reklama

Mamy majowe 2009

marzenka na kaszel są rewelacyjne kropelki sinecod , dajesz na noc 15-12 kropelek i dzieciątko spokojnie śpi - bez recepty , są też kropelki deflegmin ale one chyba na recepte. dotego wapno możesz dawać , nataszce powinno przejść , spróbuj niech sie dzieciątko niemęczy.

reklama
Marzenko dokładnie sinecod ladnie pomaga na kaszel ale musi to byc suchy kaszel bo mokry musi odkaszlec.
Kamilek tez ma katar i zaczyna pokasływac znowu 2 tygodnie od choroby ech....
Przepraszam ze tak malo pisze ostatnio ale mam troche problemow nie chce o tym pisac bo nie mam sily na uzalanie sie itp Pozdrawiam was

dziękuję Wam za rady, ale to właśnie mokry kaszel... w takim razie nie podawać tych kropelek, tak? ech... tak mi jej szkoda, bo się bidulka męczy...

Witam.
Przesyłam zdrówka dla wszystkich dzieciaczków.
U Nas dzisiaj koszmarny mróz i słonko ehhh ,czy wie może ktoś kiedy ta zima się skończy??
Marzenko jak skrobia??

madziu brzuch dobrze - rośnie. :-) już się nie mogę doczekać maluszka.

a pytałyście o pieska - no więc piesek jest w zawieszeniu - czyli czekamy na wiosenne mioty od chodowców w naszej okolicy.

Kasiu, wydaje mi się ze zima to się jeszcze nie zaczęła. :-D

czy wie może ktoś kiedy ta zima się skończy??

nie dobijaj mnie!!!

Marzenko jak skrobia??

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Marzenko nie przy mokrym nie wolno tłumić kaszlu to dobrze że odkaszluje

najgorsze jest to, że Ona tak dziwnie kaszle. zamiast otworzyć szeroko buzię i do porządku się wykaszleć to ona ma zamkniętą i sama go tłumi i tak "subtelnie" pokasłuje! i do tego non stop kicha...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry