Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jak Ty chodziłaś?
. Jak dajesz radę?
.
? Ile miałaś nadwagi? 4 kg;-)?

.
.
.Nic nie stoi lub nie leży tam gdzie powinno
. Nie lubię poniedziałków
.
czuje się akby walec po mnie przejechał.Naszczęście wymioty szybko przeszły i cały dzień strasznie mnie głowa boli i krzyż,dziwne bo nie wiem od czego.Gdybym nie miała niedawno @ to pomyślałabym o ciąży(przez ten ból krzyża,taki miałam jeden z pierwszych objawów ciąży )Całe szczęście że moja mama ma wolne,to podesłałam m po nią i jest mi przy małej cały dzień!już mi troszke lepiej ale nadal masakra.

)POGODY DUCHA,RADOŚCI,SIŁY BY WALCZYĆ Z WSZYSTKIMI PRZECIWNOŚCIAMI LOSU,WYTRWAŁOŚCI W DĄŻENIU DO WYMARZONYCH CELÓW,SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN I DUŻO,DUŻO MIŁOŚCI:-)
Plany powiększenia rodziny popieram;-) może teraz dwóch chłopców
.Tak jak Kasia zakupiłam "Akademię dwulatka" ale Filip w ogóle niezainteresowany.Najlepiej sprawdzają się książeczki rozkładane i te wydające dźwięki-młody uwielbia naśladować.Ostatnio na topie jest ilustrowana encyklopedia dla dzieci bo jest w niej mnóstwo kolorowych obrazków a przy okazji można nią walać brata
.
),ja nie pracuje na etacie, mamy za wysokie dochody, no i co mnie rozwaliło najbardziej,pani na koniec rozmowy rzuciła,że miałabym większe szanse gdybym była samotna matkę-PARANOJA

.
.
dziś na szczęście żadnych dolegliwości:-)Wczoraj to normalnie jakaś masakra
No obiadek się konczy robić ,także zjemy małą ubiore i smigam odwiedzić kumpele i jej córcie to będzie Nki miała okazje się pobawić
a ja pogadać i napiś cię kawki:-)wieczorkiem wróćimy małą oddam tatuśiowi a ja dalej w droge do kumpeli-ma w domku rollmasaż więc się pomasuje:-)Także dziś dzień wyjazdowy.
moja panna strasznie lubi przeglądać i słuchać jak jej się opowiada co dzieje się na danyej ilustracji w książce.A tak pozatym to co porabiałaś ostatnio że tak mało tu zagladałaś???Gratuluje super będziesz ciocią
i jeszcze wesele rewelacja!!!
no i tak dorzucam 3cią fotke moich pazurków-sama robiłam 3,5 godziny roboty
ale jak na amatorke to nie tak źle.Nic to miłego dzionka,zerkne wieczorkiem:-)

ja bardzo żałuję że u nas na razie totalna cisza... 

.Brudny był tylko jeden ręcznik i dwa komplety ubrań.Zastanawialiśmy się w czym ona chodziła przez dwa tygodnie
.
.
.
.
bo ktoś musiał to wszystko sprzątać prać echhhhh.
.Gratulacją z powiększenia rodzinki:-).
a fryzurka super cóż fryzjerka to fryzjerka;-).
Jak się czujesz jak przygotowania???