reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry Kochane :-):-):-)

Ankzoc - czyżby udało nam się spotkać na śląsku???? Byłoby SUPER!!!:-):-):-)
Cieszę się, że wyniki wyszły "dobre" - no chyba, że coś dzisiaj bardziej szczegółowo opiszesz... Albo... poczekajmy jeszcze na diagnozę neurologa.

mamstud - właśnie... Ty mi kochana "wyparowałaś" (:zawstydzona/y:) podczas wczorajszego pisania - dużo zdróweczka życzę, oby wszystko co Cię "męczy" znikło i nie powracało już nigdy!!!
Jak Ania napisała, że "...choróbska kochają Twoją Rodzinkę", to... pomyślałam jeszcze o mmatysi - ojjj, macie się z tymi różnymi dolegliwościami...

mamo Niki - "gratuluję" mandatu - Kochana - teraz to jesteś Kierwowcą pełną gębą - życzę Ci miliony szczęśliwie przejechanych km:tak::-)!!!

barmanko - a mi coś parcie na słodkie zanika ;-):-D lek na tą dolegliwość - moje odbicie w witrynach sklepowych (a ostatnio było na tyle ciepło, że chodziłam bez płaszczyka):zawstydzona/y:

Mmatysiu - Kochana... trzeba będzie zarzucić temat spotkania u Ciebie na "wątku spotkaniowym"... No i czas spisać listę chętnych... bo szykuje Ci się pełna chata majówek i majówiątek;-):-D:-D:-D -
P.S. czekam na foteczki ;-):tak:

Kasico - szczęśliwej podróży i udanego pobytu u mamy. Święta na wsi to cudowne doświadczenie dla takiej malej istotki jak Sanka:-). No i .. Wszystkiego najlepszego na te nadchodzące Święta :***!!!

reklama
agakm- ciekawe co na to mamamatysia, bo wiesz dla nas to kawał drogi i raczej nie da rady obrobic sie w 1 dzień. A jesli chodzi o wyniki, nic więcej nie mogę powiedzieć, bo płyta jest u kuzynki, przywiezie mi na świeta , ale mówiła , ze odpalała i nie ma tam opisu, także, czekam na wiadomości od neurologa!

Witajcie...
Razem z Zosia dziękujemy za życzenia!!!!!
W końcu mam tydzień wolnego i od wczoraj szaleje z porządkami...nienawidzę sprzątać na raty :baffled:tzn mycie 1 okna w 1 dzień, sprzątanie 1 pomieszczenia w 1 dzień bo mi dni do świat nie starczy:baffled:.
Najgorsze ze moja S. pojechała do kuzynki do W-wy a M. właśnie od dziś do soboty nagrywa płytę w studio i zostałam sama:-( no nie całkiem...pomocnik Zofik :baffled:
Widzę ze temat roczków na tapecie. My mamy jeszcze 2 m-ce tez chciałam hucznie i z innymi dziećmi ale chyba odpuszczę sobie. Roczek zrobimy w domku nad jeziorem tylko najbliżsi i ewentualnie sąsiedzi zaprzyjaźnieni z innych domków na kawę i tort. Bez fanfarów.
Mamstud - zdróweczka życzę
Roxy - gratuluje sukcesów z nocnikiem...ja może po świętach kupie i spróbuje:tak:
Ankzoc- no nareszcie komplecik bez przerw w buziulce Mai:-D
Owco - trzymajcie się dzielnie i szybko wracajcie do domu
...
pomocnik wstał zmykam do obowiązków:-(

Witojcie Dziewoje :-)
Ja jestem w pracy i nie mam czasu na pisanie zbytnio. Przyjęłam właśnie sporą dostawę i mi się zejdzie..długo jeszcze.

Chciałam tylko złożyć naszej Dochtórce wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...szczęścia miłości, fajnego męża i ślicznego zdrowego dziecka życzyć Ci Moniq nie będę bo już to wszystko masz. Mogę życzyć Ci zdrowia i postępów w budowaniu wymarzonego domku. Mogę życzyć Ci prawdziwych przyjaciół i dobrych ludzi wokól Ciebie. Mogę życzyć Ci tego czego jeszcze nie masz a o czym marzysz.
Uściski ode mnie , Damisia i Marcina :tak:
2h6yo2e.jpg

Witam się z ranka.
Ledwo żyje.Przespałam dwie godziny.Nie wiem jak będzie wyglądała moja dzisiejsza egzystencja :baffled:.Czeka mnie jeszcze bieganina za krzesłami do kuchni i ciuszkami dla chłopców a M do 17 w pracy. Pierwszy raz nie mam ochoty na zakupy:szok:
Dobra przestaje smęcić bo sama się nakręcam:-(
Ankzoc oczywiście będzie nam bardzo miło was gościć.Przyjedź z M jak najbardziej przynajmniej mój nie będzie się nudził.No i wreszcie poznałabym moja urocza synową:rolleyes:.
Owco duzo zdrowia dla Wiktorka.Trzymajcie się cieplutko. Myślimy o Was:wink:
Dzień dobry Kochane :-):-):-)
Ankzoc - czyżby udało nam się spotkać na śląsku???? Byłoby SUPER!!!:-):-):-)
Cieszę się, że wyniki wyszły "dobre" - no chyba, że coś dzisiaj bardziej szczegółowo opiszesz... Albo... poczekajmy jeszcze na diagnozę neurologa.

