M
Marzena80
Gość
marzenko chodziło mi o wieszak a mleko przy okazjia jak bardzo chcesz to dorzucę pogodę:-d
:-d:-d:-d:-d:-d
ej a co z Mamstud???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzenko chodziło mi o wieszak a mleko przy okazjia jak bardzo chcesz to dorzucę pogodę:-d
marzenko a ty gdzie pracujesz na tego 3-ego maja?
nie, nie byłam... wygląda na dość drogi sklep, więc omijam...no, ale jak już wrócisz do pracy to nie ominę!eurofirany na staromiejskiej , byłaś tam kiedyś?
rzeczywiście dość drogo mamy, ale jak już wróce to dam ci pokażny rabat
![]()
a jak wasze bąbelki chodzą wieczorem spać ? bo my jeszcze szalejemy
jakoś tak szybko się menczyłam.Zapewne przez to że @dziś przyjechała i jestem słaba jak mucha ,jednak się zaparłam i jechałam poćwiczyć,droga kiepska ale dotarłam wróciłam i niema źle .Już widze jutro te zakwasy.
zapewne ty szybciej stracisz ,bo i mniej masz do stracenia no i chyba bardziej wytrwała jesteś
A powiedz mi kochana co wy z tą skrobią robicie???może zdradzisz jakiś fajny przepiśik?ja to robie to co najszybciej!!!;-)
w 3 godziny to idzie sporo w domku zrobić,moja najdłużej śpi 2 godzinki i ostatnio nie zawsze popołudniu 2-gi raz już od tygodnia nam niechce się kłaść,wcześniej zawsze o 16.30 miała drzemke.A o 20 już jest w łóżeczku i zasypia,czasem sama sobie coś tam opowiada,pogada pogada i zasypia.

Jutro tylko musze znów jechać do Kiędzieżyna -Koźla do kosmetolog swojej a pojutrze na fitness a musze przejechać drogą z niezlymi zakrętami przy lesie także trasa mało ciekawa ale to pare km a potem już miasto:-)ale jak pomyśle że znów jutro mi będzie te brwi dalej męczyć to mi się odechciewa.
jak tam leci wszystko ok????