reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no faktycznie, pominięto kilka osób:wściekła/y:
a tu jest cała lista osób które w tej chwili mają dostęp, tylko trzeba się doszukać naszego forum
Forum BabyBoom - Pokaż Grupy

jutro mam nadzieję, że dodadzą resztę

echhh okazało się, że nie ma mnie jednak na liście:no:.... liczę, że jutro mnie wpuścicie na wątek zamknięty;-)

a ja dzisiaj jestem po wizycie u ortopedy :baffled: jakiś czas temu pisałam że coś mnie strasznie stopa boli i okazało się, że chyba łapie mnie płaskostopie poprzeczne:baffled:
burza hormonów, zmiana wagi i środka ciężkości w moim ciele spowodowało zmiany w stopie... mam jeszcze zrobić badania i sprawdzić czy to na pewno to:crazy:
ale czuję, że ta diagnoza pasuje :sorry2:
lekarz pocieszył mnie , że może poprostu przestać boleć za kilka dni lub miesięcy!!!
powiedział żeby nie przemęczać stopy :baffled: ech a ja na zwolnieniu od września nic tylko się lenię a ten mi mówi żeby jeszcze bardziej odpoczywać.... to co ja mam w sen zimowy zapaść czy co ?
normalnie całymi dniami odpoczywam po odpoczywaniu.
Uważajcie na swoje stópki !! chodźcie w wygodnych butach bez obcasów, bo ten ból to masakra i nic właściwie nie można lub nie powinno się na niego brać :no:

HEJ dziewczyny bylam wczoraj u poloznej i znowu sie zdenerwowalam.PO raz drugi nie zrobili badania na talasemie,raz powiedzieli ze ja mam a drugim razem ze jestem nosicielem ,a wcale tego badnia nie wykonali.To jest straszna choroba genetyczna krwi ,musze czekac ponad miesiac zeby znowu mi to badanie zrobili.Dziwne bo nie pobrala mi krwi odkad bylam w 12 tygodniu ciazy.Nie wiem czy wszystko w porzadku .Opieka jest straszna zostawili mnie z ciaza samej sobie ,zacofany kraj jezeli chodzi o ciaze.Z coreczka wszystko w porzadku duza dziewczyna tak wynika z pomiarow i wagi .Nie wiem co bedzie z moim dzieckiem bo ja ciagle sie czyms stresuje,bo inaczej sie nie da.Mam pytanka czy wy tez mialyscie robione badnanie na Talasemie?

Ewela, ja nie mialam robionego jeszcze żadnego badania krwi w tej ciaży !
teraz na 15go stycznia mam wykonać szereg badań...
a co do opieki w UK to ponoć najlepiej zgłosić się gdzieś prywatnie, nie wiem jak z ciążą, ale tata miał problemy z kręgosłupem i była potrzebna operacja i serie zabiegów, a lekarz rodzinny czyli ten tzw GP zapisał mu tylko tabletki przeciwbólowe :baffled: ledwie się już ruszał, i musiał wydać na prywatnego, teraz już jest dobrze:tak:

ewela- kochana nie martw sie ja tez tu nie mialam robionego badania krwi... poza 12 tygodniem... i z tego co wiem to kolejne badania krwi beda robione w 28 tygodniu...

Witam wszystkie :-) Poszukuję informacji na temat wagi płodu w każdym tygodniu. Ile prawidłowo powinien przybierać na wadze. Z tego co czytam Wasze maluchy mają już po 0,5 kg i więcej a mój ma dopiero ok. 400 g. Z uwagi na geny, nie powinien być miniaturką, więc zastanawiam się dlaczego tak jest :-(

reklama
HEj! Ja tez czekam z niecierpliwoscia na drugie USG, mam juz za tydzien, 12 stycznia :) Wydaje mi sie, ze troche za pozno mi to robia, bo to bedzie juz 23 tydzien, a przeciez powinno sie w 20tym. No ale miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku.
Co do opieki w UK, to ja do tej pory tez mialam tylko raz krew pobierana (nie mam pojecia jakie byly wyniki, bo mnie nikt nie poinformowal), raz mialam USG i w sumie to tyle... Ale dziewczyny, ktore tu rodzily mowily, ze w drugiej polowie ciazy jest wiecej wizyt, na koncu to juz prawie co tydzien, zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry