze to jest w tygodniu no i zrobie imprezke w domciu a w kosciele bedzie msza31maja,bo unas jest zawsze w ostatnią niedziele miesiaca,a że jesteśmy katolikami to naturalne,ze bedzie z mszą:tak:
ja już też gasze światełko i uciekam;)dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się kochane,ja już po jednym piwku,rany tak długo nic nie piłam a teraz mam jakieś zachcianki na desperadosa:-)
Mamatysia-chetnie bym wpadła na spotkanko BB,ale do Katowic to m mnie pociągiem nie puści bo twierdzi że Niki zamała,a autem się niezapuszczam w nieznane totalnie nieznam Katowic:no:szkoda że nieorganizujecie spotkania blizej mnie:tak:
Popracuj nad m może do czerwca cie puści;-):-)
jak mi zwrócą wór kasy to przyjadę do Was zakupić,bubla mi nie sprzedacie chyba:-D:-D:-D
No co ty u nas tylko samochody ze sprawdzonego źródła:-).Jak ci zwrócą wór pieniędzy(czego wam życzę;-)) to zapraszam.

Mykam spać bo mnie kukułka powaliła i klawiatura mi się rozmazuje:baffled:.
Dobranoc i dziękuję za miły wieczór:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry