reklama

Mamy majowe 2009

Lilian, tak jak pisałam na innym wątku, strasznie mi przykro
[*]. Przytulam Cię mocno.

Co do tematu ruszającego się brzucha, to u mnie też od kilku dni czasami widać jak maluch się kręci :).

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was może mi jeszcze raz podać link na forum zamknięte? Bo nie mogę go znaleźć na liście. Z góry dzięki.

Barmanka, Mama Bartosza,Paula ciesze sie ze fotki sie podobaja:-Dale apropo sniegu to wiecie co bylam zdziwiona jak przyjechalam tam w gory ze az go tyle:szok:heheh...wiec musialam to uwiecznic, szczegolnie dla mojego meza:tak:

Patusia dzisiaj mam 80dniowke...nie zapomnialam...hehe

Apropo wielkosci brzuszkow tak sie ostatnio dowiedzialam na ostatniej wizycie (nie wiem czy zartowala pielegniarka) ale powiedziala ze z malych brzuszkow sa duze dzidzie:baffled:Tez nie uwazam ze to prawda chodzi o genetyke i tez ile rodzice mieli w czasie urodzin...Ja mialam 57cm i wazylam 3600 moj maz 55cm i tez kolo 3600 wiec mysle ze nasza corcia bedzie wazyc z 3600 (teraz 28tydzien ma ok 1600gram):rofl2:A jezeli chodzi o ruszajace brzuszki, moj moze sie nie rusza tak bardzo jak wasze jak buszuje moja mala ale za to sie strasznie wypina (pieszczoch!!!) a to pupka a to glowa a to nozka:-Dwiec u mnie to raczej z tej strony:).....buzki i pozdrawiam

Przyjaciół: 13

icon1.gif
Odp: Mamy majowe 2009
dostęp do Zamkniętego forum https://www.babyboom.pl/forum/majowe-mamy-09-f276/

;-)Jest to możliwe z ruszającym brzuszkiem ja niedawno doswiadczylam to na sobie ,chyba moja ksieżniczka ćwiczyla aerobik bo nogę było widac hihi

a ja sie dzis od rana martwilam ze cos nie tak, czulam ruchy ale takie bardzo slabe i malo, juz chcialam jechac do szpitala to sprawdzic, ale nie pojechalam bo w sumie cos czulam, a teraz po biadku i po kinder bueno male tak zaczelo sie popisywac ze az mi cycusie podskakiwaly:)))
i wiem ze sie przekrecilo bo nozki sa pod cyckami a glowka i raczki na dole...
super uczucie:)) teraz spi...
ale ze brzuszek moj ma tez tluszczyk to ja nie czuje jak sie pupka wypina albo glowka...jeszcze, bo po 30 tyg to juz pewne ze poczuje:))

reklama
wracając do historii młodocianych rodziców... to dziwne w sumie że praw się za to nie weźmie:baffled: przecież to nie jest legalne sexić się w tak młodym wieku, a oni jeszcze tą sprawę rozdmuchali w tv i gazecie :no:

Akunia co do brania dzieci na ręce przez dziadków - w szczególności babć, to chyba to ich taki przywilej jest ;-) (ja przez pierwsze 10 lat sewgo życia mieszkałam razem z mamą i babcią, i pamiętam że było tak - mama od surowego traktwoania, babcia od rozpieszczania :rofl2: ) no ale masz racje - co za dużo to nie zdrowo !!

Patusia widzisz bo to tak niektózy gadają - że jak matka szczupła była to dziecko też drobne urodzi, jak dziecko potem tłuściutki jest to od razu 100 różnych dolegliwości i chorób dla niego wynajdą.... ale jak same wiecie że jedno z drugim nie ma nic wspólnego :tak: :tak:

Kokoszka jak ja ci zazdroszcze tego baraszkowania w śniegu :-)
Kochaniutka Oli nie był kolosem wazył 3200g. potem na moim mleku tył bardzo- miałam treściwy pokarm :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry