reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko ,buziak.

Mmatysia a można popatrzeć na te cud torty w internecie?

Nino, Ewelino co Ty dzisiaj tak cichutko?

Aga km zabije mnie za post pod postem:baffled: nie wiem czemu niektóre nie chcą się edytować :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Marzenko sieciówki mnie nie przekonują:-((no chyba,ze dobrze zaopatrzone markety;-)).Zdarzyło mi się kilka razy zamówić i byłam zadowolona ale odkąd wpadł mi w ręce katalog z firmy mojej siostry to wiem jak powinien wyglądać prawdziwy tort.:-)

a oni już sieciówką są??? ja znam tylko ten główny "sklep" w Piotowicach, gdzie pieką, no i wiem, że są jeszcze 2 małe sklepiki w tym jeden z samym pieczywem... ale poza tym nie znam więcej...
mi smakują ich wyroby... i są czynni 24h/dobę!!! musisz też do M Kasi się zgłosić - będziesz miała indywidualny tort... a ciekawe czy jak 3 weźmiemy to czy rabat dostaniemy???

Marzenko ,buziak.
muaaaa!!!

edit:
to ja też się już pożeganam. zmęczona jestem. napracowała się dziś. do jutra!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzenko ,buziak.

Mmatysia a można popatrzeć na te cud torty w internecie?
Zaraz poszukam...
a oni już sieciówką są??? ja znam tylko ten główny "sklep" w Piotowicach, gdzie pieką, no i wiem, że są jeszcze 2 małe sklepiki w tym jeden z samym pieczywem... ale poza tym nie znam więcej...
mi smakują ich wyroby... i są czynni 24h/dobę!!! musisz też do M Kasi się zgłosić - będziesz miała indywidualny tort... a ciekawe czy jak 3 weźmiemy to czy rabat dostaniemy???

Pieczywo maja smaczne bo M tez czasami po drodze kupuje.
co do rabatu to może być:-D:-D:-D.
Moi chłopcy torty dostają w prezencie od cioci więc zobaczymy co będzie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry