• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Hehe Marta to bardzo dobrze okresliła Jolu ,,Jola doczepiona do brzucha'' faktycznie brzusio taki że to aż nienaturalnie wygląda a Ty przy tym taka szczupła tylko zazdrościć takiej figury przy bliźniaczkach.
Co do opieki w Anglii to bez porównania w ogóle nie ma o czym mówić...
Monika faktycznie z przedszkolem robią takie problemy jak ktoś nie pracuje poprostu brak słów musisz założyć własne :P
Ja też chciałabym w przyszłości dać Kamilka do przedszkola to naprawdę bardzo rozwijające ale szczerze to mam takiego stracha że nie wiem czy kiedykolwiek dam jeszcze Kamila do takiej instytucji u nas te choroby zaczęły się właśnie od żłobka i mam uraz

reklama
hej kochane :-)a co tu takie pustki:szok:gdzie się wszystkie mamuśie podziewaćie???
Aguś kochana -wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!spełnienia wszystkich marzeń!!!!szerokiego promiennego uśmiechu na buźi! mało trosk!!!!poćiechy z Jagi i ema!!!!wszystkiego naj naj naj naj naj odnas:*:*:*

Rany jak mi się nic nie chce!w domku taki sajgon bo w sobote nic nie sprzątałam no i wszystko na mnie czeka:no:przydało by się choinke rozebrać,kurz pościerać podłogi pomyć no i morze przejżeć szafe z ubraniami Niki ,musze luknać co jest za małe i schować na potem:-)

Ostatnio znów pośilałam się fast food-w naszej okolicy otwarli Macdonalds i m czasem o niego zachacza a ja nie moge się oprzeć:zawstydzona/y:ostatnio rozważam powrót do dietki,raz robie raz nie ale jestem niezdecydowana ale chyba od jutra znów zaczne-serki jeszcze mam więc na śniadanie jak znalazł!

Jolu jak u was jak zdrówko maleńkiej???już napewno nic nie boli po operacji???
Rany ale jestem śpiaca ostatnio tak codzień strasznie chce mi się spać ,nic tylko bym spała i spała,w niedziele np-spałam do 11.30:szok:normalnie miałam dzień dziecka:tak:m wziął rano małą a ja się mogłam wyspać:tak:Nic ućiekam coś porobić -mam nadzieje że jak wieczorkiem tu zerkne to bedzie co czytać:tak:miłego dzionka!

Aga Życzę Ci wszystkiego co najweselsze, najmilsze, najsłodsze i najpiękniejsze. Spełnienia wszystkich
najskrytszych marzeń! Niech uśmiech nigdy nie znika z Twej twarzy.

Aga - wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń!!!

bukiet_kwiatow2.gif

Aga spóźnione, ale najlepsze życzenia!!

Ja na chwile bo wiem, że nie które z was mnie wyglądają a ja mam młyn: biuro, leczenie etc.
Zrobiłam rano test, no godzinę temu i wyszły dwie kreseczki:-D:-D:-):-)
Ta ciążowa nieco słabsza no ale według kalkulatora to dopiero 3 tc Poczekam za tydzień zrobię sobie HCG z krwi. Dziś zapisze się do lekarza.

Pozdrawiam Wszystkie mamusie;-):tak:

Mamstud dzięki Wcześnie:tak: dlatego nie wstawiam jeszcze suwaczka, ale już dokuczają mi zapachy, i od wczoraj mnie mdli, wydeło brzuch :baffled:
Pierwszy test robiłam dwa dni przed spodziewaną @ - był negatywny, ale @ jak nie było tak nie ma więc powtórzyłam i mam ;-)

Dziewczynki ja się tylko witam bo strasznie zabiegana jestem :-(

AGUŚ spóźnione ale STO LAT, STO LAT, życzę szybkiego ukończenia domku a przy tym dużo kasy :-D pociechy z Marcza i Jagódki, dużo dużo zdrówka i uśmiechu :tak::tak::tak:

Kasica- no kochana moje gratulacje, faktycznie wczesna ciąża... ale jak już Cię biorą objawy no to mogę pogratulować :tak: trzymaj się i informuj nas na bieżąco :tak:

a ja się muszę pochwalić, że zostało mi już tylko 3 kg do wymarzonej wagi, choć nawet tak jak jest mogło by zostać :tak::tak::tak: czuję się w końcu szczuplejsza, dużo więcej spadło mi cm niż kg :cool2: moje uda wyglądają jeszcze jak u niemieckiej pływaczki ale trenowałam wiele lat więc cudów nie oczekuję, chyba że nogi w gips włożę to będzie git :-D:-D:-D

może dziś wieczorkiem znajdę chwilę to postaram się nadrobić :tak:
Miłego dnia :tak:

reklama
witam się i ja:-)
Wchodze a tu na dzień dobry takie super wieści!:tak:
kasica-gratuluje kochana:tak:super!niech te 2mieśięcy zleći jaknajszybciej:tak:ale fajnie! aż Ci zazdroszcze:zawstydzona/y:dwie znajome urodziły i ja też chce:tak:jak załatwie swoje sprawy z gardłem to też zaczniemy starania !już się nie moge doczekać:tak:
Domek ogarniety ,obiadek mam od wczoraj więc spokój:tak:teraz tylko kawka i chwila ciszy,choć z tą ciszą różnie bywa bo mała zamiast spać to coś tam klepie do swoich prosiaczków-z nimi śpi.Miłego dzionka kochane,no i prosze się meldować co tam u Was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry