Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Matysia dobranoc;-)
czy ktoś jeszcze pozostał ???
jak nie to za pięć minut gaszę światło i piszcie Sobie po ciemku
PSTRYK;-)
a dużo masz osób?bo ja tylko dziadki chrzestni i koniec![]()
.
. Ale w czerwcu i ja się piszę - przy okazji rozwiążemy problem komunikacyjny z Kasią
;-)
.
:-):-):-)
:-):-):-)

Witam się.
Sto lat dla wszystkich solenizantów ,którym nie złożyłam życzeń bo mnie nie było.Buziak od Filipa i ciotki:-).
Musze z żalem przyznać,ze nikt nie tęsknił:--
-(....buuuuuuuu.
Przeleciałamzawstydzona/y
posty bo niestety na wdrażanie się nie mam czasu nadal walczymy z kuchnią
i te nieszczęsne święta za pasem.
Kobitki zazdroszczę spotkania U Asi-ja tez chcę.No i tu temat dla Ślązaczek( i nie tylko jak tylko któraś wyrazi chęć na spotkanie ze mną
).Rzucam termin
24 kwiecień u mnie.
Dom dość duży-miejsca dla dzieci sporo-jak dopisze pogoda to kawałek ogródka jest można pociechy puścić samopas.Dwie/trzy mamusie przyjezdne mogą zanocować u nas.Co wy na to???

A ja mówię, ze dziewczyny zjazd robią mamusiek, na co on eeeeeeee to ja nie mogę 

Także jakbyś mnie przygarnęła z moją rodzinką to może i ja bym zawitała na spotkaniu ;-)Monia, przylatujemy 29.05 wieczorem. a wylatujemy 17.06. od 7 do 17.06 jesteśmy nad morzem.
dobry wieczór majóweczki
m&m's mamamatysiajak fajnie, że jesteście!
Co do spotkania na Śląsku - ja się piszę :-)
A ja leżę chora, w nocy już źle się poczułam, a dziś w pracy to normalnie masakrycznie, nie pamiętam jak do domu dojechałam.... Mam zapalenie zatok, gardła i ucha... Jak zawsze o tej porze roku.
Plus jest taki, że do końca tygodnia w domu, może się wyśpię...

Dla Nadiny na Roczek...chce szydełkową;-)
A właśnie macie już stroje na tą uroczystość dla maluchów![]()
, a tak ślicznie w nich wygląda :-(a masz jakąś knajpę zamówioną czy w domu robisz? ile osób będzie? bo u nas ma być 13 osób i nie bardzo wyobrażam sobie robić w domu. ale boję się, że teraz to już z knajpą będzie problem, bo to maj i komunie będą właśnie na początku miesiąca...
My robimy w domu u rodziców P,oni mają wielką jadalnie na 12 osób i tyle też będzie
Zamawiamy tylko kucharza,żeby się nie babrać w garach...wiecie że ja beztalencie
Takze po mszy wszyscy tam,posiedzieć można,dzieciaki pobiegają po ogródku...no i koszta mniejsze![]()
Dokładnie.W tym roku mamy tyle imprez,ze będzie w sam raz.
Ja roczek robię w domu na 20 osób:-).
Co do tortów to i Filipowi na roczek i Matiemu na komunie torty będzie robił mistrz cukiernictwa:-).Nie wiem w jakie bo to ma być niespodzianka ale podejrzewam,ze Filip będzie miał w kształcie żyrafy![]()
To zawsze duża oszczędność Kasia tylko że u nas Roczki są też tylko w niedziele
Eeee,wychodzi na to że tylko na śląsku się Roczki wyprawia
Ja byłam w zeszłym roku u znajomych i impreza pełną gębą
Strój to do kościoła...u nas to wygląda jak chrzciny![]()
ja nie spotkałam się z tym, żeby u nas w kościele "roczki" były w inny dzień tygodnia... tylko niedziele.
No właśnie u nas jest pewnien problem. Bo jeśli najbliższa rodzina to byliby to nasi rodzice i siostra K z mężem i dzieckiem. A jeśli zapraszalibyśmy chrzestnych to musiałoby dojść 6 osób (bo chrzestny to mój brat cioteczny, jest niepełnoletni i siłą rzeczy trzebaby było zaprosić jego mamę, tatę i dwię siostry w tym moją chrześnicę) ... no i jeśli chrzestnych to i moich dzidków ....
ehhh zagwozdka
Witajcie nocną porą :-)
przekazuję informację od Owcy (wczoraj wieczorem (29.03) mi napisała, ale... ja nie wchodzilam na BB, wiec dopiero teraz Was informuje):
Wiktorek jest w szpitalu - ma zapalenie oskrzeli. Owca jest cały czas przy nim.
Pozdrawia nas wszystkie.
Owco - raz jeszcze ZDRÓWECZKA życzę - i Wiciowi i Wam... no i siły co by chorobę jaknajszybciej pokonać.
A co do spotkania, to przeczytaj wyżej co napisałam do mamymatysia ;-)(pierwszy cytat)