imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Ankzoc, najważniejsze, ze z Twoją kruszynką wszystko w porząsiu. A krew w moczu... no no... nieciekawie
koniecznie zrób badania...
Confi, ponoć poród w wodzie jest lżejszy i przyjemniejszy zarówno dla mamy jak i dziecka, z dzieckiem na czele
fajnie, ze za darmo;-)
A mi się moja Kruszynka usadowiła po lewej stronie i już 3 dzień tam siedzi i kopie :-) Potrafi szaleć cały dzień, aż się dziwię, czy to Dziecie w ogóle spi, czy może przez sen taka nawala mamuśkę
;-)
Moja mama twierdzi, ze brzuszek mam na dziewczynkę (Ona miała spiczasty na chłopaka i upodobania kulinarne o niebo inne), poza tym te słodkości jedzone przeze mnie i zmiany w wyglądzie, wszystko na niebie i ziemi skłania się wg Niej ku płci pięknej rosnącej w moim brzuchu... No ale każdy może się mylić, a ja się nie nastawiam... Ciekawe ;-)
koniecznie zrób badania...
Confi, ponoć poród w wodzie jest lżejszy i przyjemniejszy zarówno dla mamy jak i dziecka, z dzieckiem na czele
fajnie, ze za darmo;-)A mi się moja Kruszynka usadowiła po lewej stronie i już 3 dzień tam siedzi i kopie :-) Potrafi szaleć cały dzień, aż się dziwię, czy to Dziecie w ogóle spi, czy może przez sen taka nawala mamuśkę
;-)Moja mama twierdzi, ze brzuszek mam na dziewczynkę (Ona miała spiczasty na chłopaka i upodobania kulinarne o niebo inne), poza tym te słodkości jedzone przeze mnie i zmiany w wyglądzie, wszystko na niebie i ziemi skłania się wg Niej ku płci pięknej rosnącej w moim brzuchu... No ale każdy może się mylić, a ja się nie nastawiam... Ciekawe ;-)
ehh
dobrze ze synciem wszystko wporzadku i sie wyjasnily sprawy alergii...
ale nie martw sie napewno bedzie dobrze, grunt ze trafilas na dobrego ginekologa i Cie porzadnie obejrzal
i nie mow znowu ze sie ukryje!kiedy masz USG??
A jak mi nie da, to pójdę prywatnie, nie będę się prosic ;-)
Tak wiec bywa, ze się budzę i jakiś czas nie mogę spać... A w ciagu dnia to ziewam non-stop
czasami musze przystanąć bo mam wrażenie że mi coś pęka
i że Maluch ma sie dobrze. Ciekawe też czy bedzie coś widać czy to w koncu facet czy babka ;-)