Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Dzisiaj nie ma ,,mody na sukces,, więc będzie ciężko
.
..ech jak ja nie cierpie prasowac..!!!!
..aaa moze od czasu do czasu poprasowac..;-).
- tak na serio to ja sama nie moge uwierzyc ze cos takiego mialam przed soba jeszcze kilkanascie miesiecy temu..i jak ja to udzwiglam...te zdjecia sa nierealne..

...zamiast tego nie ma go calymi dniami...:-(
dobrze że uwas taka świetna opieka dla dzieći to bardzo ważne!Zdrówka dla was.

ja właśnie wcinam pizze;-)no mnie gardło nadal mocno naparza i katar męczy normalnie mam już dość
dawno nie byłam aż tak chora.Dlatego moja mama dziś do nas na dzień babci przyjechała i w dodatku z ćiastem
dostała od Nicol kubek z zdięciem niki i prośiaczkami
teściowa też taki sam,obie babcie zadowolone:-)A ja przyokazjii zamówiłam nam obraz taii akrylowy wiekszy z Nicol i ogromny stos zdięć,wreszcie mam nowe zdięcia wywołane!!!!

Ewelinko, Martuś..krejzolki z Was......

..i te wspomienia porodu, a pozniej zapach i cieplo takich dwoch malenkich istotek.....
..jejku ja juz bym chciala nastepne!!

Ciesze sie ze Niki juz troszke lepiej...

;-)
Witam się jako ostatnia:-)
stęskniłam się za Tobą !jak tam Nadinka?co uwas?odnosnie przedszkola to ja już niemoge sie doczekaż aż w maju znajde na liście Nicol-mam nadzieje że ją przyjmą a ja bynajmniej potem będe mogła jak się uda z drugim maleństwem być w domku.Nicol też tylko zazwyczaj przebywa ze starszymi z dziećmi ma mniejszy kontakt i jak widźi dzieći to strasznie do nich rwie!W przedszkolu zdobędźie nowe umiejętności i mnóstwo koleżanek i kolegów
fakt że trwało to 3,5h
ale dałam rade ,teraz będe już sama sobie robić,fajnie mi się robiło a co miesiąc bede mieć te80 czy90 zł w kieszeni zamiast dać kosmetolog
.
no normalnie szok ty taka drobniutka a brzuszek taki spory,fajnie to wygląda,kto jak kto ale Ty śię nadźwigałaś!Nic kochane uciekam dobrej spokojnej nocy i przyjemnej niedźieli!!!!!!