Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale apropo sniegu to wiecie co bylam zdziwiona jak przyjechalam tam w gory ze az go tyle
heheh...wiec musialam to uwiecznic, szczegolnie dla mojego meza
Tez nie uwazam ze to prawda chodzi o genetyke i tez ile rodzice mieli w czasie urodzin...Ja mialam 57cm i wazylam 3600 moj maz 55cm i tez kolo 3600 wiec mysle ze nasza corcia bedzie wazyc z 3600 (teraz 28tydzien ma ok 1600gram)
A jezeli chodzi o ruszajace brzuszki, moj moze sie nie rusza tak bardzo jak wasze jak buszuje moja mala ale za to sie strasznie wypina (pieszczoch!!!) a to pupka a to glowa a to nozka
wiec u mnie to raczej z tej stronyKochaniutka Oli nie był kolosem wazył 3200g. potem na moim mleku tył bardzo- miałam treściwy pokarm :-):-)wracając do historii młodocianych rodziców... to dziwne w sumie że praw się za to nie weźmieprzecież to nie jest legalne sexić się w tak młodym wieku, a oni jeszcze tą sprawę rozdmuchali w tv i gazecie
Akunia co do brania dzieci na ręce przez dziadków - w szczególności babć, to chyba to ich taki przywilej jest ;-) (ja przez pierwsze 10 lat sewgo życia mieszkałam razem z mamą i babcią, i pamiętam że było tak - mama od surowego traktwoania, babcia od rozpieszczania) no ale masz racje - co za dużo to nie zdrowo !!
Patusia widzisz bo to tak niektózy gadają - że jak matka szczupła była to dziecko też drobne urodzi, jak dziecko potem tłuściutki jest to od razu 100 różnych dolegliwości i chorób dla niego wynajdą.... ale jak same wiecie że jedno z drugim nie ma nic wspólnego![]()
Kokoszka jak ja ci zazdroszcze tego baraszkowania w śniegu :-)