Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-)
że go smyrki nie bolą bo całodziennym lataniu to ja nie wiem
dziś do zabawy dałam mu garnek z pokrywką, bo już nie miałam siły odganiać go albo od kompa, albo od kosza, albo od szuflad z przyprawami 

:-):-)
Dżunia jest rewelka 

niech każdy dzień będzie pełen wrażeń ,niech z buzi nie znika uśmiech!!!samych pogodnych i słonecznych dni!!!buziaki od cioci BB i Nicol:*:*:*
Co do mycia naczyń-to mnie też już to ma ,niby jest nas 3-je a naczyń sterta.Właśnie juz tam z kuchni wołają -umyj nas umyj
żałuje,że kiedyś nie chciałam zmywarki .Normalnie szkoda czasu na to ciągłe zmywanie ,no ale samo się nie pozmywa
jednak prędzej czy później bedzie trzeba pomysleć o zmywarce bo szkoda mi czasu,czasem zmywam kilka razy w ciągu dnia.
piękne ,oj aż w serduchu ściska jak sobie wyobraże Ciebie w ten magiczny dzień i Majeczke w tej sukienusi z tą słodką opaską :-)a Mikołaj w gajerku....piękny widok
już niedługo 

no i super że w pracy ok,aż ci zazdroszcze
ja jakbym mogła to biegła bym do pracy,niestety nie moge,a pracy strasznie mi brakuje
no ale przecież czas przeleci szybko Niki pójdzie do przedszkola a ja znów stane z nożyczkami w dłoni
:-)
moi rodzice zabierają mnie i Nicol za Wrocław do rodzinki w odwiedzinki
:-):-)także napewno do was nie zajrze:-(ale już dziś życze miłego dzionka(tak na zapas
)papa
bo byłam z niego bardzo zadowolona

Częstujcie się