m&m's
Entuzjast(k)a
hej Monia,
ja co prawda nie przy "modzie", ale jak prasuje to koniecznie przy jakimś programie albo filmie który znam, bo inaczaej to mi się nie chce, a tak to szybko mija.
Co do Joli, to pisałam do niej, ale nie wydzwaniam żeby jej głowy nie zawracać - czekam.
och i Tomek znowu chory, i antybiotyk.
oby szybko było po wszytskim. 

Co do terminu - to połowa marca. Zobaczymy kiedy dokładnie. ;-)
nie chciałam nic pisać, bo tu czytelnia, ale trudno, skoro już pytasz, to... co do zdjęć... to przez nie się bardziej podłamałam.:-( i tak czuję się jak słoń, biodra mam jak szafa, nie mogę na siebie patrzeć, i te zdjęcia mnie już dobiły kompletnie... :-( :-( :-
-( :-( :-(
podziawiam kobiety które czują się "sexownie w ciąży".
:-
-(
ja co prawda nie przy "modzie", ale jak prasuje to koniecznie przy jakimś programie albo filmie który znam, bo inaczaej to mi się nie chce, a tak to szybko mija.
Co do Joli, to pisałam do niej, ale nie wydzwaniam żeby jej głowy nie zawracać - czekam.
och i Tomek znowu chory, i antybiotyk.
oby szybko było po wszytskim. 

Co do terminu - to połowa marca. Zobaczymy kiedy dokładnie. ;-)

nie chciałam nic pisać, bo tu czytelnia, ale trudno, skoro już pytasz, to... co do zdjęć... to przez nie się bardziej podłamałam.:-( i tak czuję się jak słoń, biodra mam jak szafa, nie mogę na siebie patrzeć, i te zdjęcia mnie już dobiły kompletnie... :-( :-( :-
podziawiam kobiety które czują się "sexownie w ciąży".

:-
hej kochane:-)
.Dzieciaczki zdrowe:-) szaleją na całego,M siedzi ostatnio dużo w domu i mnie dobija
.
.
.Co najgorsze to w nocy ma powyżej 40 stopni.