Witam Was
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słówka i pozytywną energię :-)
Marzena80 dziękuję za Twoje słowa, bo dodały mi jeszcze więcej wiary i nadziei....bardzo bardzo pragnę by tak właśnie było...
Kokoszka tak się składa, ze jak wracałam z M do domu po tym badaniu, to mi się przypomniały te nasze posty...sama do siebie się uśmiechnęłam...
Ale co do badania serduszka, to chyba nieuważnie przeczytałaś co pisałam, bo to że miałam USG to fakt, ale jak tylko lekarz zobaczył tę nieprawidłowość odrazu przełączył badanie na ECH SERCA ! A lekarz sam w sobie jest profesjonalistą od Echokardiologii i Kardiologii Prenatalnej więc wiedział co mówi i co bada.
Misza tak masz rację...trafiłaś w 10. ;-) Jeszcze raz bardzo serdecznie Ci dziękuję!!! jesteś Kochana!!!
Iwee no właśnie tak się składa, że nie mam imienia dla naszego Synka ....

Przejrzeliśmy z M wielką księgę imion i nic nam się nie podoba. Początkowo miał być Gabriel, ale nie byliśmy zdecydowani, a teraz to już nie myslimy o tym imieniu. To naprawdę trudne....ale mamy jeszcze czas...;-)
Amy wróciliśmy z rozmowy w ze szpitala. Sparawa wygląda beznadziejnie.

Nie ma potrzeby pobytu w szpitalu, ale nie mogą mi robić KTG bez takowego pobytu. Odpłatnie niby 50 zł ale niechętnie robią takie badanie w tak wczesnej ciąży. Każda przychodnia (w tym moja) powinna mieć urządzenie do KTG podpisując umowę z NFZ ale najwyraźniej to tylko jest na papierze

a ja przez to mam leżeć w durnym szpitalu...bo przez kilka dni, raz dziennie będą mi robić KTG przez 30 min.

to jakś paranoja!!!!!!!!!
Będę od rana dzwonić po różnych przychodniach....jeśli nikt mnie normalnie nie przyjmie...to wyląduję na patologii ciąży :-(
Ech....mam dosyć...człowiek płaci skałdki i do dupy to wszystko...