Mmatysiu - Kochana... trzeba będzie zarzucić temat spotkania u Ciebie na "wątku spotkaniowym"... No i czas spisać listę chętnych... bo szykuje Ci się pełna chata majówek i majówiątek;-):-D:-D:-D -
P.S. czekam na foteczki ;-):tak:
Ja tez cieszyłabym się gdyby przyjechała Ania z Majeczką:-)
Co do chaty pełnej majóweczek i majówiątek to jestem za:tak::tak::tak:
A tu foteczki kuchni(jeszcze nie dopieszczona :

IMGP7678 [MiniFoto.jpgIMGP7679 [MiniFoto.jpgIMGP7676 [MiniFoto.jpgIMGP7681 [MiniFoto.jpgIMGP7680 [MiniFoto.jpg)

Dla Moniqsan:
Urodziny dzień pamiętny
Słać życzenia jestem chętny
By Ci życie pięknym było
By Ci czas upływał miło

Bądź wesoła każdy dzionek
Śpiewaj trele jak skowronek
Miej przyjaciół w każdym kątku
Zawsze miła bez wyjątku

Do tych życzeń chcę dołożyć
Szczęścia zdrowia pomyślności
Miłych dni spokojnych nocy
Chwil szczęśliwych Ci pomnożyć

Ankzoc no to będziesz jedna z mamuś do przenocowania:-)

Ostatnia edycja:
Aniu, z tymi czapkami to u mnie TO SAMO!!!!!:cool::cool:

AgA, podziwiam, ja jak już bym dorwała urlop to bym w życiu sprzątania nie ruszyła....:baffled::baffled::baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mmatysia, fajna kuchnia, widać że będzie jasno, przestronnie, śliczne kolorki!! no i ekspresik... hi hi hi hi:-):-):-):-):-)

a no wlaśnie:
MONIQ, wszytskiego naj naj naj, z okzaji urodzin!!! miłego dnia - tego szczególnego - i każdego następnego!!

Ostatnia edycja:
Witam.
Wiktorku szybko wracaj do zdrówka wszystkiego dobrego;-).
Matysia kuchnia fajna i ekspresik też:-)już nie mogę się doczekać tej kawy:tak:czekam na efekt końcowy kuchni,a i ja też na nocleg się piszę:-).
MONIQ
hmm...
Co by tu napisać...
Że jesteś ładna? - zbyt banalne...
Że jesteś super ? - oklepane...
Powiem jedno...
Wszystkiego Najlepszego;-)

Moniq - Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:-):-):-)!!!
Ja również życzę Ci szybkiej
i bezproblemowej budowy wymarzonego domku, błyskawicznej kariery, kolejnych pięknych, zdrowych i mądrych dzieciaczków oraz spełnienia wszelkich marzeń!!!
Buziaki od nas
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

2usudu9.jpg

24fid10.jpg

Mmatysia - piękna kuchnia!!! baaardzo mi się podoba :tak::-). Stonowane kolorki, przestrzeń i funkcjonalność - extra!!! A ja już wypatrzyłam kawkę dla siebie ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Co się dzieje z Tsariną? Miała jechać na święta do teściów ale to chyba jeszcze nie teraz.

słońce Ty moje, dziękuje...

ja na święta zostaje w krk jednak, bo sie nieco porobiło... Teściowa nie przyjeżdża na ur Izy, ale dopiero na BN, więc Wielkąnoc spędzimy u moich rodziców, a BN w S-mierzu... w czerwcu dwa tyg w S-mierzu, a w sierpniu mieliśmy gdzieś jechać rodzinnie, ale nic z tego, bo $ ni ma.... ostatni weekend sierpnia to ślub mojej siostry i musimy im coś wypaśnego kupić...

mój Skarbuszek- pępuszek zamienił się w ms. Potworka... i nie wiem czemu????? Płacze, marudzi, zrzędzi, nie przesypia nam już nocek... nie jest to tak jak u niektórych, bo to są raptem dwie pobudki w nocy, ale na godz lub dłużej... a ja w nocy mam swoje zajęcia (nie męża!!!)- mam w cholore pracy! A przez dzień się nie da, bo Iza jest bardzo absorbująca... Teraz niby powinnam sprzątać, ale jak to zrobić? Iza je obiadek właśnie a ja do Was pisze, zaraz musze posprzątać to co nabrudziła... umyć dzidziołka i może spacer? ale jeszcze zaległe pranie, gary w zlewie, obiad, a święta na karku... niby są u mojej Mamci, ale ja nie potrafię iśc tak z pustymi rękami a z kupnym ciastem się nawet nie chce pokazywać... qwa...

Wszystkim zaległym solenizantom szczere i najcieplejsze życzenia, dużo radości i szczęścia, a tej nieco starszej Wszystkiego Dobrego w Dniu Osiemnastych Urodzin!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry