Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cieszę się,ze wracasz do formy.Mateusz dał sobie radęlepiej niz ja,zresztą nawet czasu nie miał żeby tęsknic,codziennie 7 godz nart,potem łyzwy na zmianę z basenem.
Mmatysia-kochana i widzisz Mikołaj dał sobie rade:-)a Ty się tak martwiłaś,Fifi zapewne tęsknił za Mikołajem i pewnie bardzo się ucieszył z jego powrotu.Super że fifi troszke zajmnie sią książeczkamimoja panna strasznie lubi przeglądać i słuchać jak jej się opowiada co dzieje się na danyej ilustracji w książce.A tak pozatym to co porabiałaś ostatnio że tak mało tu zagladałaś???Gratuluje super będziesz ciocią
i jeszcze wesele rewelacja!!!

Dziękuje Moniko za miłe przyjecie:-)MMatysia ,fajnie,że zajrzałaś.
Właśnie dzisiaj myślałam jak tam mały obozowicz. Mojej koleżanki córcia wróciła z obozu z całą torbą czystych ciuchów.Brudny był tylko jeden ręcznik i dwa komplety ubrań.Zastanawialiśmy się w czym ona chodziła przez dwa tygodnie
.
Co do panieńskiego to pewnie już się trzęsiesz od nadmiaru pomysłów. Na bank dasz radę i pewnie wymyślisz coś szałowego. Tsarina może Ci coś podpowiedzieć bo ona ostatni panieński też odstawiła szałowo.
Co się stało nieszczęsnej Tosi? Jak chłopcy to przeżyli?
.
chyba będę ratowała się pomysłowoscia Tsariny
. 
(nie spał cały dzień) a on drze się jak opętany w łóżeczko.Czekam aż ochrypnie bo na zmęczenie już nie licze. Boszzzze jak on mi daje ostatnio w kosc.

ale za jkiś czas może weźmiecie drugiego, a Tosia przynajniej już się nie męczy.

Nadia daje mi tak popalić że
czasem jest nie do opanowania,nie bardzo wiemy jak z nia postepować,staram się spokojnie i jak pisuja w mądrych zródłach ale nie wiem
jest ciezko...mam nadzieję że wszystko minie i w końcu będzie słodkim aniołkiem
;-)
Zobaczysz teraz to już cześciej będzie chciał takie wypady robić,niedługo wakacje to kto wie;-)

Ale Twoje widać fachowo zrobione,jak na pierwszy raz to rewelacja
mi sie zawsze bardzo podobało Mia (jakoś dziwnie wygląda napisane
) gdzie te fotki???? W profilu mówisz,hmmmm zaraz lecę oglądać;-):-)
Zdrówka dla wszystkich:-) 
ja to Ci zazdroszcze,Ty nawet w ciąży masz super figurkę...i przestań gadać ze nie bo klapsiora zarobisz;-) A w ogóle to jestem zachwycona pokoikiem dzieciaczków,śliczny jest,bardzo mi się podobają mebelki,łóżko a zresztą wszystko razem tak fajnie współgra,super
. Nastaw się ,że może być tylko gorzej;-).
.Normalnie jakaś paranoja
.Ja to chyba wiem ale chcę sie troszkę połudzićNo i teraz napiszę Ci brutalną prawdę- Nadia nigdy nie będzie aniołkiem. Nastaw się ,że może być tylko gorzej;-).

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
brzuch może i nie wielki, ale ciężżżko...

na prawdę,jejku jak już blisko:-).A co do pokoiku ładny a jaki duży, cały czas się zastanawiam nad piętrowym łóżkiem dla dzieciaczków,niestety nie spotkałam u Nas takiego z barierką na dole a chętnie bym sonie go obejrzała na żywo i na wykładzinę się jednak zdecydowałaś,fajnie wygląda
.
.A co do szogunka no cóż
szogunek będzie dla Nas zawsze szogunkiem;-).