andzia111
Czerwcowa mama 2009
hej .
a u nas zimy jak na lekarstwo , śniegu trochu jest i przymroziło dziś ale nie sypie wcale
dziś miałam ciężki dzień , moja znajoma jest w szpitalu w ciężkim stanie i wszyscy sie o nią bardzo martwimy . niedość że zdrowie wisi na włosku to jeszcze niema chęci wyzdrowieć a to jej wcale niepomaga ...
a jaktam u was przygotowania do świąt ? ja mam już choinke
a u nas zimy jak na lekarstwo , śniegu trochu jest i przymroziło dziś ale nie sypie wcale
dziś miałam ciężki dzień , moja znajoma jest w szpitalu w ciężkim stanie i wszyscy sie o nią bardzo martwimy . niedość że zdrowie wisi na włosku to jeszcze niema chęci wyzdrowieć a to jej wcale niepomaga ...
a jaktam u was przygotowania do świąt ? ja mam już choinke

.
:-). Dopisz się do naszej listy majówek (na głównej stronie "dzieci urodzonych w maju 2009" - jest przyklejony temat) - fajnie bo Oskarek zapełni "lukę" po mojej Jadze ;-)
więc marudny strasznie Dobrze, że M już wrócił. Zaraz ją myć i może już padnie do rana
no i może jeszcze jakieś pasemka tak o kilka tonów jaśniejsze Zobaczymy co doradzi. 
wżyciu nie miałam takich zakwasów ja teraz normalnie mam dość ,chodze jak jakaś staruszka.Ja dziś z Niki byłam tylko jakieś 40 minut ,po sankach tak ryła w śniegu że az sine bardzo dookoła ust miała więc się troszke przestraszyłam i wolałam iśc do domku.OK musze uciekać bo właśnie 2koleżanki przyszły na kawke z małym synkiem to niki ma się zkim pobawić