Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hallo!!!
Madziu- taki normalny tran dolewasz do herbaty? Tak można? Bo ja zaczęłam Nati dawać tran, ale u nas totalna porażka z wszelkimi medykamentami... Młoda za nic nie chce ich pić! Nawet jak strzykawką wlaewam to musiałby ją dwie osoby trzymać, a ja wlewać prosto do gardła do tak się drze i wyrywa, że szok!
pieczenie ciasteczek:-)Jutro już ubierzemy choinke no i z głowy.SZczęście ,że wejdzie mi na szafke więc nie będzie ciągłego upominania Nicol żeby nie ruszała choinki.
i razem z emem się wybierzemy.Rano do kościułka mam nadzieje ,że mała nie będzie szaleć:-)Potem zostajemy w domku może znajomi nas odwiedzą.No i weekend zleci znów szybciutko.
my zadowoleni z saneczek ,fajnie się je pcha i ładnie się prezentują.Rany ja dziś cały dzień dietowałam a teraz po 21 zjadłam ciasto jabłkowe,to się nazywa silna wola,kurcze coś nie moge się zmobilizować i uczciwie dietować.Raz się złamie zasady to potem ciężko się ogarnąć.Mam nadzieje ,że jutro się uda wytrwać
ha ha ha! albo lepiej hihihi!!!'' coś ''![]()
ehhhh... pamiętam, że jak ja chodzilam do liceum to nie mieliśmy internetu na "naszych" stanowiskach komputerowych... tylko pan profesor miał u siebie internet... czyżbym taka stara była???Piszę do Was ze szkoły- chyba nigdy nie przestanie mnie to cieszyć! Jak w liceum na informatyce!
Dziękuję!!! To będę jej dolewała!Marzenko ta do herbatki można tylko do zimnej tak jak mówi Monia, przyznam szczerze ze na początku nie zajażyłam i dawałam do ciepłej ale lekarka mnie oświeciła
że już?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! u Was zawsze tak wcześnie??? u nas to dopiero w Wigilię. Ewentualnie dzień przed....
Jutro już ubierzemy choinke no i z głowy[/COLOR]
ja wieczorem paczkę orzeszków zjadłam...Rany ja dziś cały dzień dietowałam a teraz po 21 zjadłam ciasto jabłkowe,to się nazywa silna wola,kurcze coś nie moge się zmobilizować i uczciwie dietować.Raz się złamie zasady to potem ciężko się ogarnąć.Mam nadzieje ,że jutro się uda wytrwać
[/COLOR]

ale jeszcze jej nie włączam.Choć nie wiem jak w tym roku choinka przy szogunku będzie stać
.

dzieci wtedy mają taką frajdę i jakoś tak, ja nie jestem tak bardzo do tradycji przywiązana. 
będzie nieco mniej pracy w kuchni a więcej czasu dla Niki:-)
moje gratki
Ja teraz troszke kantowałam ,dziś weszłam na wage i
2kg spadły!pomimo że troszke zakazanego jedzonka podjadłam.Powiedz mi w święta masz zamiar dietować?ja w Wigilie i święta jem normalnie a potem dalej dietowanie.Mnie poratowała szafka obok kominka,choinka tam weszła więc Nicol nie sięgnie.Jakby jakimś sposobem wykąbinowała że można z krzesła sięgnąć to wtedy gorzej,ale mam wszystkie ozdoby plastikowe więc nic by się nie potłukło!Naszczęście Niki mi na krzesła jeszcze nie wchodzi
Mu w oknach mamy świeczniki.Już włonczyłam,na naszej ulicy lidzie już mają pozapalane.
Potem będe mieć mniej do zrobienia jak choinka już ubrana.
mam nadzieje,że jutro (właściwie to już dziś)nie będzie sypać i wiać to wyjde z Niki na sanki

Ile zostało jeszcze do idealnej wagi??
jak widać każdy coś dla siebie znajdzie;-).
.Nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje
.
także zostało mi jeszcze 8kg do stracenia.Super no to faktycznie miałaś farta,ja jeszcze nigy nie brałam udziału w żadnych konkursach na necie,nie wiem czy w twoim przypadku był to taki konkurs.Fajowo że byliście na spacerku nam się dziś nie udało,Niki dziś dokazuje na maxa .Do południa nie chciała nic spać,teraz wreszcie zasnęła i mam momencik dla siebie.Tak mi się nic nie chce
@ przyjechała i słaba jestem jak mucha ale jakoś na fitness musze się dziś zebrać,nie ma że boli trzeba jechać
mam nadzieje że dojade bo drogi nie zaciekawe solidnie unas zsypane.Nadal sypie śnieżyk i dookoła taki piekny krajobraz!
powiadasz że iglo macie przed domem?ja zapewne jak z fitnessu wyjde to też pewnie będe mieć takie iglo do odśnieżenia,jak tak dalej będzie sypać!Ale nie narzekam bo wole taką piękną biel dookoła niż tą smętną i przygnębiającą jesień.Mam nadzieje że święta będą takie białe!!!! A to gdzie wybywacie na święta jeśli można spytac?My śmigamy do moich rodziców na Wigilię i zostaniemy spać po obiadku grzecznie pojedziemy do domku:-)