Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
TAKŻE KOCHANE WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.

Witam...ja Dzien Dziecka w pracy (12h):-( a plany były i to całkiem fajne..dopóki grafiku nie zobaczyłam.
Na szczęście moje ciocia zabrała Zosię na spacer i pojechała z nią autobusem do Gdańska. Moje dziecko było w takim szoku ze nie chciała wyjść z autobusu a potem chciała ciągle wsiadać...myślę ze to był dla niej najlepszy prezent
Andzia...piękny tort![]()
Znajdź tańsza atrakcje...nie wiem o co chodzi z tymi autobusami ale Gaba też uwielbia, normalnie szał za 2,40 :-):-)

my dzień dziecka spędzalismy w domku bo m pracował długo.Na prezent zamówilismy Niki tablice taką do pisania markerem czy farbkami po kartkach,tyle ze kurier zawalił i nieprzyszła na czas.Dzień dziecka robimy sobie dziś
Z araz jedziemy w góry szkoda że na krótko bo jutro wracamy dobre i to,zazwyczaj jesteśmy w górach od piatku do niedzieli no ale co zrobić jak m ma sporo pracy.Co do pociągów to Niki jak jechała pierwszy raz to bardzo jej się podobało a grzeczna była jak niewiem co aż byłam w szoku
dzieć siedział w jednym miejscu grzecznie:-)autobusem jeszcze niejechała.Nic zmykam bo musze się szykować miłego weekendu kochane
Pogoda była super cały czas słonecznie ,no i zoztała mi pamiątka -spalony dekold,ręce nogi a byłam na słońcu zaledwie30 minut.Wyglądam jak rak czerwo na,także opalanie mi przeszło na dłuższy czas
M powędkował jak zwykle,pozwiedzaliśmy też Szczawnice .W Szczawnicy przejechaliśmy się bryczką-Nicol była wniebowzięta -koniki jej się bardzo podobały.Teraz pewnie przez jakiś czas nie pojedziemy w góry bo teraz byliśmky 4razy pod rząd.
no ale musze jutro nie będzie czasu ,wpada przyszła pani młoda na fryzure ślubną (próbną)no i potem wieczorkiem śmigam na fitnes
a ja tym razem wymyśłiłam sobie że zaplote sobie warkoczyki na całej głowie takie do pasa prawie
mam znajome które robią ,już mi kiedyś robiły:-)wygoda jak niewiem co ,nie trzeba czesać prostować -wstaje i już fryzura jest
jedyny -że bede siedziec jakieś 8godzin ,ostatnim razem we dwie robiły mi 8 godzin.
masakra cały prawie weekend łapał i jeszcze mu mało.Miłego wieczorku